Alt til sin tid.

Hei og hopp. Ja, ny uke igjen , og idag er det to mndér til Jul --- ohlala.. Vel, når en uke avsluttes,starte en ny og det er denne et typisk tegn på. Bloggen har helt ærlig falt ut , ikke fordi jeg ikke har noe å dele med dere, men pga alt rundt. Uansett hva jeg skriver, gjør, ikke gjør, ikke skriver sitter det folk å analyserer ALT og det til den minste detalj. Jeg har nok kommet ditt nå at jeg ser alt som betyr noe rundt meg og blir sliten av å hele tiden forsvare det fordi ting endrer seg, forandrer kurs og åpner et nytt kapittel.  

Jeg elsker bloggen, blogge  er noe jeg synes er kjempe stas. Problemet er at presset har blitt litt større, litt voldsommere og hardere enn jeg hadde forventet og av den grunn har jeg måttet få pustet litt og føle på om jeg makter mer eller ikke. Jeg er den som ikke gir meg, men jeg kan veldig lett "falle" ut hvis og når ting blir litt mye og akkurat nå forstår nok alle at det har det vært. Jeg er lei av å forsvare meg selv, tro at alt skal bli sånn og sånn og hele tiden måtte veie ordene mine mer enn noe annet for å ikke skulle bli diskutert. Nå får det bare være, jeg orker ikke gi etter noe mer, forsvare meg hver dag og bli anklaget for tull som blir pillet ut av løse lufte. Nå får formunene bare eskalere, folk diskutere og mobbe meg hvor mye de ønsker, jeg gir opp det å i det heletatt prøve å forklare noe som helst. Jeg er et menneske , en person og absolutt ingen robot.. Feil følger med, dessverre.  

Så tilbake til bloggen... Mange har spurt om å få se det lille Toalettet nede og siden jeg endelig fikk surret meg til det skal jeg få postet noen bilder. Her er alt helt ferdig, drømmen er å bygge det litt ut å få plass til en dusj, men som sagt- det er en drøm! Muligheten er der så jeg er rimlig sikker på at det gjennmføres ila noen år. 

Toalettet er nytt, med varmekabler, veggtoalett , samt en liten vask. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten, siden dette er på innsiden av gangen er det her ungene flyr ut og inn når de leker ute. Perfekt for hu mor som hater å ha med hele gressplenen og gårdsplassen inn. Litt kurv, et deilig duftlys og en myk og god såpe og VIPS er det 100 ganger mer hyggelig der inne. 
Nå skal vi farte av sted til sverige - nyt dagen - vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits