MIN NR 1

Ja, 'villapappis' - Camillus.

 

Nå som jeg har fått tilgang til bloggen din så fortjener du å få ett eget innlegg om deg selv. For det kan bli litt vanskelig for deg å skryte deg selv opp i skyene uten at du blir hetset som alt annet.

 

Hvor skal jeg begynne, fra Februar til nå. Det føles ut som ett vennskap som har vart en hel evighet. Og det er kun fordi vi deler så mye sammen, våre daglige telefonsamtaler eller snapchatter med bare masse tull som kun du og jeg forstår. De 'ukentlige' middagene våre, kjøreturene, prosjektene våre og ikke minst hemmelighetene våre ;-)


Det startet i Februar, jeg tok kontakt med deg fordi jeg skulle ha ett stuebord. Du svarte meg høflig tilbake og sa du skulle sjekke ut dette bordet for meg. Du var faktisk mer hyggelig og snill enn jeg hadde trodd? For dere som ikke vet det har jeg og Camilla en felles fortid, ja altså en felles eks. *Normalt sett* så hadde det vært uaktuelt for enhver å bli venn med en eks av en eks, for dagens samfunn er slik at vi HATER jo alle som er ekser, vi takler jo ikke ordet engang, uavhengig av hvem denne personen er. Som viste seg å være helt fantastisk?


Jeg husker utrolig godt, at du var den eneste jeg ikke hadde noe å si på, når de andre kom med stygge meldinger som 'kos deg med hun nye?' 'fyf* har du blitt sammen med hun?' osv - typiske meldinger vi sender til eksen ;-) de var selvfølgelig ekser av eksen igjen. 

Du satt vel mer eller mindre hele situasjonen på sin plass, og ba han sette seg ned på brio pulten sin å jekke seg ned, og ikke drive med dobbelspill. Se hva du har, etc... Jeg husker det så godt at jeg tenkte ''Hæ? Skulle hun ikke skrive noe stygt om meg som de andre gjorde da?'' - Nei, det skjedde ikke! Og stille ble det fra Camilla. Deilig for meg, som måtte høre på de daglige 'typiske' drittmeldingene. Vi snakker mange år tilbake i tid, det roet seg. Og dette er en god gammel fortidshistorie som ikke eksisterer i vår hverdag idag. 

Poenget mitt her er at; Camilla vil ingen noe vondt, hun heiser og reiser andre mennesker opp, til å sette ting i perspektiv og virkelig holde seg til saken.Februar... Du inviterte meg på middag på selveste bursdagen din, jeg skjønte ikke at du skulle sitte alene hjemme med barna? Men hallo? Du skal vel ha noen der? Du svarte ''Neinei, det vet jeg ikke skjer uansett, så bare kom du :) <3'' - Jeg kom selvfølgelig, vi var gravide begge to og hadde MASSE til felles og snakke om. Dine to fantastiske barn som jeg FORGUDER var der med oss og spiste, og denne kvelden var SÅ hyggelig. Etter dette har det vært daglig kontakt. Jeg hadde aldri trodd at vi to skulle være de som ble så gode venner, eller faddere til barna våre.

Idag er vi: Bestevenninner. Camilla, er det en jeg hadde sluppet alt i hendene for. Så er det deg! Jeg skulle ønske vi hadde vært venner i mange mange år for da er jeg helt sikker på at de vonde tingene på veien hadde vært lettere med deg ved min side. Din kjærlighet til de flotte barna dine har jeg aldri sett makan til! Jeg bare studerer og prøver å lære av deg. Du har alt på stell og vet nøyaktig hva du gjør når du oppdrar de. Skulle tro du hadde oppdratt ett helt fotballlag i ditt forige liv! (?)

 

Til dere som alltid skal skrive om Camilla, i negativ forstand, jeg kan ikke forstå det. Dere sitter og dømmer ett menneske som kun er ærlig og med-menneskelig! En som ikke vil NOEN noe vondt og kun ønsker alle det beste. Hun hjelper deg gjerne med å få det bra og om du sliter! Dere tror kanskje det er min ''plikt'' å si det her, men nei, det er det ikke. Jeg VET dette er sant, etter min erfaring hvor jeg ikke kunne forstå hvorfor ikke hun også skulle slenge med leppa. Hun lot være, hun holdt seg til sin sak og var rettferdig! Ta dere sammen, ta dere en bolle, gå i dere selv, blir du bedre av å rakke ned en annen? Nei. Du følger tydeligvis med på dette livet, deal with it. Eller les en annen blogg!

 

Jeg kunne skrevet 10 sider men gjorde dette til ett sammendrag av alt jeg tenker som er viktig å få frem, til en som fortjener ros!

Jeg er vanvittig stolt av deg og din hverdag som du takler med glans, Camilla. Jeg gleder meg til mange mange fine år med deg og barna, og ikke minst fantastiske Kim som du har møtt! Dere er perfekte for hverandre. Og jeg ønsker dere alt godt.

 

Utrolig glad i deg, min bestevenn :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits