Babyhyl og ingen klokke..

Sjohei. Uff, idag har det gått i 110, Lila har vært skikkelig utilpass siden vi kom inn døren. Hun fant ikke søvnen stakkars, uff... Mammahjertet gjør alltid vondt når de små har det dårlig. Denne helgen har vært stille og rolig med masse filmer og litt kose-farting. 

Igår var vi hos mamma og pappa en tur og idag avsluttet vi dagen med deilig middag i Son sammen med Sabrina og Chloe. Uken skal brukes med småtrolla.... Nå har jeg ikke sett de på noen dager så det skal bli godt å få de hjem igjen. Jeg synes ikke hverdagen er den samme uten de løpende inn døra, men siden rommene var ferdig hos pappaen var det nok ekstra stas å tilbringe tid der nå etter ferien tenker jeg.. 

Vel, over til overskriften .... Babyhyl! Lila ble helt desperat idag stakkars, hun fant nemlig ikke søvnen etter at vi kom inn døra og det skulle hun understreke med å hyle i 3 timer -non-stop. Uff.. Jeg ble helt tussete av det, så når hun nå endelig sovnet var det veldig godt for henne, og meg. 

Jentene er til å spise opp så det skal det ikke stå på... Jeg håper Lila er litt mer fornøyd imorgen, så sees vi da! God natt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits