Hyttekos.. Lilas første hyttetur.

God kveld i stuen! Dagen idag har bare flydd meg forbi, vi satt snuten mot sørlandet idag for noen dager med ro og kos på hyttetur! Turen gikk kjempe fint, Lila er og blir en bil-baby så langt #bankibordet.  Og gjett om hun var prinsesse på tur, hun er jo til å spise opp den lille prinsessa hun er. Hun pyntet seg for anledningen i tidenes duskelue , ennå er den litt stor, men den blir perfekt utover vinteren.. 

Nå står det poteter i ovnen og vi har fått fyr i peisen , herremin .. Denne hyttekosen er noe eget, det er helt sikkert. Imorgen skal vi på tittetur i Arendal og fine steder rundt der. Jeg har aldri vært her før, så dere kan jo tro jeg koser meg! På en uke nå har jeg sett så mange flotte plasser i Norge som jeg ikke viste eksisterte. En fryd rett og slett. <3  Dette er Lilas første hyttetur, så det skal bli spennende å se hvordan hun vil være. Oppfører hun seg som på turen vi hadde til Nordmøre går dette kjempe bra! Litt grinete har hun vært før hun sovnet og jeg er ikke kjent med at hun gråter så mye så det var nesten helt nytt for meg. Og litt skummelt. Hun sovnet til slutt på armen og jeg krysser armer og bein for at det var ukens første og siste "klaging " fra henne. Tenk at hun er 7 uker til torsdag, jeg fatter ikke at tiden virkelig kan gå så fort!! 

Men dere, over til noe annet... 

Har dere sett så søt kåpe da? Den er fra PAZ og kan kjøpes på Filiokus i Fredrikstad ( det samme kan luen), en godis butikk for mødre med barn om man vil bli "fattige" .. Vel, jeg kan drømme meg helt bort når jeg går der inne, en dag vinner jeg forhåpentligvis i Lotto... Neida...Joda. 


Jeg håper dere koser dere, nyter kvelden og smiler litt ekstra - det gjør jeg. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits