Baby post - Lila uke 6

Nok en uke med lillemor er på slutten og en ny skal startes på. Tenk, babyen min er 6 uker , hun er kun et par uker fra 2 mndér - hvor blir tiden av ? Lila er sjefen i huset, hun har satt dype spor allerede. Hun er hele familiens lille hjerteknuser og min og ungenes lille klump! 

Mitt navn er: Lila Victoria Øvestad 

Fødselesdato: 25.8.16 

Kokken: 21:04

Vekt ved fødsel: 2864 gram. 

Vekt ved hjemreise: 2675 gram. 

Vekt uke 6. 4030 gram 

Lengde uke 6: 50 cm

Hva har skjedd siden sist ? : 

Jeg har blitt en skikkelig baby nå, nå har jeg fått gode runde lår, skikkelig bolleskjaker og trutemunn. Jeg snur meg fra mage til rygg og er veldig sterk. Jeg løfter hodet mitt uten problemer fra side -til side,opp og ned. Jeg holder blikkontakt , lager lyder, gråter tårer og har blitt en baby med med STOR B!  På onsdag var jeg ute å fløy for første gang og idag skal jeg ut å fly igjen. Jeg har vært på min aller første høstferie og sett søskenbarna mine i Nordmøre for første gang. 

Hvem har besøkt meg : 

De som har besøkt meg er tanter og onkler og jeg ha vært på besøk hos familien min i Nordmøre. 

Hva sa helsestasjonen: 

Siden det er høstferie har jeg ikke vært der, men jeg skal på seks ukers kontroll til uken og det synes mamma skal bli spennende. 

Neste veie dag: 

Det er hver fredag kl 12, mamma og jeg er der hver gang. 

Jeg elsker : 

Sove!! Jeg elsker å bæres rundt på armen og sove på mammas bryst. Mamma kan takke seg selv, hun har rett og slett gjort meg bortskjemt. Jeg elsker å få massasje og koses med hele tiden. Jeg storkoser meg i bæresjal og sæle og jeg kan ikke ligge nok i vognen min <3 Jeg må ha min daglig dose kos og oppmerksomhet og jeg storkoser meg når jeg kan ligge å sprelle med armer og bein i bare bleia. 

Amming: 

Dette er fremdeles noe jeg holder i takt- mamma fullammer meg, men jeg har trengt et par flasker ekstra på mine økedager. Da har mamma gitt meg flaske med det hun har pumpet. 99% av tiden holder det med kun puppen, jeg er stort sett alltid veldig fornøyd. En rolig fornøyd frøken. 

Smukk og flaske: 

Jeg ELSKER tutten min og nåde den som tar den ifra meg! Jeg har alt mine favoritt sutter, men sånn har det blitt. Flakse synes jeg er helt topp å få, da kommer maten fort!! Der har mamma noe å lære, for det går litt tregere ut av puppen... 

Utviklingen min denne uken: 

Jeg snur meg fra mage til rygg uten problemer og jeg sparker meg med far bortover når jeg ligger på magen. Det skyldes nok at jeg trekker beina opp under meg, men mamma liker å tro at jeg gjør det bevist. Jeg har bestemt meg for å tillate mamma å tro det for hun er så stolt av meg. hihi... Det er hun riktig nok uansett, men hun kan godt tro at jeg er på nippet til å krabbe... 

Hvem likner jeg på: 

Jeg får til dags dato høre min far, men mamma sier jeg er mer og mer lik på storesøster! Jeg er meg selv lik, så enkelt er det! Jeg er også litt lik på min kusine Maja sier mamma og det tar jeg som et kompliment. 

Søvn: 

Jeg sover hver natt som en sten. Jeg er en drømme baby sier mamma. 

Nå skal vi pakke bagene våre og snart skal vi sette snuten mot flyplassen. Idag skal jeg hjem i sengen min igjen. JIPPI! Bæresele finner man på https://babycarrier.no 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits