Du reddet meg lille venn.

Fra en positiv test til et barn - du reddet meg! Når man skal bli mamma skjer det noe med deg, plutselig skal noe stort skje, plutselig skal jeg bli til oss. Vi var alt en liten gjeng før du kom, Olíver, Mathilde og jeg. Alt som skulle gjøres eller skje rundt deg skjedde med oss alle på slep.. Blikket til storebror var utrolig stort når han og storesøster fikk se den lille -sort/hvite skapningen på skjermen. Du var på innsiden av magen og du var aktiv, VELDIG aktiv. På utsiden er kjenner jeg igjen bevegelsene dine, på utsiden blir vi på nytt kjent med deg. 

Det er rart hvor fort tiden på innsiden av magen går, fra å føle at jeg ikke fikk dagene til å gå til å nå ønske å stoppe tiden er helt merkelig. Nå har du vært her i 6 UKER! De beste 6 ukene i mitt, Olíver og Mathilde sitt liv. Alt rundt deg skjer så fort... Fra å være den som bare lå å sov til å være kjempe nysgjerrig på ansikter, lyder og bevegelser - du har gått fra nyfødt til babis på 1-2-3.  Nå er du 4 kg, men du er kort så du er en liten tjukkis - på en GOD måte. Jeg elsker å susse ihjel bolleskinna dine , men jeg synes du begynner å bli tung å gå å bære på.. På 6 uker har du lagt på deg over 1.1 kg , du er nå 50 cm lang og du har de vakreste store blå baby øynene jeg vet om! Du er den fineste Lilusen som finnes! 

Jeg er så stolt, så UENDELIG stolt av deg og den lille familien du har knyttet oss sammen til å bli. 


Nå lager du lyder , de søteste små "jeg snakker med deg" lyder. Og når du gråter - triller tårene dine. Du fester blikket, og det med to øyer som man umulig ikke kan forelske seg i. Smilet ditt kommer oftere og oftere og hver morgen starter du med et smil - nå er det bevist. Du ligger gjerne på lammeskinnet i bare bleia og fekter med armer og bein, du elsker det og dette er det beste du vet. 

Tenk at vår første flytur er unnagjort og i desember reiser vi enda lenger av sted... Du var en engel på flyet, det gikk som en drøm og du lagde ikke en eneste lyd. Du tittet rundt deg og så lenge du fikk se var det greit. Om natten sover du - du er en drøm av en baby når kvelden kommer -BANKIBORDET!  Det eneste du forventer når du gråter er at jeg tar deg i hånden og ikke slipper, da blir du helt stille. 

Igår gikk vi tur på Atlanterhavsvegen- du og jeg. 


Det er rart hvordan ting forandrer seg og ender opp med å bli... For et år siden ønsket jeg meg ikke flere barn , idag ville jeg aldri vært dette foruten. Du reddet meg lille venn, du kom inn og reddet oss! Og vi er så takknemlig for å ha lille deg. 

Tenk at noe SÅ lite, kan komme til verden, snu den opp ned og bety og endre SÅ mye! Du er storebrors edelsten, du er storesøsters prinsesse og mammas klump.. <3 Alt i alt lilamor - du er hjertet vårt! 

Du reddet meg fordi du er den du er , du fylte tomrommet i hjertet mitt. Kjærlighetssorgen ble byttet ut med nyforelskelse og den er konstant.. Du og storesøskene dine - sammen er vi dynamitt!  #ektekjærlgihet #kjærlighet

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits