Kosemorgen med nurket.


God fredags morgen alle sammen. Her har vi ligget og slappet av til God morgen Norge hele morran, og Lila og jeg skal snart på helsestasjonen for å veie henne. Hun har akkurat sovnet etter å ha vært en blidfis siden hun våknet. Lila er så rolig, jeg kan ikke huske at Olíver og Mathilde var slik, de var det nok mer lyd i. Inatt sov lillemor nok en natt på 8 timer og det er så deilig, jeg nyter det virkelig hver eneste natt. Om det snur vet jeg jo aldri så jeg prøver å være flink å nyte.. Eneste hun krever er å holde meg i hånden når hun legger seg, noe som ikke gjøre noen verdens ting! 

Fornøyde lille tulla mi. 
 Vi har tent litt lys og jeg har drikket deilig Chai te - rett og slett det beste jeg vet om! Jeg prøver å holde meg unna kaffe og med Chai te er det faktisk ikke noe problem, jeg liker fakitsk det enda bedre! *smiler* 

 


Vi fikk besøk av familie igår, de kom kjørende helt fra Averøya for å bruke helgen med Lila. For meg var det så trygt og godt og møte mellom tante-Ann og Lila var veldig speiselt. Det var ei tante som hadde ventet på å se henne, og som ENDELIG fikk henne i armene . 

Jeg ønsker dere alle en deilig-deilig fredag ! Nyt den <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits