Baby post - Lila uke 5

Ukene går fort, dagene forsvinner!  Nå er Lila blitt hele 5. uker - 5 deilige og minnerike uker! 

Mitt navn er: Lila Victoria 

Fødselsdato: 25.8.16 

Klokken: 21:04 

Vekt ved fødsel: 2864 gram 

Vekt ved hjemreise: 2675 gram 

Vekt ved siste kontroll 23.9.16: 3.6 kg 

Lengde: 50 cm. 


Hva har skjedd siden sist: 

Nå har jeg blitt en skikkelig baby, jeg vet å fange til meg oppmerksomhet. Jeg smiler nå, mer og mer og jeg lager i følge mamma verdens søteste go´lyder. Jeg blir meg og mer tillitsfull og mamma har hatt pass til meg to ganger allerede. Tante "Malin" passet meg så mamma kunne se film på kino og vaske huset og jeg er lett å pass sier hun. På sykehuset har vi vært, pga beina mine... Jeg synes livet er helt perfekt, men jeg fikk et dramatisk møte med ultralyden. Legen tok kald gelé på meg og jeg tror jeg tisset ned det som var i skrekk. Alt var bare bra med meg, men for en grusom opplevelsen den kalde gelén var. 

Hvem har besøkt meg: 

Jeg har besøk av mommo og moffa hver uke, jeg er ifølge tanter, onkle og ekstra tanter - verdens fineste baby.  Idag kom tante og onkel fra Averøya på besøk til meg også, de skal være her og kose med meg hele helgen. Jeg har vært på armen til Tante siden hun kom inn døra. Vårt første møte ble spesielt. 

Hva sa Helsestasjonen: 

Jeg overrasker hele tiden og at jeg er glupsk og spiser godt er noe mamma får høre hele tiden. Jeg får høre at jeg er en ekstremt vakker baby og det gjør jo mamma ekstra stolt hele tiden. Tenk at jeg hadde gått opp 400 gram på bare 6 dager. 

Neste veie dag: 

Fredag 30.9.16 skal jeg veies, da skal tante være med også og det synes jeg er veldig stas! Jeg elsker å vise meg frem og få oppmerksomhet hele tiden. 

Jeg elsker:

Kosestundene med mamma er det beste jeg vet, mamma skjemmer meg bort med å bære rundt på meg hele tiden. Jeg har blitt så bortskjemt og det nyter jeg til mitt fulle! Jeg elsker å bli sunget for når jeg skal og det å vugges rundt på armen til sang og musikk er det beste jeg vet. Helst vil jeg sove i babynestet mitt i sengen sammen med mamma og holde henne i fingeren. Da sover jeg godt.

Hvem likner jeg på nå? 

Mamma synes at jeg forandrer meg masse hver uke, trekkene mine blir forandet og jeg blir mer og mer "meg selv". Fremdeles får jeg høre at jeg er prikk lik min far, men også Mathilde. Mamma synes jeg likner meg selv og hun ser mye Olíver og Mathilde i meg. Uansett hvem jeg likner på er jeg meg selv.  

Amming : 

Åh, dette er det beste jeg vet. Mattiden er kosestunden mellom meg og mamma, og jeg er nok hva alle kaller ei skikkelig puppe jente. Jeg blir illsint om maten ikke kommer fort nok og dersom mamma prøver å lure meg med sutten skal jeg love dere jeg setter himmel og jord i bevegelse. 

Smukk og flaske: 

Nam nam, dette elsker jeg , smukken er min beste venn og flasken er en god nummer to. 

Utviklingen min denne uken: 

Jeg har begynt å le med lyder, jeg gråter mase tårer og lager gurglelyder . Kroppen min blir sterker og sterker og jeg har fått masse kraft i bein og armer. Mamma sier jeg eier hjertet hennes. Jeg gikk opp 400 gram på seks dager og snur mer og mer på hodet mitt i ren nysgjerrighet. 

Søvn: 

Jeg er verdens snillest baby, jeg sover 7/8 timer hver natt , mamma bare nyter det hele tiden. Utover det er jeg mer og mer våken iløpet av dagen, men jeg sover alltid godt i vugga mi.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits