Du velger å mobbe meg.

Mobbing? Har du noen gang tenk litt over det?  Jeg har siden jeg startet å blogge for ove 6 år siden opplevd mobbing på nettet og dette har også vokst med bloggen min. Som blogger utleverer du deg selv, ofte kanskje litt mye, men så har det blitt slik. 

Bloggen min er et tema som har blitt og ofte blir disuktert fra ende til annen på Kvinneguiden. Folk følger meg gjerne via falske profiler for å kunne følge med på meg og hente ut det jeg deler. Jeg har til og med blitt diskutert så heftig at folk på Kvinneguiden har rapportert meg inn til NAV for svindel. Siden jeg blogger og velger å dele mener noen at jeg fortjener mest mulig motgang, for det å stikke seg frem er ikke noe alle tåler at jeg gjør. 

Hvem er dere ? Dere nettmobbere som mener dere har rett til å være slem mot meg ? 

Som blogger må man tåle mye, man må stå i mye og jeg vil vel påstå å si at det er de færrste som står igjennom. Det å henge ut bloggere med usanne påstander, rykter osv har blitt en sport for nettmobberne. Velger vi som bloggere å ta bloggpennen i hånden og forsvare oss tåler vi verken kritikk eller konstruktive meninger, formumene eskalerer ofte jo mer oppmerksomhet vi gir det ved å forsvare oss selv. 

Jeg er blogger og bloggen min har blitt innen topp 10. mest leste blogger i landet. Jeg har over 11 tusen mennesker innom bloggen min hver eneste dag, dette er mer mennesker enn om du velger å fylle opp hele Oslo spektrum.  Jeg har nå en makt, en makt på å sette noen saker i et offentlig lys slik at flest mulig mennekser ser det. I dette tilfellet ønsker jeg å sette lys på nettopp dere  - nettmobbere. 

Det å mobbe andre er ikke pent og dette er noe jeg som mor lærer mine barn hver eneste dag. Den generasjonen jeg lever i synes jeg nesten er den verste, jeg har til tider blitt sjokkert når jeg har sittet i tidlgere familiesammenkomster og venninne kvelder å hørt hvordan noen snakker om andre. De verste er gjerne de som står med et bein i begge ender. I det ene rommmet du ikke står snakker vedkommende stygt om deg , og når den døren lukkes og den nye åpnes står gjerne vedkommende å smiler deg bredt opp i ansiktet. For meg er en mobber en som ikke føler ansvar selv , har liten skyldfølelse og lever på å plassere andre under seg selv. 

Helt siden jeg startet og blogge har jeg stått igjennom nettmobbing - gang -på- gang. Livet mitt har blitt snudd opp-ned og folk har så stygge påstander og meninger om meg at jeg noen ganger ikke kan forstå hva vi mennekser kan være satt sammen av. Sporten i å mobbe har eskalert og personlige opplysninger som mitt fødsels og person nr, min adresse, reg nr på bilen min - you name it har vært diskutert og mailer og kommentarer har vært sendt til meg med usakelig mye stygt. Jeg husker jeg stolt kom ut av en butikk og to personer stod å tittet rart på meg. Vedkommende valgte å kjøre etter meg og selv om det ikke er ulovelig følte jeg det veldig ubehagelig. Når jeg parkerte bilen min valgte de å gjøre det samme, og de fotfølgte meg nesten -bokstavelig talt. Det dette resulterte i var at mitt reg nr ble tatt bilde av og vedkommende sendte meg hyppige meldinger med falske profiler om at dersom jeg fortsatte å dele "ekle" bilder av meg selv skulle de dele "gjelda" mi med alle andre. 

Dette er ET av mange tilfeller, og i tiden etter at jeg ble gravid og fikk Lila har ting blitt så stygt at jeg har valgt å sperre mitt kommentarfelt her på bloggen. Jeg har stått i situasjoner svært få andre "normale" blir plassert i. 

Pga dere nettmobbere ble jeg helt nedkjørt i svangerskapet mitt. Det at jeg valgte å kjøpe meg hus var noe jeg skulle "lide" for, jeg har faktisk til dags dato ikke fått en krone fra NAV i foreldre penger - nettopp fordi noen av dere nettmobbere ikke likte at jeg kjøpte meg hus og pusset opp det med penger jeg på godt norsk har lånt meg og arvet. Brukere av Kvinneguiden rapporete meg inn til NAV og mente at jeg ikke hadde retten på mine penger derifra og drev med noe så GROVT som svindel. Lite vet dere som gjorde dette kanskje om saken og hvor min lønn kommer fra?. Dette har resultert i at jeg har valgt å anmelde og sette advokat på saken for å komme til grunne i hvem som har gjort det, hvorfor de påstendene som stod i brevet finner rot til virkeligheten og hvem som velger å legge usannheter inn i min hverdag for å skape en komflikt for meg. Det disse "mobberene" ikke er klare over er at ved å straffe meg , straffer dere mine barn. Tenk om jeg ikke hadde hatt en buffer å lene meg på , da hadde jeg og barna i verste tilfelle mistet hjemmet vårt, bilen min måttet jeg solgt og jeg måtte gått på sosialen. Dette kunne vært et tilfelle nettopp pga behandlingstidene hos NAV går på mange uker/mndér.og ikke på dager. Jeg har hatt de som har stått i hagen min på kvelden for å "skremme" meg, jeg får daglig tulletelefoner med alt fra stønning, harking og latter. Jeg blir hatet av noen nettopp fordi jeg blogger og er en blogger som lever et liv og har meninger som ikke alle er enige i. 

Det jeg vil frem til med å dele dette er hvor grotesk og drastisk nettmobbing kan bli, hvor langt noen velger å gå for å "ta" deg. Jeg har heldigvis ikke noe å skjule og jeg håper folk rundt begynner å tenke litt over konsekvenser nettmobbing og usannheter har og kan skape. 

Ved å dele bruddstykker av livet mitt og ved å ha en blogg betyr det ikke at jeg har meldeplikt over alt som skjer i livet mitt i offentlgiheten. 

Jeg har blitt anklaget for å ha lurt meg til et svangerskap for å deretter å lure barnefar for masse penger... Ironsik nok er det dette alt dreier seg om rundt Lila og meg , - nemlig PENGER. Kommentarfeltet eksploderte når hun meldte sin ankomst og som hennes mor valgte jeg pga alt det stygge som ble delt å sperre det. Selv om jeg sperrer kommentarfeltet mottar jeg kommentarer på usakligheter likevel hele tidne på facebook, instagram og mail. Jeg står alene med et lite barn og dette sitter folk rundt å gnir seg i hendene over og lager store stygge forumer på. Det har blitt en sport å skulle straffe Lila pga folk ikke liker meg. Utseende hennes blir diskutert, nettopp fordi hun ligner på faren sin. Jeg blir truet med alt fra barnevernet og andre ting daglig. Folk skal anmelde meg pga jeg har valgt å la kommentarer gå igjennom her på bloggen, fordi de føler seg "utlevert" av meg. Fjerner jeg kommentarene møter jeg et nytt forum og nytt prat. 

Nettmobbere blander dessverre hva som er "konstrutiv" kritikk og det som er mobbing. Det å lage forum på meg som person hvor jeg diskuteres til en minste detalj er ikke konstrutivt.  Det å legge igjen kommentarer her på bloggen som går på meg som person er ei heller konstrutivt . Å sende meg hatbrev og stygge meldinger er IKKE konstruktivt. Det å skjermta det jeg deler, henge det ut og finne på historier om meg er IKKE konstrutivt- Dette er mobbing og det på det veste planet. 

Jeg legger med noen av MANGE kommentarer som jeg har lagret på min blogg som dere nettmobbere mener er konstruktive og ikke mobbing: 

Du er stygg, jeg skjønner hvorfor Hans gikk ifra deg. 

Du bør ikke tro du er så jævlig deilig, for det er du faen ikke. 

Det er ikke normalt å pusse opp så mye som deg, ikke rart at Håkon og Hans ikk orket å leve med deg noe mer. 

Nesen din, har du vurdert å operere den? 

Du er ikke god, jeg håper barnevernet kommer å tar barna dine fra deg.

Ikke rart Villa Paprika gikk konkurs med deg og faren din i spissen.

Hvordan er det å gravid med en løsunge som faren ikke vil ha? Æsj...

Vet du egentlig hvem barnefar er?

Du må føle deg bra nå som har stjelt penger av eksen din ? Fy. f... Så ondskapsfull du er. !!!!

Enda godt du og Lila er alene, forstår godt hvorfor barnefaren og familien ikke vil ha noe med dere å gjøre.

Du bør ikke tro noen mann vil ha en dame med 3 unger . Stakkars evige single , tragiske deg.

 

Dette er noen av som nevnt noen få av en rekke kommentarer, itillegg til dette kommer forumer og annet i tillegg. 

 

Som en blogger håper jeg å sette lys på hvor  stygt nettopp nettmobbing kan bli og jeg har et håp om at  siden vi alle er mennesker at man skal gå litt i seg selv og tenke seg litt ekstra om. Ikke alle er like steke og netthets og mobbing kan ødelegge masse. Det gjør utrolig vondt å bli mobbet og min måte å gå videre og trekke meg vekk fra å se det var ved å sperre det ute ved å fjerne kommentarfelet og private profiler..

Det er virktig som vi ofte har hørt : du skal være mot andre slik du vil de skal være mot nettopp deg. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits