Mamma livet...

 Lille lørdag er her allerede og vi startet dagen litt "tregt". Jeg dummet meg veldig ut igår, jeg tenkte meg rett og slett ikke om og spiste sopp i poteten min av gammel vane. Usj, stakkars lille hjertet mitt fikk jo så vondt i magen sin. Jeg har slitt med dårlig samvittighet siden jeg forstod hva det var, hun var jo helt fortvilet stakkars. Idag har vi derfor bare slappet av, jeg har vært helt pumpet etter en lang natt.  Mammalivet er flott, men kan også være nokså slitsomt. 

Fredrikstad blad kom en liten tur idag da, de ville ha et lite intervju med meg ang. det å være alenemamma og det som er positivt rundt nettopp det.  Jeg synes jo alt for mange fremmer det negative fremfor det positive, og jeg ønsket derfor å sette lys på det som er bra! 


Jeg nevnte jo til dere at jeg har malt trappen her hjemme og nå er den endelig blitt ferdig. Jeg har malt den i samme farge som peisen, nemlig Labrador. Trappen skal tettes og et flottt lyst teppe skal legges i den, men jeg har ikke kommet så langt ennå. Jeg skal male listene på trappen også, men jeg må få kjøpt meg en mindre pensel for å få det ferdig.  På veggen har jeg som nevnt brukt fargen KUL. Den går ove i blått og er kjempe fin til beige og andre brun og grå toner! Nå skal jeg prøve å slappe litt av, jeg sliter litt med å holde øynene mine åpne. Nyt onsdagen, vi skrives! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits