SykehusbesøkHei og hopp! Idag var det opp tidlig og avsted til sykehuset for å sjekke beina til Lila. En lettet mor gikk ut med en smilende snuppe på armen, ingen feil å finne på henne! Jeg tror Lila oppfatet ultralyden som det mest dramatiske, hun hatet den kalde gelén stakkars.  Utover det gikk alt strålende og jeg har en frisk og fin lita jente jeg nå fremover kan koble bort sykehusbesøk rundt! Nå kan vi gå høst og vinter imøte med godt mot og kun kos! 


Lila kjørte jeg videre til Malin når vi satt snuten hjem fra sykehuset og jeg dro videre hjem for å gjøre rent. Alt rakk jeg ikke, men det var veldig deilig å få to frie armer å jobbe med noen timer! Olíver og Mathilde kom hjem igjen for overnatting idag -igjen. Så vi har nå satt potetene i ovnen og skal se << tid for hjem >> og kose oss med litt sein mat,bakt potet med masse deilig fyll! 

Jeg får gjøre litt lekser med de nå , så sees vi litt seinere.. Jeg har malt trappen her hjemme og den har blitt så lekker. Gleder meg til å vise dere, vi sees! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits