Kveldskos hos familien..

Hei og hopp! Stellevesken til Lilus er pakket og jeg skal sette snuten mot mor og far for noen timer ikveld! Barna dro idag etter skolen noen dager til pappaen sin, og jeg og Lila har brått noen dager for oss selv. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er kjempe trist når de drar, det blir så tomt her hjemme. Tiden til de kommer hjem igjen skal nok gå raskt, for imorgen skal jeg på sykehuset med lillemor. Hun har mulig litt problemer med beina sine, men dette var ikke farlig, og kunne lett behandles om det skulle være noe som må behandles. - TAKK og LOV!  

Timene idag har bare flydd. Malin og Oliver kom på besøk, og vi har spist deilig lunsj, gått tur og skravlet. En fantastisk dag rett og slett.. Iitillegg har jeg fått planlagt masse til dåpen til Lila, tenk 6.november blir hun døpt - det blir en stor dag jeg allerede gleder meg stort til. Dagene går jaggu i ett, det er en ting som er sikkert! Før jeg vet ordet av det flyr Lilamor rundt i prinsessekjolen sin på gulvet og danser! Hun elsker musikk allerede og jeg tror hun blir nokså rytmisk. *smiler* 


Vel, over til et veldig ofte stilt spørsmål her om dagen, nemlig lyspærene. Lyspærene er fakitsk fra Clas Ohlsen ( husker ikke hvordan det skrives- haha) og passer til så å si alle lamper. Jeg synes de forandret lampeføttene og passet perfekt inn, ser nesten ut som diamanter der de står. 

Hvor sterk pære du ønsker inni velger du selv, men jeg har valgt litt dempet. 


 


Nyt kvelden og kos dere <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits