Høstgarderobe til Lila på plass.

Annonse 

Søndagskvelden har kommet og nok en uke skal startes på, faktisk er det helt fantastisk for denne uken er det så mye hyggelig som skal skje. På torsdag var jeg å hentet ut den nye høstgarderoben fra Lindex til Lila, og jeg må si at det var som julaften å pakke opp alle de flotte søte plaggene. Lindex har nå fått inn de søteste nyhetene i Newborn -kolleksjon i en myk og bærekraftig bomull, perfekt for den lille babykroppen. 

Små nydelige cardigan jakker i søtt mønster er noe av det som har fylt opp garderoben. Vakker dusrosa kombinert med søte blåtoner . 

Som travel småbarnsmor er det oftere og oftere jeg benytter meg av å handle i nettbutikker. Det at jeg kan sitte hjemme å bestille det jeg trenger i fred og ro og deretter få det rett hjem i postkassen min er noe jeg liker godt. Jeg elsker å bruke lang tid på å sitte,titte og klikke hjem det jeg finner uten dårlig tid eller annet som stresser meg. Tre barn krever sitt og det er ingen hemmelighet at det ikke alltid er like lett å få med de små, de er ikke alltid de mest velvillige.  

Kvaliteten på Newborn-kolleksjonen hos Lindex er upåklgelig og jeg må innrømme at det er flott å finne så gode og myke klær som barnet kan vokse i til en slik prisklasse. 


 

Som jeg nevnte over kan barnet nå vokse inn i tøyet og med oppbrettbare mansjetter og dobbelt sett trykknapper i skrittet kan babyen vokse en størrelse i det samme plagget. Jeg slipper å kjøpe nytt hver gang hun vokser litt og jeg beholder bodyen dobbelt så lenge!

Omslagsbodyene finner dere HER hos Lindex.  Gammelrosa er en av fargene jeg elsker å kle opp Lila i, og med alle de vakre figurene, de ulike motivene og søte mønsterne er det moro å kle henne opp! 

Ved å handle på nett kan du velge å få varene levert til din nærmeste Lindex- butikk. Lindex spanderer da frakten for deg. Lindex har en enkel og oversiktlig nettbutikk og størrelsene på tøyet er helt normale. 


Denne serien er like fin til en liten gutt som til ei lita jente og i alle disse bodyene kan barnet vokse en størrelse. Bomullsdressen er myk og god å ha i alt fra vognen og bilsetet, og de søte ørene på hetten smelter hvert et morshjerte- garantert.  Dressen har pysj, bodyer og mykt bomullsteppe i samme serie som kan kombineres sammen. 
Med alt det vakre man kan klikke seg hjem idag er det nesten litt farlig å ha små barn. Spesielt når man forelsker seg slik i de ulike kolleksjonene. Mathilde pyntet opp Dukken sin og jeg måtte le litt. Hun så jo nesten ut som tvillingbroen til Lila i dette babyantrekket. 


Mine favoritter for denne høsten har jeg avbildet ove her og jeg håper jeg ga dere noen outfits tips til den lille. 

Sponset/Annonse 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits