KUL og Labrador...Søndager er og blir kosedager her i huset. Lila holder showet som vanlig så jeg henger alltid litt etter på klokken, sånn er det når sjefen i huset helst vil kose på brystet eller armen hele tiden.  Hun blir helt utenfor når jeg legger henne ned, så her ha jeg skapt meg et lite "problem" med å vende henne til å finne roen litt alene.. Jeg skal ikke klage, hun sover natten igjennom og er bare søt og god, jeg merker bare at huset har fått en ny sjef. hihi... 


Tilbake til overskriften . KUL og Labrador. Her har jeg hatt ånden over meg og det har blitt rå-lekkert! Jeg klarte aldri bestemme meg før Lila kom, så jeg valgte å se det ann litt.. Det er jeg veldig glad for, for resultatet etter nøye tenking ble kjempe fint! Stilen min er blitt veldig selvsikker den siste tiden, jeg har virkelig landet og det er SÅ deilig! Blått og beige med ulike gråtoner er og blir hva jeg blander. 
Fargen jeg har malt med på veggene er Kul: en blå/ sort farge , Pastell grå : en lys gråtone som binder rommet lekkert sammen. Labrador - denne er rett og slett en utemaling som passer perfekt også å blande i innendørs maling! Jeg har brukt den på muren. Jeg har benyttet meg av halvblank fra Butinox. 

( gardinstangen har løsnet i festet sitt og jeg må kjøpe nytt imorgen, det er grunnen til at den henger på skakke... ) 


Veien blir til når jeg går og jeg blir mer og mer fornøyd med hjemmet vårt. Tenk alt som har skjedd her siden jeg flyttet inn. Jeg oser over i stolthet! 

Takrosettene alle spørr etter er fra Byggdekor- de har i alle mulige størrelser. Jeg skal ha enda fler opp også, men jeg venter nå til taket blir ferdig. 


 


Vel, nå skriker en selskapssyk lita jente borti vugga si- sånn kan hun ikke ligge så jeg får nesten ta henne opp og kose litt med henne. Hun er 1.mnd idag vet dere, tenk dere det! Helt utrolig hvor fort denne tiden har gått.  

Vi sees! Nyt søndagen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits