Helgen får en ny betydning.

God lørdagskveld. Her sitter mor og barn mette og avslappet , alt for seint plassert godt tilbake i sofakroken. Idag ble det seint her i huset, men det gjør absolutt ingenting når det er helg og vi bare skal kose oss likevel. 


Etter at jeg ble gravid med Lila og fikk henne fikk helgen en ny beydning, jeg kan ikke annenhver helg dra på jenteturer eller vinkvelder med jentene. Når jentegjengen idag skulle ut og tro det eller ei jeg hadde biletter og skulle ut selv, men med en mnd.gammel lita jente i armene mine fristet det ikke likevel. Helgen har fått en ny betydning, jeg vil rett og slett ikke ut, jeg vil bare være sammen med ungene så mye som mulig. Ungene er så gode å være med til tross for at huset ALLTID er fult. Denne uken har jeg hatt halve nabolaget på besøk og jeg merker jeg er litt "sliten" idag... 

Snill som min sønn er har han gitt meg en halvtime med massasje .. Eller, han hadde en baktanke - en pakke pokemónkort. haha... Imorgen er Lila 1 mnd gammel, jeg merker jeg er litt utenfor meg selv når det kommer til følelsene mine, hun blir jo så altfor fort stor hun også! Jeg nyter og nyter, men tiden den flyr og flyr ... 3-kløveret mitt er ihvertfall de beste å tilbringe lørdagskvelden med , det er helt sikkert. 


Nyt lørdagen videre, jeg har vært litt "gal" her hjemme, men det viser jeg litt av seinere. 

Vi sees imorgen --- set LOVER jeg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits