Baby post - Lila uke 4

Nok en ny uke er vi nå halveis i og imorgen er det fire uker siden Lila sa tittei til verden. Hun har gitt meg som mor så mye glede og jeg blir bare stoltere og stoltere for hver dag. Med små babyer i hus forsvinner timene og noen ganger lurer jeg på om vi i det heletatt har hatt dagen som alt har gått. Hun er ei lita fining, hun er jo for meg helt perfekt. Vel, nok en uke betyr nok en babypost! 

Mitt navn er : Lila Victoria 

Fødselsdato: 25.8.16

Klokken: 21:04 

Vekt ved fødsel : 2864 gram 

Vekt ved hjemreise: 2675 gram 

Vekt ved kontroll 16.9.16: 3,2 kg. 

Lengde: 49 cm

Hva har skjedd siden sist? :

Nå begynner jeg å bli en skikkelig baby, jeg har fått mer lår, gråter tårer og kan bli illsint! Jeg spiser MASSE og hadde gått opp over 270 gram på en uke. Jeg fester blikket mitt, og igår lagde jeg mine første latterlyder! Mamma begynte å gråte fordi hun ble så rørt og det morsomme var at Olíver og Mathilde hørte det også. Det var storebror jeg lagde lyden min til. Jeg er tillitsfull og sover hele natten igjennom. Mamma legger meg kl 23 når siste mat og bleiestell er gjort og da våkner jeg ikke før 6/7 timer senere. Slik har jeg sovet hele uken og mamma sier jeg er en drømmebaby. Idag skal jeg bli passet for første gang av "tante" Malin fordi mamma skal ut å spise og på kino. 

Hvem har besøkt meg ? 

Vet dere hva!! På fredag hadde "tante" Sabrina stelt istand aftershower for mamma og meg. Jeg var hovedpersonene og gikk fra arm til arm og de susset, luktet og klemte på meg. De tok til og med et par bæsjebleier på meg, snakk om å forgude meg a´gitt. <3 

Hva sa Helsestasjonen: 

Mamma og jeg skal hver uke ( mamma bestemmer) til helsestasjonen å veie meg. Og jordmora og helsesøstra på helsestasjonen sa jeg var en tydlig fornøyd og rolig baby. Jeg legger på meg godt, sover med godt sovehjerte og bedårer alle med mitt perfekte babyblikk! Jeg fikk nok en gang ros for å være nettopp den lille jenta jeg er. Neste veie dag : 

23.9.16 Kl 12:00 er dagen mamsen og jeg skal trille tur til helsestasjonen igjen! Mamma er veldig spent på hva jeg har lagt på meg for jeg sluker melk som en glupsk og har fått gode runde babylår og og bolleskjaker! 

Jeg elsker: 

Mamma kan takke seg selv for hun gjør meg bortskjemt! Jeg elsker og skal helst bli vugget rundt på armen samtidig som jeg skal bli synget "den lille havfruen" for. Mat er såklart min bestevenn og jeg storkoser meg når jeg får bade og ligge naken på stellebordet å få litt babymassasje. Mamma har nemlig sjekket Youtube og det til min fordel, jeg sovner så å si alltid. Ellers liker jeg å ligge som en prinsesse inntullet i deilige pledd med tottelottene mine frie! Puppen er fremdeles det som roer meg mest, jeg er en matmoms. Og en ting til, jeg elsker å sutte på tommelen min og ofte prøver jeg å få hele puselanken min inn i munn. Amming: 

Dette er noe jeg er glad i , den tiden er fremdeles veldig spesiell mellom mamma og meg og jeg roer meg alltid på brystet. Jeg begynte å bruke mamma litt som en sutt til slutt, men nå er jeg flink å spiser skikkelig når jeg skal ligge til brystet. Jeg har nemlig blitt kjempe glad i sutten min til kos og nå forstår jeg foskjell! Det er ingen vits i å prøve å lure meg. <3 

Smukk og flaske : 

Jeg elsker sutten min, den har jeg blitt nokså avhengig av og når jeg får den finner jeg roen. Jeg tenner alle plugger når den blir dratt ut eller når jeg mister den, sutten har blitt min aller beste venn! 

Flasken er ikke noe problem, så lenge det er mat på flasken min klager IKKE jeg! 

Utviklingen min denne uken: 

Jeg holder hodet mitt mer og mer opp selv, jeg er kjempe sterk i nakken min. Igår 20.9.16 lagde jeg min første latterlyd som nå kom av annet enn ett tilfeldig grynt! Jeg sparker hardt når jeg sparker og har fått masse kraft i kroppen min. 

Hvem likner jeg på?: 

Ja, alle sier ofte nå om dagen at jeg er lik min biologiske far så da er jeg vel det. Selv vet jeg ikke hvordan han ser ut.  Mamma sier jeg er veldig lik Mathilde og for meg er storesøster den peneste jenta jeg vet om så da er jeg garantert kjempe fin! Jeg er en god utgave av meg selv og det er det viktigste, for jeg trives godt med den jeg er! 

Søvn: 

Jeg sover som en sten, jeg er en rolig nattebaby så langt så mamma nyter hver minutt... 

Dagens outfit: Nå skai mamma gjøre litt husarbeid og jeg sove litt. Mamma titter innom etterpå! Stor klem fra meg! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits