Stig på - stig på.

Hei og riktig god tirsdag! Her står jeg nå å svinger meg rundt med malekosten, jeg har nemlig handlet tavlemaling så nå skal jeg ordne tavle på veggen inne på  kjøkkenet. Wihiii!  Jeg har endelig fått lysten tilbake for å holde på her hjemme og det betyr jo at jeg prøver ut både det ene og det andre.


Jeg har som dere vet landet skikkelig på stil, jeg har jo vinglet mellom ting og stiler jeg elsker flere ganger og endelig forelsket jeg meg. Jeg vokste nok veldig når jeg startet på dette hjemme, det var først da jeg fikk plassert alle brikkene.  Bohem blandet med det romantiske, maskulint blandet med cottage. Moro er det for alle sier alltid - dette hjemmet er så "deg" Camilla og da har jeg vel truffet spikeren midt på hodet(?) ... 

Stilen og fargen i huset mitt er den samme igjennom hele huset. Du møter en feminin bohem stil allerede i gangen og fargetonene gir meg en ro. Listene setter prikken over i´n og får frem den romantiske touchen. 


Fargene jeg har valgt gjennomgående i hele huset er følgende : 

Hovedfarge : pastellgrå S2000-N , Mørke dekorvegger : Kul5864 og alle er fra Butinox. Tapetene er fra Riviera Maison og bestilt fra Borge. Listverket er fra Byggdekor. 
Der det hvite skapet mitt står kommer snart en ny garderobe , dere kan tro jeg gleder meg!  
 


Ellers har dagen bare vært stille og rolig, sånn går dagene når man har en liten babis... Nå smiler Lila mer og mer, dere kan tro jeg smelter! Vel, nå skal jeg få ordnet ferdig denne krittmalingen - gleder meg til å vise dere <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits