Baby post - Lila uke 3

Onsdag og tenk imorgen er Lila tre uker! Herremin, hvor har tiden blitt av? Denne uken har vært veldig kos, Lila og jeg har fått litt tid til å slappe av -bare hun og jeg. 

Mitt navn er : Lila Victoria. 

Fødtselsdato: 25.8.16 

Klokken : 21:04Vekt ved fødsel : 2864 gram

Hjemreise vekt 27.8.16 : 2675gram

Vekt 14.9.16  3 kg. 

Lengde: 48 cm 

Hva har skjedd siden sist? 

Jeg har fått mer "rutiner" og begynte å sove natten igjennom med kun et matstell rundt 03/04. Jeg rekker ut tungen min når mamma rekker ut tungen sin. Jeg holder hodet bedre og bedre og har fått høre at jeg er en veldig sterk jente. Jeg spiser masse og er mer og mer våken. Mamma har nå også registrert meg så nå er navnet mitt i folkeregisteret. 

Hvem har besøkt meg? 

Mange venninner av mamma har vært på besøk og jeg har til og med fått et par ekstra "onkler" i mammas kompiser. Naboer har vært innom og til og med noen av leserene av denne bloggen har vært så nysgjerrig at de har stått på døren hos mamma med gaver til meg. 

Helsesøster kom på hjemmebesøk: 

9.9.16 Kom helsesøster på besøk med vekt og masse nyttig informasjon for til mammaen min. Mamma fikk skryt for ammingen sin og jeg for å være flink til å suge godt så jeg får i meg nok mat. Jeg snudde meg for å bevise hvor flink jeg er til helsesøster fra side til side og jeg imponerte stort. Neste veiedag: 

Til fredag den 16.9.16 kl 12:00 skal mamma og jeg trille tur til helsestasjonen for å veie meg.

Jeg elsker: 

Mamma er flink å triller masse turer med meg, så vi ha gått mange mil sammen bare de siste dagene og dette storkoser jeg meg med når vi gjør. Ellers elsker jeg å bli vugget og sunget for på armen, ligge naken å tisse på stellebordet og ellers sove på brystet til mamma. Amming: 

Dette går fremdeles veldig bra, jeg er ei skikkelig puppejente og storkoser meg hver gang mamma og jeg har denne tiden sammen. Den tiden hvor jeg ligger å spiser legger mamma vekk mobil og annet så vi kan ha vår egen kvalitetstid sammen, denne tiden kaller mamma "hellig". Jeg legger godt på meg og mamma har fått høre at hun har "fløtemelk", noe jeg såklart er veldig glad for. Smukk og flaske: 

Jeg ELSKER sutten min, fakitsk så mye at jeg blir illsint når den faller ut! Jeg brukte mamma som sutt en god stund, men etter at jeg fikk min nye bestevenn i "tutten" min er jeg mye roligere og vet å kose meg med den når jeg skal finne roen og sove. 

Flaske tar jeg som bare det, mamma har pumpet masse melk så jeg har fått flaske av mommo og moffa. De mener det er veldig viktig at jeg kan ta flasken så de kan passe meg litt for mamma innimellom... Dette er noe tantene mine også synes er bra, for jeg har nemlig mange som vil ha meg på besøk! 

Utvikling: 

Hodet holder jeg mer og mer, jeg løfter det fra side til side når jeg ligger på magen, jeg snur meg fra side til side når jeg ligger på rygg . Jeg har begyt å feste blikket og igår smilte jeg mitt første skikkelig smil. 

Søvn:

Jeg sover 18/19 timer av døgnet, men jeg elsker å ligge å følge med og jeg koser meg stort når jeg kan ligge i vognen min å titte eller sitte i vippestolen min å følge med. Hvem ligner jeg på nå? 

Alle sier jeg er lik på storesøster, det synes mamma også. Jeg er liten med store øyer og kan se ut som ei lita dukke. Utover det sier folk jeg ligner på min far og kanskje også litt på storebror. Mamma synes jeg ligner litt på alle, men mest av alt er jeg jo lik meg selv. Jeg før høre at jeg er til å spise opp og er en nydelig lita jente som blir finere og finere hele tiden. Tenk.... Imorgen er jeg 3.uker gammel. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits