På kjøkkenbesøk hos mor og far.

God kveld! Jeg lovet dere bilder litt tidligere idag fra huset til mor og far og derfor tenkte jeg at jeg skulle starte med kjøkkenet. 

Kjøkkenet til mamma og pappa måler hele 26 kvm og huset er over 360 kvm - altså et STORT og flott hus de nå har pusset opp store deler av. Jeg skal vise dere flere bilder, for nå har de bodd seg inn her, men som sagt - først litt kjøkken. 


Kjøkkenet er stort og har gode arbeidforhold, jeg elsker å være her å lage mat.... Av en eller annen grunn er det alltid litt ekstra stas å lage mat hos andre enn meg selv. 


Huset til mamma og pappa holder en lun og koselig cottage følelse. Rett og slett et av de fineste husene jeg vet om, så jeg gleder meg til å vise dere mer nå som det har blitt SÅ fint her! 

Men, jeg må anbefale dere verdens beste skjell gryte.

kort og enkelt foklat:Først lager du en tykk hvit saus og det gjør du ved å smelte smør og blande smørrt med mel, deretter sper du ut med helmelk og tar oppi litt salt. 

kutt asparges, guleøtter, fiskepudding og skell reker. Det som er fryst må du ha i sausen først, deretter tar du i det som ikke trenger å være like lenge i gryten. Når alt har kokt opp har du det i skjellene og setter de noen minutter i ovnen. Nam nam!! 
Nyt kvelden videre, vi skrives! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits