Klompelompe og babystrikk.


 

Hei tirsdag! Er det en ting som er sikkert er det at jeg har en mor som er verdens flinkeste til å strikke og hekle. Alle barna mine har hatt de flotteste jakker, bukser, tepper, luer, votter og sokker og når Mathilde begynte å leke med dukker og Barbie ble garderoben til disse også fylt opp. Lila har allerede fått en flott garedrobe og de fineste vognteppene jeg vet om. Når Lila ble født lagde mamma vakre hekla helsetepper, disse har jeg brukt hele tiden siden hun meldte sin ankomst og forrige uke sa mamma at hun nå heklet et i ull til henne også- et litt varmere mot høsten. 

Jeg har lagt min elsk på oppskriftene i boken Klompelompe og hadde jeg vært tålmodig nok hadde jeg kastet meg rundt med strikkepinnene selv. De nyeste tilskuddet til garderoben til Lila nå er dette, verdens deiligste små alpakka sokker og bukse. Mykt,varmt og godt nå som vi snart får litt kaldere tider her hjemme. 

Se så vakkert strikkasett <3 

Nå skal jeg kle på lillemor og bli med mamma ut for å handle litt blomster, etterpå skal jeg knipse litt bilder herifra <3 Vi skrives etterpå <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits