På miniferie

Mammalivet er noe eget så idag pakket Lilus og jeg bagen og dro til mamma og pappa. Hvor lenge vi tenkte å bli her vet jeg ikke, men jeg skal ærlig innrømme at det å få litt "avlastning" på lillemor er kjempe deilig. Pappa har gått med Lilus på armen i over en time og etter tidenes måltid sovnet hun tvert etter to fulle bleier! Jeg kan ikke huske at noen av ungene har vært så melk og puppegale som Lila. Skikkelig matmoms vel og merke. 


Det er aldri feil å komme litt "hjem" og jeg storkoser meg når jeg har folk rundt meg. Ungene dro til Håkon idag og da ble det brått helt stille. Merkelig er det, så fort ungene er ute av huset føler jeg huset "dør" litt. Jeg trives absolutt best når ungene er hos meg, selv om jeg vet de elsker å være hos pappaen sin også. 

Mamma har strikket verdens søteste bunad til Lila nå, og nytt vognteppe jobbes med- jeg MÅ vise dere det imorgen, det er altså så søtt! <3

Vel, nå skal jeg finne sengen,øynene er så tunge nå.Natten som var gikk bra, men Lila har det for en vane å skulle sove på bystet mitt... Sånn går det når man ikke klarer legge de små fra seg. 

Nyt kveldens siste snaue time- vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits