Morgenstund.

Morgenstund har gull i munn, her har morgenen vært fylt opp med kos og amming. Jeg elsker denne tilværelsen, Lila eier hjertet mitt mer og mer hele tiden. Nå har jeg snart hatt henne i 3 uker. Dette er hennes tredje uke her hos meg, på utsiden av magen min. Det er sprøtt hvor fort tiden går, det er nesten slik at det ennå ikke har gått opp for meg. På torsdag var jeg avsted i hele to timer og mamma og pappa passet Lila, på vei hjem var jeg helt på gråten for jeg savnet henne så inntenst. Å være borte fra henne ( selv kun to timer) er ikke noe jeg synes var så kjekt, hun var jo bare to uker. 

Jeg har hver eneste dag, etter at jeg fikk henne bare nytet henne.Det at tiden forsvinner som et pust i sivet er helt sant. Jeg var nok litt "tøffere" med Olíver og Mathilde, da hadde jeg Håkon der og det var mer naturlig å ikke ha de alene hele tiden, samt dele litt på dem. Her hjemme er det kun Lila og meg og det gjør stuasjonen litt ekstra spesiell mellom oss. 

Tilværelsen med henne har gått over all forventning, jeg kunne ikke bedt om noe mer. Hun er ei veldig rolig lita jente og for hver dag føler jeg ting går lettere og lettere. De første 7 dagene var nok også de "skumleste" vil jeg si. Nå har jeg begynt å få litt små rutiner på mat og søvnen hennes, gulsotten er borte, vekten går oppover, jeg får til ammingen og blir mer og mer kjent med henne. 

Jeg synes hun har forandret seg bare de siste dagene, nå har hun fått mer "babyfett" på kroppen og skinna hennes kan jeg susse meg ihjel på. Det er ikke like skummelt å skifte bleier lenger og itillegg er det SÅ søtt at hun fyller ut bodyer og strømpebukser mer og mer... Helt utorlig hvor fort hun faktisk vokser, jeg ser forskjeller hver eneste dag. Forrige uke ble dagen for dåpen satt også, samt at jeg idag har sittet å sett på lokaler. Det bli over 30 personer i dåpen hennes, mulig nærmere 40 så jeg tror jeg må leie et lokale for å få plass til alle.  Så nå kan dere tro jeg sitter nettet rundt å søker på dåpskaker, pynt og stæsj og dette er jo såklart ille stas kan dere tro!  

Lille Lila Victoria mi <3 


Nå skal frøkna puppe litt til her før vi skal ut å trille en tur- igjen. Nyt dagen og god mandag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits