Snart avsted til mor og far..

God søndag og vips var jaggu denne helgen starks over og til uka starter vi på Lilas tredje uke sammen. Hvor blir tiden av? Jeg forstår virkelig ikke hvor den har vært og om den i det heletatt har eksistert.? 

Idag har Lila og jeg ordnet i heimen, så jeg fikk endelig rotet meg til å ta noen bilder til dere. Jeg fikk jo som nevnt her om dagen verdens fineste fat inn dørene på fredag og jeg bare DIGGER det!  Jeg skal kjøpe mer deilig å fylle det opp med, men litt har kommet på det allerede. 
Nå skal jeg straks avsted til mor og far for den ukentlige "hjemmekosen" , Lilus savner mommo og moffa maks og han moffa har lovet å gå rundt med henne så da blir hun nok enda mer bortkjemt. Hun er virkelig hele familiens fine skatt, store og små synes det er så stas med henne og Olíver og Mathilde oser over i stolthet av henne. Jeg tror alle kompiser og venninner har vært innom her og gjerne flere ganger om dagen bare for å se på henne og ikveld skal vi trille lang og deilig tur sammen, ungene og jeg.  

MEN, over til heimen ,( mye babyprat blir det naturlig nå) som dere ser går det i sorte detaljer her, jeg elsker det. Ikke for mye, men litt har jeg liksom alltid elsket. Etter den 15.september flytter det mange lekre nye putetrekk inn i sofakroken. Jeg er veldig klar for høsten nå og kan nesten ikke vente.Hva med dere?,har dere begynt å pakket bort sommeren og sette frem høsten?  <3 

Nyt søndagen videre, vi sees etterpå, mulig hos mor og far(?) . 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits