Døgnet skal jobbes med!

God lørdagskveld! 

Med en baby i hus er det utrolig hvor "lite" tid man har til annet enn mating, stelling, kosling og soving. Jeg går rundt som en halvsovende zoombie ! Jeg har nok gjort lillemor litt bortkjemt allerede nå, om det går?  Hun har nemlig kun lyst til å trippes rundt med hele tiden, og hyler om hun føler seg "alene" stakkars.. Jeg gjør nok ting vanskelig for meg selv, for jeg klarer ikke la henne ligge å gråte så jeg tar henne opp hver eneste gang... Idag er jeg helt skutt, nesen renner, halsen er kjempe vond og hodet verker, ungene har hatt huset fult av venner og jeg har jobbet med å holde meg samlet, nettopp fordi Lila har krevd sitt og de 2 som er her skal ha sin oppmerksomhet også. 

Følelsene mine er ennå ute av spill, jeg er over meg selv i lykke, men jeg er også veldig sliten - drit sliten rett og slett. Jeg har hatt barna 12 av 16 dager med Lila siden hun meldte sin ankomst og at det følge opp de to eldste når det du egentlig er vil er å sove har væt så mye mer slitsomt enn jeg hadde trodd. Idag knakk jeg sammen et par ganger, IKKE fordi jeg er lei meg, men fordi jeg følte forkjølelsen og trøttheten tok helt over kroppen min.  

Nå sover Lila og jeg har tatt opp noen programmer , så jeg skal prøve å slappe av en time før jeg bærer med meg lille Lilus opp i sengen. Jeg kommer tilbake når jeg har ting litt mer på stell, det blir litt så som så når jeg skal blogge og dele ting med dere mellom bleiestell og babykos. 

Vi skrives! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits