Helsesøster på besøk !


God fredag!  For en herlig dag dette har vært, til tross for skiftende vær.. Jeg skal ut å gå tur nå, herremin jeg ammer og triller hele tiden så jeg er jo snart en skygge av meg selv når jeg ser tilbake på bilder fra ifjor.. Vel, jeg spiser å koser meg MAX så ikke så farlig, jeg skal nok tids nok få slite med mitt igjen, tro meg.. haha.. 

Vel, over til overskriften. Idag har Lila og jeg hatt helsesøster på besøk og hun skrøt av lillemor herifra til månen og jeg som mammaen hennes fikk også MASSE skryt. Det varmer alltid å få høre at man gjør en god jobb, selv som mamma. Det er jo den viktigste "jobben" man har i livet. Lila har lagt godt på seg, over 100 gram i uken og det betyr ihvertfall at jeg har nok melk. Hun spiser jo bare mer og mer og det er godt å se. 

Jeg har vært mye inn og ut hos leger og på familievernkontoret i frykt og redsel under svangerskapet. Jeg var rett og slett redd for alle trusler jeg fikk og alle stygge ondsinnende rykter. Siden jeg var veldig såret og lei meg under svangerskapet var legene litt "redd" for at jeg skulle få en deprisjon når Lila kom. Jeg var nesten sikker på at jeg ville få det selv, jeg var ihvertfall veldig redd for det. Det jeg er så glad for er at det gikk stikk motsatt vei, jeg fikk nyforelskelsen og ble helt utenfor meg selv i glede!  Lila er nok litt ekstra spesiell for meg,( ikke tolk det som at jeg rangerer barna mine for det gjør jeg IKKE) jeg har litt vondt av henne selv om jeg vet hun har det så godt som hun bare kan.. Vel, det e vel typsik mammaer, er det ikke ? 

Helsesøsteren jeg har fått må være den beste, så rolig, så behagelig og så flink til å motivere, gi råd og skryt! Dette er jo utrolig viktig og man har jo uansett hvor mange barn man får ulike spørsmål. 

Lila er veldig sterk, hun snur seg fra side til side, sparker beina oppunder magen og skyter ifra når hun ligger på magen. Helsesøster var helt overrasket, jeg tror nesten ikke hun trodde meg før hun så det selv for hun er jo bare 15 dager. 

Og med besøk pyntet vi oss litt eksta, herremin lillemor så jo ut som en liten fe <3 


Itillegg har jeg hamstret til med verdens fineste etasjefat og klokke idag - så nå skal jeg stæsje litt her i heimen.. Nye blomster er handlet inn og jeg skal dille og dalle og ta masse bilder til dere.. Nå som høsten straks er her oser jeg jo over i kreativitet.. hihi... Ingen BOMBE er jo meg det er snakk om... 

Nyt fredagen videre så sees vi så snart jeg har fått tatt bilder av det fine fatet mitt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits