Høsten sniker seg på....

God tirsdag alle sammen! Du og du hvor fort tiden går med små babiser i hus.. Jeg startet vel på dette innlegget i god ti før klokken slo tolv, men først nå fikk jeg tid til å poste det ut. Sjefen selv ønsket nemlig min fulle oppmeksomhet og da blir alt annet enn henne prioritert bort. 

Igår kom småtrolla hjem igjen, en fryd for mammahjertet, herremin hvor tomt det er her når de er hos Håkon. Jeg blir jo neten på gråten når rommet står tomt, typsik hormonell mor om dagen altså. haha.. Vel, med to småtroll hjemme igjen fikk endelig hu mor gjort litt husarbeid, så igår fikk jeg støvsuget gulvet, vaskt kjøkkenet og badene, rett og slett en fryd! Jeg kan nesten ikke huske sist jeg smilet i lykke over rent toalett... haha.. Selv om det aldri er skikkelig møkkete her er det utrolig hvor bortkjemt man blir på å ha to ledige armer, jeg fikk jo plutselig tid til å ta alt! 

Jeg skal ikke lyve, nå merker jeg at jeg gleder meg stort til å få sparklet og malt taket og til at lister blir sparklet og malt, i starten brydde slik småpirk meg ikke, men nå som jeg går hjemme å ser på det hele tiden blir iveren etter at malerene skal starte på det , større og større... 

Jeg har fått på varmepumpa og tent masse levende lys, skikkelig høst følelse..Høsten sniker seg mer og mer på og jeg gleder meg til høstfargene flytter inn for fult! 

Nå må jeg "løpe" , Lila ønsker full oppmerksomhet og småtrolla kom nettopp hjem fra synstest så jeg må høre hvordan det har gått! Vi skrives mer etterpå, nyt dagen ... <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits