Tiden forsvinner som et pust i sivet...

Ny tematikk, for alt er nytt...

Ja, nå er min andre helg som trebarnsmor her og dere kan tro at jeg nyter livet med hjerteknusere mine og den nye, lille herligheten med navn Lila. Uken har gått så fort og jeg valgte å stenge bloggen litt ute og bare nyte, for Lila og ungene har vært alt jeg har ønsket å fokusere på. Hus, hjem, blogg og annet har vært helt fjernt... Jeg har ligget med lillemor på brystet hele tiden og Olíver og Mathilde har hatt kvalitetstid med oss. 

Uken har likevel vært hektisk for Lila har hatt høy bilirubin, på 315 av 350 som var toppen for lyskasse, så vi har vært inn og ut av sykehuset hver dag for å sjekke at prøvene gikk ned og ikke steg. For en hormonell mamma så hatet jeg at hun hver dag nå måtte ta blodprøve så den lille foten ble en nålpute, men i går kom beskjeden om at den hadde sunket og jeg følte meg 100 tonn lettere. Mammahjertet mitt er nok ekstra følsom om dagen, det er ingen hemmelighet..

På onsdag valgte jeg å stenge ned kommentarfeltet mitt, og dette skyldes at jeg ikke orker å lese alt folk kaster ut av seg. Dette kan foregå på forum hvor jeg slipper å følge med, for jeg ønsker oppriktig at bloggen bare skal være kos og positiv for de som liker min sitt og ønsker å følge oss av gode hensikter. Jeg vil ikke la folk som ønsker å finne frem feilene mine gjøre så blogg-gleden min sperres ute fordi at de ikke liker meg, mine valg eller delinger.  

I går kl 21.04 var denne jenta allerede en uke gammel...Vel, nå har jeg landet og jeg gleder meg til å ta dere med inn i min hverdag <3 Vi skrives <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits