Ekstase mellom slaga!

Sjekk boden ! Den har fått et strøk med grå maling. Naboene var samstemte og alle skal nå male sin del, gjett om jeg er glad!  Imorgen kommer de å fortsetter med skifting av kledning, bygging av tak over inngangsparti, maling samt brostein skal legges!  Dette er jobb som alt er lagt inn i boligen her, men pga ferien har det stoppet opp. Veldig mange lurer på hvordan jeg alene klarer å få dette gjort. 

Mange lurer på hvordan jeg finansierer mitt hjem, men det er en ting mellom meg og mitt. Jeg har kjøpt et hjem jeg har hatt mulighet til å gjøre ting med og om det er ved bruk av lånte penger, arvede eller sparte er ikke noe jeg føler jeg må dele med lesere av denne bloggen. Jeg invisterer i boligen min og har planer om å bli her i uendlig med tid så jeg håper dette er svar nok. Jeg har ikke fått huset av mamma og pappa, men kjøpt det alene for å gi meg og barna en stabil og fin plass å bo på med skole og venner i nærhet. Jeg ønsker bare å bygge trygghet rundt oss og for meg er det og stabilitet noe jeg fokuserer veldig på. 

Boden er malt et strøk, og se hvor fin den er!  

Karmer og detaljer skal bli hvite så hele rekken skal være "rolig" i fargen. Noe som passer meg PERFEKT! Jeg flyttet hit etter at det var bestemt at det skulle males her, jeg var bare VELDIG heldig og fikk være med å bestemme fargen! Selv skal jeg IKKE male huset, men jeg skal være flink til å nyte resultatet og det som skjer underveis. hihi... 

Inne går jeg bare å titter og forguder alt som står å venter på Lila, jeg gleder meg sånn til å møte henne nå! Dere aner ikke! 
Det er rart hvordan man bygger rede og lager seg opp hundre tanker om alt som skal skje når man går å bærer på en liten skatt. Jeg ha gått med så mange tanker i hele denne perioden og virkelig bygd meg opp tanker om en fremtid som skal være trygg. Nå står jeg der, se hva jeg har fått til, se hvor heldig jeg er.  Og jeg har nok en liten hemmlighet ekstra på min side , men den deler jeg ikke før om en GOD god stund. Og når den hemmligheten deles, da vil nok mange smile litt ekstra over min lykke!  For er det en ting jeg har sett igjennom denne bloggen og andre steder er det at det er så mange som er glad for ting rundt meg. Jeg er bare litt der at jeg skal være mer sikker i alt jeg deler og holde noen ting litt tettere til brystet mitt. Det er ikke snakk om bilder av Olíver og Mathilde smile storhjertet inn i kamera, eller en poserende Camilla, men det hverdagslige som er litt mer "privat"... Før delte jeg alt veldig fort, nå vil jeg se ting litt mer ann og det har jeg lært av dere <3  Så tusen takk for nettopp det, dere har lært meg så mye om hvordan jeg skal klare å holde litt tilbake , selv når jeg lykkligst i verden vil skrike ut alt som gjør meg glad! For dere, en ting kan jeg nå si tryggere enn før, jeg er utrolig lykkelig og takknemlig. 
Tusen takk vakringer! 
 

14 kommentarer

Karoline

21.08.2016 kl.23:15

Jeg må bare si en ting Camilla. Ikke si at du er heldig, du har jobbet beinhardt for å oppnå det du har i dag. Det skal du være stolt av:). Jeg irriterer meg grønn over venner, bekjente og familie som sier. Du er heldig som har den jobben du har. Du er heldig som bor der du bor. Du er heldig som har lappen og en fin bil. Du er heldig som reiser så mye. Ingen ting er gratis her i verden. Og jeg har jobbet hardt for å oppnå det jeg har oppnåd. Det blir ikke servert på fat til meg. Jeg har klart meg alene, og ofret mange venner for å få det til. De som forstår er de som alltid vil være der uansett.

Du har jobbet hardt, gjør ting mulig , ser det positive og løsninger istedenfor å legge deg ned å dø. Du har barna dine som forguder deg og er den beste mammaen de kunne fått.

Jeg vil bare at du skal tenke at du ikke er heldig, men har jobbet så hardt så det er mulig for deg å leve slik du gjør i dag. Kunnskap er makt, aldri gi opp. Jeg liker å lese bloggen din og gjerne personlig ting du deler. Nå ønsker jeg deg all lykke i fremtiden, du klarer alt. Ikke glem det! Ha en strålene start på uken. Klemmer fra en gammel Fredrikstad jente:).

21.08.2016 kl.23:22

Kor er gardinstangen fra? Og det hvite teppet på enden av sofaen din? Godt og høre det går framover. Fortjener du virkelig ;-)

LiseB

22.08.2016 kl.09:46

Hei Camilla!

Dette ble kjempefint. Forstår at du gleder deg til det blir ferdig. Blir litt mer stil. Vi har selv rødt hus. Føler at det nesten umulig å matche farger på utemøbler og krukker til rødt hus, men neste sommer skal vi også male det grått. Gleeeder meg stort. Håper du får en flott dag i det koselig lune hjemmet ditt. Klem herfra :-)

Ida Helene

22.08.2016 kl.11:18

Hei. Sier bare som hun her over, DU HAR JOBBET KNALLHARDT OG STÅTT PÅ DØGNET RUNDT😊. Du har fortjent å ha det så vakkert rundt deg. Fy til alle som tror du "bare har fått" penger, hus, bil osv.. Vi som har fulgt deg i flere år vet at du til tider har jobba "ræva" av deg. Men se nå, endelig faller ting på plass og ordner seg. Lykke til de neste dagene og kos deg💖

Bergenser

22.08.2016 kl.12:40

Ville legge inn en liten kommentar.

Jeg digger deg Camilla :)

Ha en nydelig uke.

Hilsen fra byen mellom de syv fjell

Trine

22.08.2016 kl.13:30

Utruli ka folk legger seg borti!!

E vel ingen som sitt å snakke offentlig om korsn de finansiere livet sitt! Makan...

Nyt livet ditt - du har fortjent hver minste ting! Selvfinansiert eller ei...

Å æ digge hele stilen din - bli bare stum av beundring av alle bildan du legg ut...

Så kan jo heller æ.. og alle de andre nyte og drømme oss bort i inspirasjon du gir videre i stedet for å legge oss opp i korsn du fikk det til!

Masse lykke til med siste innspurt før Lilasnuppa kommer <3 Glær mæ til oppdatering etter fødsel har funnet sted :)

God klæm

Trine

nina 2

22.08.2016 kl.14:52

Ditt flotte hjem :) stå på videre camilla,du vet hva som er ditt:) og det har ingen andre noe med :) ha en flott dag og lykke til med denne store dagen :) Gleder meg til å se bilder av lille lila,når du legger det ut :) :) <3

Hanna

22.08.2016 kl.15:40

Du er så fantastisk flink, Camilla! Barna dine er heldige som får vokse opp med en mamma som deg. Du er virkelig et forbilde!

Lykke til med fødselen! Stor klem fra Hanna :)

Lise

22.08.2016 kl.16:19

Hvordan uttales Lila? Rett frem som Lila? Eller Leila, Lilla...?

Pernille

22.08.2016 kl.17:10

Hei, du har det fantatsisk fint hjemme hos deg! Hva slags lister har du brukt langs gulvet og taket? Hvor kan man få tak i disse?

Emilia

22.08.2016 kl.19:02

Åh, jeg blir helt forelsket i stilen din. Du har det så utrolig fint og koselig! Selv skal jeg og samboeren total renovere huset som farfaren hans har bygget, og da er faktisk ditt hjem inspirasjonen :)

Marie

22.08.2016 kl.19:16

Dette innlegget var godt å lese. Det lyser gode følelser og glede ☺ Gleder meg til å lese mer om den fine tiden du straks går inn i!

Kan jeg spørre hva slags type gulv du har i stua? Det er helt nydelig 😍

Reidun

22.08.2016 kl.22:01

Du skaper magi av alt du tar i Camilla! <3 Du har et unikt fantastisk talent og kreativitet når det gjelder interiør. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fant denne fine bloggen din for noen år siden. Ingen andre stiler tiltaler meg slik som din, og det er så hærlig å få følge deg. ALT du har fått til, på alle måter, kan du være utrolig stolt av! Det er ene og alene din forteneste! :) Du har en utrolig styrke i deg, etter alt du har reist deg opp ifra. Og som regel opnes det nye magiske dører og opplevelser etter nedturer. Ting en ikke kunne forutse når en har det vanskelig. Over skyene er himmelen alltid blå :) Jeg har selv vært igjennom en lang tøff tid, men er nå også på gooooood vei tilbake til alt det gode i livet. Motgangen kan være skikkelig tøff, men vi har en iboende enorm styrke om vi velger å ta den frem og kjempe for oss selv. Styrke vi ikke trodde vi hadde.......

I denne perioden har du vært et veldig stort lyspunkt for meg, og det takker jeg deg for av hele mitt hjerte!

Ønsker deg masse lykke til med fødselen Camilla! Og gleder meg på alle deres vegner. Tenk så magisk å få en lillesøster! ............

Så til interiør igjen, det hadde vært veldig koselig å sett bilder også ifra den vinkelen der vi også ser den brune veggen der tv'en er. Tror det ble kjempefint med den kontrastveggen.

Gleder meg til å følge deg videre Camilla. You go girl! Du ruler!:) Du er en nydelig person.

Kleeeeeeem ifra meg Reidun ifra Møre <3

Anne

23.08.2016 kl.22:08

Hei Camilla!

Jeg tipper at den lille hemmeligheten du snakker om er et nytt mannebein som er kommet inn i bildet..hihi. I så fall er det en kjempekoselig nyhet :)Du fortjener å bli lykkelig etter all motgangen du har hatt. Lykke til med fødsel og kjærligheten ;)

Skriv en ny kommentar

hits