Dette er med meg på sykehuset.

Ja, den berømte sykehusbagen til hun mor er nå ferdig pakket og jeg er klar!  Jeg har valgt å ha med de toalettsakene jeg bruker daglig, så får jeg heller bare se hva jeg eventuelt vil komme til å få brukt for. Jeg hater å mangle ting når jeg er borte så heller for mye enn for lite, jeg regner jo med å få reise hjem en eller to dager etter fødsel uansett. 

Jeg har valgt to bhér som er fine til å starte med når jeg skal amme og som passer perfekt til ammeinnleggene, samt et par "normale" truser. Strign orker jeg nok ikke med de store binda de første dagene tenker jeg. En god og myk joggedress, tøffler og et litt penere antrekk til hjemreisen er også pakket med. Jeg har valgt å legge jeansen min igjen hjemme, hvordan kroppen min er med en gang etter fødsel er jeg nemlig ikke sikker på, men siden jeg bare har magen vil jeg tro at noen romslige deilige skjorter er deilig å ha med. ( jeg må jaggu stryke skjorta igjen ser jeg) 


Om jeg vil få brukt for parfyme tviler jeg på, men jeg har den med, med Mathilde kunne jeg nemlig ikke benytte meg av det. Jeg har nå den store gode morgenkåpen min i maskinen så den skal også få blimed <3 

Tenk, nå er dette svangerskapet snart over, det er helt utrolig hvor fort det har gått. Legetimen min idag gikk kjempe fint, nå er det ikke flere turer på familievernkontoret, legen eller annet før Lilus er ute. Om en uke er hun her, det er faktisk helt sprøtt!! 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal prøve å få meg litt søvn, jeg er ennå helt slått ut, men utrolig lykkelig og glad for å snart ha prinsessa mi! 

Jeg håper dere nyter fredagskvelden - vi sees! 
 

10 kommentarer

19.08.2016 kl.22:00

Hvordan parfyme bruker du?

PB

19.08.2016 kl.22:33

Lykke til! Håper du får en fin opplevelse, og at fødselen blir akkurat som du håper på :)

Ida Helene

19.08.2016 kl.22:56

Lykke til. Det blir spennende å få det overstått nå😄. Håper energien din kommer tilbake når Lila er ute🤗

Ingrida

19.08.2016 kl.23:20

Kjære sterke lille jente. Masse masse lykke til med det som ligger foran deg. Vær trygg på at uansett så er avgjørelsen om at du skal settes i gang legenes avgjørelse. Dette er ikke noe en pasient kan "grine" seg til dersom noen skulle tro det. Lila og du er i de beste hender og hun er sterk nok til å komme til verden ellers hadde ikke legene sagt at du kunne settes i gang. Dette er bare et tegn på at nok er nok for din lille kropp. Du har gjordt det godt som har klart det så langt. Hilsen ei som arbeider innen dette faget stor klem fra meg

Katrine- kosthold & trening

20.08.2016 kl.12:44

den skjortekjolen var lekker! så på den selv i går faktisk :)

Gunhild

20.08.2016 kl.13:27

Man skal vel uansett ikke bruke parfyme på barsel?

VillaPaprika

20.08.2016 kl.15:38

Gunhild: av hele innlegget var det de få ordene om at jeg mest sannsynlig ikke kom til å bruke det folk har sett? nei, jeg regner ikke med det, men liker å bruke det i tiden før nå =) så får fremtiden avgjøre resten. ha en deilig lørdag <3

Lemina

20.08.2016 kl.13:34

Vill bare stikke innom før at ønske deg masse lykke til når den store dagen kommer da lila skall fødes,slapp nå gott av og spar på energien så går det så bra💕.

Gleder meg til at følge dere videre på veien.😀

Ser at du har så fine malerier i stuen,hvor har du kjøpt di?

Mange klemmer fra meg☀️

23.08.2016 kl.08:40

Nydelig skjortekjole! Hvor er den fra?

23.08.2016 kl.08:50

Nydelig kjole med knyting i livet, hvor er den fra?

Skriv en ny kommentar

hits