37+1.

Husker dere jeg delte mine 29 uker med dere?  Jeg hadde egentlig planer om å ikke vise meg igjen før Lila var i armene mine, men siden jeg er stoltere enn herifra til månen av magen min velger jeg å dele og la det negative fjernes. Snakket om blir jeg uansett. 

Vel, i uke 29 gikk jeg å ventet, ventet på å passere uke 30, nå venter jeg på å få de neste dagene til å passere. Jeg er nå ifølge appen min ( jeg ble jo kastet tilbake 6 dager) 37 uker og 1 dag på vei. Altså, 92,2 % av mitt svangerskap er over og det er kun 22. dager til min termin. 

Tanker : 

Jeg har tenkt masse, dette svangerskapet har vært en evigvarende berg og dalbane. Jeg har opplevd det å gå alene i et svangerskap, planlegge alt for den lille helt selv og dette er før man står i det en skrekk for de fleste. Fra den første rutineultralyden, til 3D, innkjøp av vogn, seng, innreding av babyredet og den lille garderoben. Jeg merket uten noen til stedet det første sparket, jeg merker hver kveld hennes nattaspark, jeg drar gjerne frem og tilbake til sykehuset alene og har besluttet å få henne alene opp i armene mine også. Det har vært en røff og tøff lærdom å bevege seg i en slik reise alene og det å ikke ha en ved sin side i en slik lykke har også vært litt rart. Jeg har lært meg å stole på meg selv, for jeg ser at alt blir veldig bra. Alt i alt kan jeg med stolthet si at jeg gjorde dette helt selv også. 

Spark : 

Åh, lilevenn... Hun sparker som en gal, aktiv og gir tydelige tegn hele veien. Hun ligger slik at man kan se tydelig hva som beveger på seg til tider -fot eller arm. Jeg hadde aldri trodd at det ville være så synelig, men det er det og spesielt er det. 

Magen : 

Liten? Stor? ..... Alle sier jeg er så "liten" , men ifølge legene er ikke magemålene mine små, Lila og jeg følger kurven vår helt perfekt hele veien og hun vokser slik hun skal. Jeg fikk idag vite etter mål på sykehuset at hun var i overkant av 3 kg, en helt "normal" lita jente. 

Vekt: 

Vekten min har vært en reise i seg selv. Jeg fikk jo ekstrem svangerskapskvalme ( oppkast i LANG tid) og dette førte til et vekttap på rundt 10 kg. Jeg har slitt med å legge på meg igjen ellers på kroppen fordi jeg var så "mager" på mitt verste. Jeg har nå kommet meg opp 9 kg igjen og er snart der jeg var før jeg startet graviditeten. Jeg spiser godt og har ingen feil på prøver, så lenge jeg går opp og ikke ned nå som jeg er gravid er jeg glad. 

Humør: 

Jeg er overraskende glad! Jeg er sliten, men utrolig glad,  nei vent litt.... Jeg er faktisk LYKKELIG! Tanker om fødsel og formen: 

Jeg er nå på tampen, jeg er snart ferdig! Etter time hos overlege idag ser jeg endelig et lys i enden av tunnelen og klarer med den å slappe av mer enn før. Nå blir jeg hørt og fulgt opp på en helt annen måte - ENDELIG! 

Utstyr: 

ALT ER PÅ PLASS!  Rommet står klart, vognen står å venter , vuggen er redd opp, bilsetet står montert , garderoben er vasket og brettet - ja, Lila kommer til en ferdig utstyrt verden hvor hun skal bo inn alt som er<3 

Om svangerskapet: 

Herremin for en reise inn i det "unormale" dette har vært.  Jeg hadde aldri sett for meg et svangerskap slik som dette og tanken på at jeg snart har blitt beriket med 3 friske barn er helt uvirkelig. Jeg har klart mer enn jeg hadde turt å drømme om og jeg er helt overveldet over hvor mye man kan få til om man ikke gir opp. Fra å føle meg helt ensom og forlatt til å føle meg sterk og beriket er en tidsreise jeg ikke kan beskrive! Jeg har stått med to barn og et liv å bygge opp igjen med en liten baby på innsiden av magen mens mange har prøvd å skade og ødelegge mest mulig for meg. Drypp på drypp har jeg blitt fyrt opp, slått mens jeg har ligget nede og tråkket på så brutalt at jeg nesten har følt meg som et dyr i sirkusbur, men en ting er sikkert - man kan bare bli sterkere. 

Nå er min belønning der snart og all frustrasjon og redsel har vært verdt det! Jeg har så mye kjærlgihet i hjertet mitt nå at jeg kunne eksplodert <3  

En 9´mndér lang reise er straks over og den reisen var ikke lett til å starte med, men nå- ja, nå hadde jeg gjort det om igjen og angrer ikke et sekund! 

-Lila min, lille jenta mi - Mamma venter på deg, nå får du lov å komme <3 Du og jeg hjertet mitt, oss to- vi to <3 

 

20 kommentarer

Maria

15.08.2016 kl.20:10

Du ser fantastisk ut 💕

Susanne

15.08.2016 kl.20:14

Har vært veldig fint å følge deg i svangerakape ditt :) Og jeg vet akkurat hvordan du føler deg! Gikk gjennom akkurat det samme med min første fødte. Og det er ikke en god følelse. Men idag er jeg gift med en fantastisk mann som har tatt på seg oppgaven som en god pappa for jentungen og samtidig gleder vi oss veldig til at det kommer en liten lillebror i oktober! :) så gleder meg til å følge deg og din fine familie på reisen! Og håper på mangen fine babyinnlegg :) og husk! Alt ordner seg for snille jenter! <3 god klem fra en snart kommende tobarnsmor :)

Susanne

15.08.2016 kl.20:35

Kjære Camilla, styrken din er beundringsverdig! Heier på deg og den fine familien din. Ønsker deg alt godt når lille Lila er ankommet verden ❤️ Klem 🌸

Renate

15.08.2016 kl.20:53

Du har en nydelig mage ❤️ Så godt at du kjenner på lykkefølelsen nå. Skjønner at du har hatt det rimelig tøft. Jeg fikk en liten skatt for tre mnd siden og hun var på ingen måte planlagt. Et sjokk rett og slett, men herremin hvor vi alle elsker henne. Bare gled deg til "forelskelsen" som følger med en ny baby. Jeg merket at den er enorm nå siden vi hadde en usikker og kronglete start.

Masse lykke til! 💝

Lise b

15.08.2016 kl.21:05

Nå er det ikke lenge til:)

Masse lykke til og prøv og slapp av frem til fødsel:)

Men skal du føde alene eller skal du ha noen med deg?

nina 2

15.08.2016 kl.21:17

Nydelig skrevet camilla :) Ble rørt over å lese dine ord om svangerskapet med Lila:) Syns du er ei tøff dame som har måtte tåle mye,mye mer enn jeg tror mange hadde klart å takle :) Ha en nydelig kveld camilla :) <3

Trine

15.08.2016 kl.21:52

Blir helt rørt av å lese det du skriv ♡ så flink å sett ord på ting at æ leve mæ helt inn i det! Huff får så ondt i mæ før det du går gjennom, men fy søren så tøff du e som står han av og fokusere på alt det gode ♡

God klæm fra mæ

Trine

Janne

15.08.2016 kl.21:54

Lykke til med innspurten, 15 dager igjen her :) Vi får heie hverandre fram :) Du er RÅGOD!

Anne

15.08.2016 kl.22:25

Kjenner igjen mange av følelsene dine, og jeg syns du (også) er flink og tøff. Å holde motet oppe er ikke bare lett, og du har flere utfordringer enn jeg hadde.

Stå på videre, aldri mist motet, aldri mist deg selv og husk at det er lov å ikke være tøff innimellom også.

Jeg har nok ikke fulgt med på alt alltid så vet ikke alt hva som foregår hos deg Camilla men føler uansett at du fortjener en klem, eller to😊 Er iallefall sikker på at du ikke skal bry deg om disse kritikerne som vet "alt".

Du har fått det knallfint hjemme hos dere og ingen kan si noe annet enn at det er fint, da vil jeg se hva de sammenligner med ;)

Stå på Camilla, jeg heier på deg!

Lise

15.08.2016 kl.22:29

Jeg ønsker deg alt godt! Du har stått i mange stormer. Jeg er nok blant dem som har stusset over ting du har skrevet i bloggen gjennom svangerskapet, men jeg må si jeg er imponert over alt du har greid. Lykke til med alt :-)

catharina

15.08.2016 kl.22:32

Stå på Camilla! Masse lykke til i innspurten❤

Er så fint at du ikke lar deg knekke! Du er rå! Snart er prinsessa di her ❤❤

Du er en inspirasjon for mange, og vi heier på deg 😙

Håper på å få følge deg videre!

Stor klem ❤❤

Mette

15.08.2016 kl.22:45

Så fint at du fortsatt deler, og fint at du viser det er lov å ombestemme seg. Ja du får nok mye tyn, men mange av oss bare heier deg fram. Stå på løpet ut, og masse lykkeønskninger på vei til deg. Gleder meg til masse interiør, inspirasjon og litt babypusk.. (personlig ferdig med det - men gøy å følge litt med likevel)

Linda

15.08.2016 kl.22:47

Hei! Hvor har du kjøpt den kjolen du har på deg?

VillaPaprika

15.08.2016 kl.22:51

Linda: den er fra amsterdam =)

Sylvi

15.08.2016 kl.22:52

Du er nydelig 😘

16.08.2016 kl.01:26

Du er veldig pen på bildene! Lykke til med fødselen!!

Mathea

16.08.2016 kl.02:15

Du stråla enda so sliten du er bak smilet 💕 Takk for at vi har fått være med deg på denne reisa, å sjå deg kjempe for deg og dine gir nok inspirasjon og mot til mange. For alt du har fått til dei siste månadane er ikkje anna enn beundringsverdig :-) Gleda meg til å få følge deg på veien vidare. Håpar du klarar og slappe litt av no slik at du sparar dei siste superkreftene til fødselen :) og så må du la deg sjøl få lov til å slappe av, la dei rundt deg hjelpe deg, la dei dulle med deg - for alle treng det i blandt og eg har innrykk av at du vil og skal gjere alt, men om du har muligheten ta i mot all omsorg du kan få, siste rest av energi og krefter kan du godt spare :) Masse lykke til !! 😊

Hege

16.08.2016 kl.08:50

Du ser flott ut Camilla <3

Nikki

16.08.2016 kl.10:06

Du ser helt smashing ut 😊

Kjerstin

16.08.2016 kl.10:45

Hei! Hvor er kjolen din kjøpt? Ser komfortabel og pen ut. Enkel, og detter ofte det man trives best med! Du kler den godt! 😊

Skriv en ny kommentar

hits