Mor og barn på tur...

God lillelørdag! 

Allværsjakkene: Olíver - Schotch. Mathilde - Wheat
Her bestemte vi oss for å dra ut og spise en lunsj, for å få tiden til å gå rett og slett. Det plaskregner ute og jeg blir jo nesten GAL av å sitte inne å "vente" hele tiden. Vi bestemte oss for å leie en film til i kveld og har tatt ut middagen fra fryseren, så bare lagt opp dagen til kos og hygge! Skolen står straks for tur og vi har kun timer/dager igjen som kun oss tre og da må vi prøve å få mest mulig ut av. At en baby snur hverdagen på hodet er ingen hemmelighet, eller hva? 

Dagens outfits på mine to: 


Jakke name it. Skjorte Ralph lauren. 

I går ryddet vi i alt av tøyet til ungene. Masse lekkert kommer for salg nå snart, for at mine barn har vokst er ingen hemmelighet! De har skutt i været sant som det er. Olíver har jo blitt en liten minikæll, og har tatt meg igjen i skostørrelsen allerede. Skjorte- scotch , Genser Ralph Lauren, olabukse- name it. Vi ønsker dere en deilig dag og sees igjen etterpå! Nyt dagen ! 

6 kommentarer

Silje

10.08.2016 kl.12:36

To nydelige og flotte barn du har, Camilla! Lykke til med siste innspurt, du har klart deg så godt hittil, og du kommer til å bli en fantastisk trebarnsmor :)

nina 2

10.08.2016 kl.12:53

Flotte barn og antrekk :) :) Kos dere med tiden fram mot Lila kommer :) Ha en flott dag :) :)

Lisbeth

10.08.2016 kl.16:22

Så flotte barn :) og så er dem så tøffe i klesveien,ha en nydelig dag alle tre <3

Emilie

10.08.2016 kl.17:04

Herregud for nån nydelige barn du har Camilla! Masse lykke til med siste innspurt nå, nyt tiden masse :-) Ikke lenge igjen, så er plutselig minste snupp også her :-)

Ingvild

10.08.2016 kl.17:50

Veldig flotte antrekk - selv om jeg må innrømme at jeg alltid stusser over barn som kler seg som om de var vokse. Antrekket til jenta di kunne gjerne tenkt meg selv :D

E

10.08.2016 kl.18:19

Mini me, much?

Skriv en ny kommentar

hits