Så var det frem med penselen!

Hei og hopp alle sammen! 

Ja, nei hva kan jeg si, ikveld dro jeg frem den berømte malepenselen og fikk malt den lille krakken til badet hvit. Jeg fikk idag inn et stort speil på badet, endelig kom det til sin rett, men det etter MANGE tanker frem og tilbake. hihi.

Jeg vil ha alt lyst og storkoser meg med sånne små prosjekter som nå, det er jo de som er morsomme for de orker jeg å gjennmføre om dagen 

Mathilde kom hjem fra en liten miniferie på hytta til kusina si idag så hun har sittet låst på rommet siden.  Hun elsker virkelig rommet sitt og det varmer hjertet mitt utrolig! Jeg er så glad for at alle barna mine har fått hver sin plass, med en på 9,5 år , 7,5 år og straks en liten til er det godt de har hver sin plass så jeg slipper så mye krangling om Barnbie rot oppi legoen til Olíver. hoho.... Jepp- dere leser rett , i leiligheten la nemlig Olíver inn en "klage" på Barbie stæsj i guttetinga sine -STORE problemer medførte nettopp dette! Virkelig verdens problemer, eller hva? Tenk å finne en Barbie sko i guttetinga sine? Ellers har Pokemon basillen kommet i hus her også, Olíver skal se og vite alt om det og flyr rundt ute i gaten med kompiser for å fange pokemon dagen lang. Personlig forstår jeg ikke greia med det, men alle snakker om det så jeg vet det er "det nye" ... haha.. 

Vel, imorgen når lyset skinner inn de deilige viduene mine skal jeg dele litt bilde med dere, jeg har ordnet litt på badet og det ble altså så fint! Inntil det , nyt nattens timer og kos dere! Vi sees imorgen! 
 

6 kommentarer

Anette

28.07.2016 kl.23:34

Hei. Jeg lurte på den sengen som du malte fra ikea. Brukte du noe form for grunning først eller bare malte du rett på?:-) Hvilken maling har du brukt?

29.07.2016 kl.08:28

Hei vakre deg. Kass farge er sengehimmel til Martine? Har du tips til noen solide kasse kurver til og ha leker oppi?

Jannicke

29.07.2016 kl.14:28

Gardiner fra kid i stuen din. Kan du legge ut nr bakpå lappen. Da kan mann finne navnet på dem.lyst på slike.

29.07.2016 kl.14:30

Mente Mathilde så klart. Vakre barn dere har

Melek

30.07.2016 kl.12:04

Heia!

Lurer bare på hva din sofa heter?

Vet den er fra H&C men usikker på om det er portland eller san diego.

På forhånd takk,

Med ønsker om en super dag (:

VillaPaprika

31.07.2016 kl.19:44

Melek: den heter portland =)

Skriv en ny kommentar

hits