En liten tottelott!

Som dagen har flydd! Idag har jeg fått unna siste rest til Lila og nå står maskinen oppe å går med gulpekluter, sengetøy og babytøy. Jeg merker jeg slapper mer og mer av for nå er alt på plass og jeg mangler bare småting jeg kan ønske meg eller eventuelt handle når hun har kommet. Jeg må viser dere noen søte plagg etterpå, jeg er nemlig helt forelsket! bittelite i 50cm, herremin tenk at de små plagene skal dekke en hel kropp.. 

Jeg er nå i uke 36 ( 35+0-35+6) og Lila har nå en vekt på ca 2,5 kg.... Riktignok har hun blitt en liten babis som veldig snart kommer ut å hilser på dere alle!  Igår så jeg tottelottene hennes også, jeg fikk nesten litt panikk! Det var så tydlig, men så har jeg i dette svangerskapet merket enormt mye bevegelse og sett fantastisk mange rare fassonger på magen med lillemor. Hun har nå lagt seg med hodet ned og jeg merker hun gjør seg klar! Smertene går på mer og mer og pusten blir tyngre og tyngre!  Jeg sover veldig mye, må sitte ofte og bruker mange timer på ting jeg før brukte halvparten av tiden på. Jeg føler jeg lever i snegle hastighet. Hihi..... 

Siden det er dagen før helg har jeg kjøpt inn nydelige nye snittblomster! Jeg simpelthen esker det og må ALLTID ha ferske blomster rundt meg - det gir meg så mye glede! Og det er ingen hemmlighet at jeg ELSKER blomster! Olíver kommer snart hjem fra motorsykkeltur ... Herremin, Håkon fikk seg sykkel for noen uker siden og ungen er jo en reser på å være med på disse go´turene! Jeg derimot sitter med en klump i magen så lenge de er på veien, synes det er så skummelt altså! Selv om jeg forstår at det er ille stas også ! Er nok en ekstra masete hønemor om dagen, men sånn er det å være mamma... 

Jeg håper dere nyter denne deilige torsdagen! To av innleggene mine fra igår har blitt sporløst forsvunnet pga en feil her inne, men jeg håper ting fungerer som det skal femover nå!  Vi skrives etterpå, men inntil det - nyt torsdagen ! 

7 kommentarer

nina 2

28.07.2016 kl.18:29

Det er alltid koselig med blomster,kjøper selv også til helgene :) ha en flott torsdag du også :) :)

mamma og stemor

28.07.2016 kl.19:40

så spennende å følge deg. Du har virkelig fått deg et lekkert hjem for deg og dine nydelige barn. <virkelig et sted dere kan kose dere ser det ut til. Har selv prøvd alle morsrollene- mor- alenemor og stemor, det er mange utfordringer og jeg forstår du kan føle deg ensom og redd til tider.Ut fra bloggen og alt du deler så virker det som du har vokst mye som person og jeg føler meg trygg på at du vil klare dette med glans. Samarbeidet mellom deg og din eksmann ser jo virkelig ut til å fungere bra- så jeg tenker at du har da virkelig bevist at du kan samarbeide og sette ungene først..Dette vil gå bra. Masse , masse lykke til som 3 barnsmor. Tenk for en rikdom, å ha 3 barn er stort. Stor klem til deg. Bloggen er blitt fast lesing hver dag her.

Julie Husvær

28.07.2016 kl.19:41

Masse lykke tl med innspurten! Gleder meg til å se bilder av den lille prinsessen :)

Jeg har nettopp pakket bort en hel ekse med tøy som har blitt for smått til lillegutt, synes ikke det er lenge siden han også passet i str. 50 og nå bruker han 80.

Silje

28.07.2016 kl.21:05

Du ser jo så nydelig ut som gravid! Du har jo ikke fått på deg noen kilo ekstra! Jeg sitter her og føler meg mer eller mindre som en hval med 20 kg ekstra haha! Gleder med til den lille er ute og kroppen stabiliserer seg igjen.

Masse lykke til! Stå på du er knall tøff!!:):):)

Silje

28.07.2016 kl.21:55

Hvor er betongpottene du har på vasken fra? :)

Du har det sååå lekkert ! :)

Karoline

29.07.2016 kl.10:21

Hei Camilla :-) Kjempeflott blogg som jeg følger omtrent daglig. Du gir mye inspirasjon til oss lesere, og det er så spennende å følge deg og tiden med barn nr 3 :-) Jeg lurte på hvor de hvite kjøkkenflisene dine er fra? Råfine!

Lovise

02.08.2016 kl.12:16

For en fantstisk nydelig kjole! :D

Hvor er den kjøpt?

Skriv en ny kommentar

hits