Alle oss dårlige mammaer imellom.

Annonse Vi mødre er en egen art... Vi prøver og prøver, jobber og jobber og gir oss aldri, likevel er det ofte slik at vi mener vi ikke er bra nok og ALLTID leter etter noe annet vi kunne gjort bedre. Vi mener ofte vi ikke er bra nok for den "perfekte" fasade, bra nok for det vi mener skulle vært gjort. Vi gir og gir , men glemmer å rose oss selv. Det er et typisk eksempel på "dårlig" mamma, er det ikke? 

 

Skittentøy som renner over, raske lette ferdig middager, for seine leveringer på treing, glemte fotballtimer , glemt matpakke eller turdag? Listen min er lang og denne filmen er en HYLLEST til alle "dårlige" mødre som meg. - Nemlig Bad moms. 

Den nye filmen Bad moms har premiere ferdag 29. juli! Jeg har alt vært så heldig å ha sett den. Makan til film som treffer er det lenge side jeg har sett! Jeg knakk i tårer et par ganger, nettopp fordi filmen tok meg på kornet og jeg følte mye av innholdet reflekterte mitt liv. En ting er helt sikkert, alle mødre vil kjenne seg igjen i noe i denne filmen. 

Filmen er innom alt fra Mammapolititet,  bake -og matpolitiet, menn som er utro/ ser nettporno, konkurransen vi stiller oss mødre imellom, vennskap, om skilsmisser, alenemortilværelsen  ( som jeg kjenner meg SÅNN igjen i) parrmekling, om alle feil som ingen gode mødre gjør, sex, flørt og nye forhold. Og sist, men ikke minst - de rakkerungene våre og hva vi faktisk er i stand til å gjøre hver eneste dag for dem. 


Jeg tror ingen mødre kan se denne filme uten å le, eller få en følelse av å ikke kjenne seg igjen. Alt i alt minner denne filmen meg på at vi mødre er helt rå! 

Så til alle mødre der ute - single eller ikke single. -----Kom der på kino denne helgen å se BAD MOMS og gi deg selv en klapp på skuderen, unn deg selv litt popcorn til filmen! Filmen vil ta deg med igjennom dit følelsesregister og garantert trimme magemusklene dine! Følg SF studios på facebook for nye oppdateringer på filmer og trailere. 

Kos deg på kino! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits