jeg elsker det!

Jeg tror ikke det går en enste dag hvor jeg ikke nyter det nye huset vårt. Det at det står igjen litt pirk gjør meg overraskende nok ingen verdens ting.. Jeg er bare så utrolig lettet over å være i hus!  

Idag har Olíver og jeg kvalitetstid og vi har spist tortillas pizza og nå sitter vi å momser godis! nam nam.... 

Idag har jeg følt meg helt ødelagt i formen... Jeg gikk idag inn i uke 36 og merker jeg er mer slitne enn jeg noen gang har vært.  Jeg er har kynnere herifra til månen og magen er stien hard.. Lila hikker, sparker og danser , men idag har det føltes ut som om hun skulle rotere seg igjennom og ut.. Nå ligger jeg med beina høyt og Olíver masserer leggene mine. Hva jeg skulle gjort uten den ungen ? Han er helt rå og verdens snilleste mot mammaen sin <3 

Vel, forutenom at graviditeten min er et lite mareritt om dagen er ellers huset på stell og jeg trives mer enn jeg turte drømme om... 


Her ser dere skaprekken på langveggen min, jeg mangler ennå 3 skapdører og listen langs taket, men ellers er kjøkkenet ferdig. 

Ikveld skal jeg bare nyte stillheten for imorgen tidlig skal jeg på føde/ poliklinikk  og sjekke status ...  Sånn går no dagan... En etter en etter EN! 

 

Nyt kvelden, så skrives vi! 

14 kommentarer

Ranveig

27.07.2016 kl.01:18

Hei Camilla! Håper det går greit med deg. Har fulgt deg bare sånn dann og vann. Men den siste mnd HVÆR dag (kveld). Du er SÅ dyktig på det du gjør at jeg blir helt matt. (Imponert)👍🏻 Føler virkelig med deg angående ditt svangerskap som du går igjennom helt alene. Jeg var så heldig å oppleve at barnefaren til min attpåklatt kom tilbake når jeg var syv mnd på vei. Da hadde det vært slutt i tre mnd. Det jeg opplevde i dette fjerde svangerskapet, var ikke det samme som de tre andre. Da begynte det i ryggen. Det siste sv.sk. begynte med kynner i magen. Et døgn gikk jeg før jeg oppdaget at det gikk tyve minutter mellom hvær, og da begynte jeg å ta tiden...neste morgen kom hun. Ei solstråle som har gledet mor og far pluss seks eldre søsken i snart 19 år. Ønsker deg lykke til med fødselen, og ta imot all hjelp du kan

få. Faktisk så tenker jeg mye på deg disse dagene, så sender deg styrkeklem og gode tanker😊

VillaPaprika

27.07.2016 kl.21:27

Ranveig: hei <3 sååå koselig at det ordnet seg for deg <3 barnefar til Lila kommer ikke tilbake, han har jeg omsider ikke fått tak i så her blir dialogen fremover via familievernkontoert og andre fagfolk som jeg har sendt ting videre til.

Jeg har heldigvis masse folk bak meg, men jeg håper Lila blir elsket som en egen person <3

27.07.2016 kl.09:53

Så fin vask - men det vil komme stygge merker i den.. Så den er finest som pynte vask, og ikke som bruks vask. Men håper du blir fornøyd med den , for den er virkelig rå lekker, som ny :D

VillaPaprika

27.07.2016 kl.21:28

Anonym: så langt kjempe fornøyd og det er alle andre jeg kjenner også <3 håper jeg slipper å bytte den ut de første årene <3

Britt

27.07.2016 kl.14:52

Det blir bare så flott! Du har en så gjennomført god smak! Jeg må innom bloggen din hver dag for å se om det er noe nytt :-)

Jeg må også få si at jeg synes du er beundringsverdig tøff - og du har all grunn til å være kjempestolt av deg selv! Alenemor og høygravid og du står på som bare rakkern!

Inspirert som jeg blir av bloggen din så kommer jeg til å herme etter deg med valg av fliser. Kan du huske hva flisene het? Evt kan du måle størrelsen på flisen? Synes du det er greit å holde flisene ren ved komfyren mtp at du har valgt hvit fugemasse (som jeg synes er rålekkert!) Bør man evt herde fugemassen ved komfyren?

Husker du hvor du kjøpte det sorte brettet som du har krydderier og oljer på? Det er veldig fint! Og - hva med det glassetasjefaset med flere glass oppå hverandre?

VillaPaprika

27.07.2016 kl.21:23

Britt: Hei, flisene er fra megaflis og er fasett fliser. =) Je ghar kjøpt hvit fugemasse på flisekompaniet. Dette er impregnert slik at ikke shot fester seg i fugen =)
Brettet er fra millemoi og glasskrukken fra riviera maison =)

Ine

27.07.2016 kl.17:14

Hei!

Lurer på hvor de hvite flisene er kjøpt som er på kjøkkenet ditt? Har du noen gang lagt fliser selv? Vurderer å prøve ;)

VillaPaprika

27.07.2016 kl.21:23

Ine: hei, de er fra mageflis =)

Tove

27.07.2016 kl.21:41

Det har blitt så lekkert med deg altså! 👍😍

Tips til eventuelle striper i porselenet. Jeg pleier å skure med maskinoppvaskmiddel når jeg ser det begynner å blir endel merker. Noen ganger tapper jeg i og lar vasken stå full i klorvann en time eller to, da blir den skinnende ren og helt som ny.

Jeg elsker poselensvasken min og har ikke tenkt tanken på å bytte den ut en eneste gang de 9årene vi har hatt den. Kjøkkenet skal byttes, men vasken blir. 😉

Ine

27.07.2016 kl.22:59

Takk for svar ;) og takk for flott inspirasjon! Masse lykke til resten av svangerskapet og tiden etterpå :)

frimadsverden

28.07.2016 kl.11:02

Så utrolig fint du har det! Morsomt å følge med på :) Du har veldig god smak!

Stine

28.07.2016 kl.11:31

Hvor har du kjøpt trekket til sofaen og ca pris kom det på? Har samme sofa i hvit, og merker det ikke er så praktisk med to unger😅

cathrin

28.07.2016 kl.16:37

Hei!Jeg lurer på hva du mente med impregnert fugemasse?Impregneree du det etter at massen er på, eller er den hvite fugemassen impregnering i?Takk for svar!Hilsen hun som har hvit fugemasse på badet..

Trine

23.08.2016 kl.13:58

Heisann.

Lurer på hvor du har kjøpt de fine gardinene du har i stua?

Er på jakt etter nye gardiner i greige/beige/lin farge som er 250 lange :) Håper du kan tipse meg ;)

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits