Jeg kom hjem til noe mer...

God kveld alle søtinger! 

Ja, her ble det helt stille igår, jeg havnet på sykehuset igjen og denne gangen på føden. Jeg er så uheldig i dette svangerskapet og nei det skyldes ikke at jeg står å pusser opp, men helt andre årsaker.... Jeg har ei heller stått å stresset kroppen min til bristepunktet og har selv om jeg deler fremgangen her inne med dere masse snille mennekser i mitt liv som hjelper meg og barna å få ting på stell før Lila kommer. 

Idag hadde gutta virkelig stått på for meg, stakkars alle har hatt så vondt av meg så idag har fettere og svigerbrødre tilbydd seg å hjelpe meg....  Imorgen kommer fliser og taklister på plass, dere kan tro jeg gleder meg til å komme hjem å se hvordan det er imorgen! Venninner flyr land og strand med meg til leger og sykehus og jeg føler meg så utrolig takknemlig selv om jeg nå ærlig skal innrømme at jeg føler jeg er en smule sliten på alt. Lila e nå etter mål nærmere 2 kg og jeg fikk beskjed om at om to uker nå er ting ikke så komplisert om hun kommer og for hver dag inne i magen tilsvarer 3 dager i magen. Så da, har jeg bare siden igår kjøpt meg seks dager mindre i kuvøse i magen med lillemor <3 Kjøkkenet har nå begynt som nevnt å bli kjempe fint og huset er straks ferdig på innsiden. Bare litt småpirk står igjen, men det kan jeg leve med <3 

Vel, jeg ville bare innom å ønkse dere en deilig kveld og jeg gleder meg til å vise dere mer når ting kommer enda mer på plass <3 
 

63 kommentarer

May

13.07.2016 kl.23:19

Så lekkert😍Godt å sjå du er komt heim ditt fantastiske flotte,flinke Camilla, fryd å følge deg👏👏😍 God klem til deg

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:08

May: tusen takk <3

Prematur-mamma

13.07.2016 kl.23:20

Vil bare sende deg en STOR og varm klem- mine tanker har vert hos deg mange ganger den siste tiden. Jeg har selv vert gjennom tøffe svangerskap med hyperemesis og premature fødsler, så jeg kjenner igjen dine tanker og følelser. Det er virkelig ikke rart du er sliten, så mye tanker og bekymring. Jeg krysser fingrene for at Lila holder seg inne en stund til, i alle fall til august. Glad over å lese at nettverket ditt stiller opp og hjelper deg. Hjemmet deres blir LEKKERT, virkelig et sted for deg og ungene dine. Bare av å se bildene kjenner jeg at det er et hjem man kan "lande i" og føle dere trygge i. Gode klemmer din vei...

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:10

Prematur: jeg takker for klemmen og sender en god tilbake <3 tusen takk <33

nina 2

13.07.2016 kl.23:26

Ha en flott kveld og håper Lila holder seg litt lengre inne i magehuset,men kommer hun så kommer hun og det går nok kjempebra:)Klem til deg :)

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:10

nina 2: krysser fingrene for det<3

Mie

13.07.2016 kl.23:30

Vet du hva jeg sier til mine kollegaer og mine venner når det blåser på Toppen? Pust med magen😘

Dette kommer til å bli såååå fint til slutt.

Tenk på alle som heier, bruk ikke tid på alle som synser,mener og snakker skit. Det tapper deg for krefter og du må IKKE lese mere det forumet og ingen må referere hva som står der. Den greia der må du slippe. Du kommer aldri til å vinne den "krigen"

Pick your fights😘

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:11

Mie: <3<3

Mie

13.07.2016 kl.23:43

Jeg må dele en funny historie fra egen oppussing av kjøkken.

Vi hadde bestilt kjøkken og når det kom sto to håndverkere klar. Jeg og mannen dro på jobb og jeg gledet meg til å komme hjem.

Midt på dagen ringte sønnen vår, mamma har du bestilt blått kjøkken? Jeg: Nei det skal være hvit.....

Min sønn: Det er det ikke.

Jeg holdt på å dø, fikk panikk og : La meg snakke med snekkeren. Det fikk jeg og jeg hylte inn i "røret":Hva faen er kjøkkenet Blått?

Og han: Neeeeei hva mener du? Den blå folien skal være på til vi er ferdig montert. Ha ha ikke bra med obs barn som kjenner sin mor og tenkte : Blått kjøkken, nei det har muttern aldri bestilt.

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:11

Mie: haha- sååååå søtt<3 godt det ikke var blått;0p

13.07.2016 kl.23:44

Du er ganske morsom! Hvis jeg har vært spydig i kommentarfeltet da slipper du de igjenom, men når jeg bare stilte noen seriøse spørsmål da kommer det ikke igjennom. Du burde slutte å godta kommentarer som omhandler barnefaren (du valgte han, ikke ditt ufødte barn)

VillaPaprika

14.07.2016 kl.00:14

Anonym: da får folk slutte å stille spørsmål på han. hva er dine seriøse spørsmål du mener ikke kommer offentlig her?

Agnethe

14.07.2016 kl.00:00

Kjempefint:) du er bare rå😃

14.07.2016 kl.00:49

På tide å ta det litt med ro snart eller? Tenk på babyen din nå.

Trine

14.07.2016 kl.00:55

Håper hun holder seg i magen i mange uker til, og at alt uansett går bra!

Du har gjort en fantastisk jobb med huset, så utrolig fint det er blitt :) Kan jeg spørre hva gulvet i stue/kjøkken heter? Er det klikkvinyl eller laminat?

Silje

14.07.2016 kl.01:09

Har aldri kommentert på en blogg før ! Men kan dere ikke la jenta få fred? Liker dere ikke det hun skriver så ikke les!! Gud bedre det er så mye dumme folk der ute at jeg blir nesten litt skremt! Voksene folk !! Fei for deres egen dør !

Syns du har en super blogg 🙋 Digger stilen din og imponert over hva du får til ! Heier på deg !!!!!!! Lykke til vidre 😉

Silje

Vanja

14.07.2016 kl.01:24

Men for faen!! Nå må dere stygge nett-troll slutte å plage Camilla snart! Synes ikke det er noe rart om det er kommentarer som ikke blir godkjent jeg, for slikt piss fortjener ikke å komme frem i dagslys! At voksne mennesker kan sitte slik gjør meg oppriktig forbanna og flau. Camilla har tross alt ett liv, ett verdig liv - og kun for at dere er så sjalu, så trenger dere så absolutt IKKE å trakassere henne. Jeg skjønner godt om Camilla velger å sperre kommentarfeltet sitt, for hun har ikke gjort noen verdens ting for å fortjene all denne hetsen.

Alt styret og våset deres med nav og hele pakka; ALLE har krav på foreldrepenger, barnetrygd og what so ever uansett om man har million inntekt eller ikke. Og dere som skal mase og grave om barnefar, altså - hva har vell dere med det å gjøre?? Det er mellom camilla og barnefar, og hun har gitt det samme svaret på en drøss av kommentarer, så prøv å les istedet. Og dere KG-kjærringer, ta dere en lang tur på en kort kai, for slike som dere fortjener ingenting her i livet!!

Ellers, en stor klem til deg Camilla 💗 Og beklager for at jeg kanskje kommer med en illsint kommentar. Men du er så absolutt siste person som trenger alt dette. Du står på, du bygger ditt hjem på din fantastiske måte, og vi er mange som ser opp til deg 💗✨ Håper Lila holder seg inne i noen uker til, men er fullt forståelig om ikke. Alle disse faktorene er ikke bra for noen. Men jeg ønsker deg lykke til, og håper du snart får fred 💗

Victoria

14.07.2016 kl.02:01

Åå det blir såå fint Camilla!❤️ Du er så flink på alle måter! Håper du føler deg bedre nå og at lila holder seg i magen en stundt til!😊 Du må bare glemme de forum-damene! Du er mye bedre enn dem! Stå på videre! Nye huset har jo bare blitt såå lekkert, gleder meg såå mye til å se resultatet❤️

Nyt natten❤️

Camilla

14.07.2016 kl.07:06

Du er bare knallflink👍🏻 Det har blitt så utrolig fint hos dere!

Selv har jeg født to premature (og en dysmatur) i uke 32 og 34, og nå som du har kommet så langt kommer nok dette til å gå veldig bra. Hver dag i magen er en bonus. Du får prøve som best du kan å senke skuldrene og ta hver dag som den kommer. Dette går nok veldig bra😄 Så får du kose deg med dilldallet og krysse fingrene for at Lila holder seg i magen litt til😊

Nina

14.07.2016 kl.07:40

Du er super flink hjemmet ditt blir sååå fint. Håper nå det går bra med deg og lillemor<3

Britt

14.07.2016 kl.08:06

Så bra at det går fint med deg og den lille :-)

Det er så gøy å følge deg - jeg har nå gått å ventet på at du skulle poste innlegg fra kjøkkenet - det blir jo rålekkert! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de to grå blomsterkrukkene som står på kjøkkenbenken?

Jeg beundrer deg for ditt pågangsmot og styrke! Ikke bry deg om sure kommentarer - ignorer de, ganske enkelt. Livet er for kort til å bruke den dyrebare tiden din på mennesker som så opplagt sliter med sitt og derfor øser eder og galle utover andre. Ta vare på deg selv og dine og bruk tiden på de som tilfører deg noe positivt :-)

Lena

14.07.2016 kl.08:53

Det plager meg at andre mennesker som ikke kjenner deg stiller spm om barnefar. Virkelig. Det er mennesker som skremmer meg! Hva får de til å tro at det er deres sak?! Og hva får de til å tro at de har krav på et svar? Rett og slett skremmende oppførsel! Det plager meg at du må lese stygge kommentarer og spm som vi andre ikke ser.. Normale mennesker heier deg frem og ønsker deg det beste :) Håper alt står bedre til meg deg nå, kos deg i innspurten av både hjem og baby <3

Prematurmamma

14.07.2016 kl.12:26

Hei. Supert at de greide å stoppe opp:) vil bare si en ting, da jeg gikk gravid å det var fare for prematur fikk jeg samme beskjed som deg. Å såklart går det som regel bra. Men pga at alle sa "når du er kommet så så langt er barnet så så tungt osv". Men jeg fikk i ule 35+3. Vi var 6 uker på nyfødtintensiv hvor det var kritisk, å nå fem år etter er vi mer på sykehus en hjemme. Har jeg ikke stolt blindt på det "alle" sa om at det går "bra" når man har kommet så langt, hadde jeg kanskje vært litt mer forberedt og ikke fått sjokk. Jeg trodde helt ærlig at uke 35 var null problem, da er jo barnet "ferdig" tenkte jeg. Så UTROLIG feil kan man ta.

Kristine

14.07.2016 kl.12:33

Heisann😊

Nydelig som alltid 😘 skulle gjerne hatt deg i huset mitt 😃 ønsker deg masse lykke til videre med vesle Lila ❤️ Heier på deg kvar dag 💪

Hege

14.07.2016 kl.13:41

Jeg lurer på hvorfor en interiørblogg har så vanvittig mye privat innhold? Så mye om bf til ditt ufødte barn.

Du sier at skal du slutte å godkjenne kommentarer om bf,

må folk slutte å spørre om han. DU bestemmer hvilke kommentarer som skal godkjennes. DU bestemmer hvordan kommentarfeltet skal fortone seg.

Jeg vet at kommentar jeg har skrevet før ikke har blitt godkjent av deg. Regner ikke med at denne blir godkjent heller. Men det er vel greit å vite at du har muligheten til å ikke godkjenne kommentarer om bf. :) Ha en topper dag :)

Mari

14.07.2016 kl.15:19

Vanja: god bedring. Du har tydeligvis mye sinne i livet ditt.

Og Camilla, hvorfor publiserer du slike kommentarer? Er det greit å si til andre mennesker at man håper de skal gå en lang tur på en kort kai? Mennesker hun, eller du, ikke kjenner?

Cecilie

14.07.2016 kl.15:48

Hei Camilla,

Kommer det litt informasjon om fargekoden/produsent på malingen på stueveggen? Det ser ut som en gråtone for meg.

Jeg er på utkikk etter en fin gråfarge til entreen min, og denne fargen du har brukt kunne jeg tenkt meg å se litt på.

Takk :)

VillaPaprika

14.07.2016 kl.16:44

Cecilie: hei. Den heter pastellgrå og er helmatt fra butinox???? Fargetone s-2000n????

Mona Lise

14.07.2016 kl.17:08

Mari: hvorfor beskytter du de som hetser og slenger dritt til Camilla? Regner med du er en av tilhengerne på "jeg har et stusselig, bittert og sexløst liv-forumet" - bedre kalt KG.

nina 2

14.07.2016 kl.17:38

Håper det går bedre med deg camilla:) Jeg har bestemt meg for aldri å kommentere mere angående kg,for de trenger seriøst hjelp.Men kommer fortsatt til å lese din blogg videre camilla,du insperer meg og flere på tross av hva andre måtte mene.Ha en nydelig ettermiddag og kveld :)

Mari

14.07.2016 kl.17:42

Mona Lise: jeg har aldri vært inne på ett eneste forum, og støtter verken hets av blogger, de i kommentarfelt eller forum. Måten du resonnerer på og den hersketeknikken din biter ikke på meg :) Så mye sinne må det være kjedelig å bære rundt på.

Vanja

14.07.2016 kl.18:02

Mari: haha, nei vet du. Jeg er faktisk en ganske blid og fornøyd person jeg, men når dere sitter å plager ett menneske på denne måten, da reagerer jeg og mange andre ;-) prøv å ordne opp i livet ditt istedet du.

Silje

14.07.2016 kl.18:42

Vil bare først og fremst si at jeg syns du gjør en flott jobb og syntes du får mye uberettiget hets. Men det er en ting jeg stusser litt på. Du skriver det er fare for prematur fødsel, noe jeg selvsagt håper du slipper. Men alle jeg kjenner som har vært i fare for det har fått beskjed om å holde seg i ro, knapt nok dusje og gå på do. Jeg vet du får hjelp av fagfolk til å pusse opp og at formen varierer fra dag til dag når man er gravid. Men faren for prematur fødsel endres jo ikke fra dag til dag med formen, så når du skriver du har vasket gulvet på alle fire f.eks. Dette kan jo virkelig være farlig, selv om du tar det med ro når du vasker. Så jeg bare lurer på hvorfor du vil utsette deg selv for dette, når du forståelig nok er veldig sliten? Regner ikke med at du vil svare, men jeg spør allikevel. Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet og håper Lila holder seg trygt i magen i flere uker til :-)

VillaPaprika

15.07.2016 kl.01:39

Silje: "ligger på alle fire å vasker" er en måte å skrive på.. Jeg ligger nødvendigvis ikke på kne å vasker. Jeg holder en ro og har fått streng beskjed om å bevege meg. Jeg går ikke rundt med en baby halvveis ute, men en kropp som trenger litt ekstra hjelp =) Hva som er grunnen min vet ingen andre enn legen selv og jeg gjør ikke noe jeg ikke skal gjøre. Jeg synes det er leit at folk skal sitte å anklage meg for å ikke "ta vare på Lila i magen" for med kommentarene som renner inn her virker det som om man trekker ut en setning for å treffe hardest. Jeg har en sunn, frisk og aktiv lita tulle i magen og kommer hun nå er det ikke det at jeg vasket gulbet med en gif mopp som satt igang fødselen min. <3 Ha en deilig kveld!

Mona lise

14.07.2016 kl.18:52

Mari: ja jeg er kjempe sint, ler meg ihjel!!! :)

Hilde

14.07.2016 kl.19:09

Vi i kretsen rundt din eks som kjenner han og familien reagerer sterkt på at du skriver om han på bloggen og at du slipper gjennom kommentarer om han her som du igjen besvarer på ufint vis. Han har ingen mulighet til å svare for seg og han har ikke bedt om å være en del av ditt offentlige blogg-liv. Har skrevet kommentar om dette flere ganger før uten at du slipper det igjennom. Stygg hets og rykte-spredning slipper du dog gjennom sensuren din. Vennligst slutt med dette.

VillaPaprika

15.07.2016 kl.01:53

Hilde: Begynn å navngi dere selv med korrekte navn og ikke sitt å hold dialog med meg via et kommentarfelt når null svar blir gitt når jeg har prøvd å kontakte.

Ha en flott helg og god sommer.

Marianne

14.07.2016 kl.20:03

Hei Camilla:)

er det sånn at jenta di er i fare for å komme for tidlig? Hvordan fant dere ut av dette i tilfelle? er selv gravid i uke 27 og er livredd for prematur fødsel :( håper gullet ditt blir i magen noen uker til hvertfall :)

VillaPaprika

15.07.2016 kl.01:14

Marianne: En baby kommer gjerne ikke bare fortidlig, men jeg har mine ulemper og det kan føre til at hun kan risikere at hun kommer før hun skal. Så langt har kroppen samarbeidet med med og Lila er ennå på innsiden av magen <3

Lise

14.07.2016 kl.20:39

Hei!

Wow. Nå fikk jeg lyst til å kommenter......Så lekkert kjøkkenet blir. Jobber selv på kjøkken avd på Ikea (Har jobbet i andre kjøkken butikker før også) og har aldri sett noen vært så oppfinnsomme å lage sine egne pilaster og lister som du har gjort på øyen. Det samme med bord benet. Så smart. Dette kan du og har sansen for. Flere burde bruke din interiør hjep.

Blir så flott hos dere.

Ønsker deg all lykke til med lille Lila og alt som skal skje.

Håper folk nå slutter å kommentere så negativt. Det er så enkelt som å la være og lese.

Gleder meg til å se mere av huset helt ferdig.

VillaPaprika

15.07.2016 kl.01:12

Lise: ååååå tusen takk snille deg <3 jeg er kjempe fornøyd selv <3 Ha en deilig natt og fantastisk helg!

Lillemy

14.07.2016 kl.22:49

Så utrolig fint det er blitt👌🏼 ikke noe annet enn forventet. Heldige unger som har et sånt rivjærn av en mamma❤️ Flink og selvoppofrende ovenfor ungene dine, lykkelige og glade unger. Og de som måtte plages av en tapetskjøt vil jeg gjerne at skal vise til oppussing av et helt hus med bedre resultat på få uker. Alltid fint å lære av sånne verdensmestere👌🏼 GH er jo ikke noe vits i å kommentere. Stakkars hun har det jo ikke bra, alle ser det!! Synes det er fryktelig stygt å direkte "mobbe" andre mennesker som henne. Det finnes faktisk mennesker blotter for kreativitet og stilsans som finkopierer andre. For alt man vet kan det hende hun har bilder av Camilla tapetsert på soverommet sitt, så synes absolutt ikke dette er noe å "kødde med/å le av". vær stolt av deg selv kjære flotte jenta, pust ut, hvil deg og vær stolt av familien din som du har skapt, og ikke minst deg selv. Uansett hva som er greia med BF så er det fryktelig trist for han å ikke få ta del i sin datters liv. Håper han selv ser det før det er for sent/ dersom det ikke allerede er det. God klem til deg

VillaPaprika

15.07.2016 kl.01:32

Lillemy: tusen takk for koselig kommentar <3 ha en fantastisk helg <3

Gerd

15.07.2016 kl.07:35

Vet du hva, jeg reagerer veldig på kommentarfeltet ditt. Da tenker jeg ikke på de som "hetser" deg (som regel er det hets å spørre deg spørsmål), men tenker på de som forsvarer deg. For noen frekke,ufølsomme, kalde mennesker. Og det er faktisk ditt ansvar at du slipper det gjennom på bloggen. Skremmende hva folk får seg til å skrive, og skremmende hva du som har redaktøransvar slipper gjennom. Tror du skal tenke gjennom hva slags blogg du vil ha. Er dette verdt det? Så mye negativt? Jeg slutter herved å lese bloggen, og mange med meg. Lykke til videre :)

VillaPaprika

15.07.2016 kl.08:47

Gerd: slipper jeg kommentarer ikke igjennom er det feil, slipper jeg kommentarer igjennom er det feil. Svarer jeg ikke er jeg feig, svarer jeg er jeg frekk og den dumme. Målet er vel å slenge mest mulig for å provosere meg for å så skrive " nå leser vi ikke bloggen din mer" . Vet du kjære deg. Da må folk bare slutte for uansett om svar blir gitt eller ikke kommer kommentarer som dette. Ha en flott sommer og kos deg nå heller med blogger det aldri er noe negativt <3

15.07.2016 kl.08:36

Jeg tror jeg vil flytte inn med deg...

FOR ett nydelig hus... OHHMY....

Og for en dame du er <3

De som sier og mener noe annet er dypt misunnelig på det du klarer å oppnå, tross all motstand... Gjør som du vil og gjør som du ønsker, så skal du se at de andre blir spist av karma i mellomtiden... Kos deg videre med hus og barn og NYT lille når hun kommer ! Gleder meg sånn til å se henne :D

vi får vår første i november <3 ...

VillaPaprika

15.07.2016 kl.08:48

Anonym: snille deg-<3 tuuuuusen takk og gratulerer med kommende november babis<3

Silje

15.07.2016 kl.11:23

Heisann!

Du burde særiøst ha en ekstern person som siler ut de værste kommentarene for deg Camilla. Det er ikke 1 person på denne jord som kan tåle og ta imot så mye drit som det du gjør. Ja, du forer på mange måte monsteret ved å la deg provosere, og det er helt naturlig at man vil forklare/oppklare eventuelle misforståelser og/eller missippfattelser MEN... Alle som er faste lesere av bloggen din veit ståa di nå, så du trenger ikke forklare mer.. De som fortsetter å spy eder og galle er bare ute etter en reaksjon.. INGEN av disse "kvinnene" hadde turt og si noe til deg face 2 face!

KOS deg med den nydelige lille babyen, de 2 vakre søsknene og det nydelige hjemmet ditt.. Livet et altfor kort til og kastes bort på en gjeng rasshøl! Sorry språket;-) Gos sommer!

Lisbeth

15.07.2016 kl.11:26

Altså no kjenner jeg at jeg blir skikkelig forbanna her jeg sitt å lese bloggen til Camilla.Skal virkelig Camilla ikke få lov til å kommentere i sin egen blogg her du Gerd.At andre ikke kan la være å slenge dritt om henne,og så skal hun ikke få lov ti å forsvare seg.Hørt på makan !!!Om du slutter å lese boggen av den grunnen ,får være opp til deg.

Karianne

15.07.2016 kl.13:36

Gerd: mange med deg? Har du dannet en sekt av mennesker som mener akkurat det samme som deg og som bare følger sektlederen? Det du skrev der faller på sin egen urimelighet. Og herskteknikker som at "alle andre mener det også" - bruker du kun for å tillegge din mening mer tyngde.

A-L

15.07.2016 kl.14:44

Kjøkkenet blir lekkert!

Gerd: Hva er poenget med å bruke tid og energi på å opplyse om at du ikke vil følge bloggen? Hehe. Er da bare å slutte og lese den. ;-) Kos deg med ny blogg! :-)

Katharina

15.07.2016 kl.15:20

Så bra å høre at alt står bra til, masse lykke til <3

Victoria

15.07.2016 kl.19:28

Til Hilde: vi rundt Camilla syntes heller ikke det er så greit og se på at ei jente går rundt gravid og skal legge hånd over barnefaren som selv velger å ikke ønske og ta del. Det er forkastelig og gå fra ei jente 13 uker på vei stå i med andre bak ryggen hennes og lyve om alt og la henne sitte igjen med hele skylden. Veldig spesielt at Camilla ligger på sykehuset og barnefar som vi alle kaller han velger og ignorere når han vet ho er der! Selv når han er på sykehuset med barnet til sin nye. Å til å med på samme tidspunk på samme sykehus! Camilla har ikke skrevet noe stygt om Bf på sin blogg men sannheten taler for seg. Å det er ingen uthenging å skrive at man er redd, alene og står med et ansvar og svangerskap uten at far er til stede! Det er sånn det er. Jeg vet at Camilla har prøvd og legge fred rundt Lila men absolutt alle ignorer henne og folk sitter her inne og stakkarsliggjør en som selv valgte å gå. Det er ingen som ønsker å henge ut Lilas far men ingen fortjener slik behandling når begrunnelsen er lagt opp på løgn!

Ingunn

15.07.2016 kl.20:45

stakkars barnet til hu nye til Hans. Er jo syk så klart stiller han opp. Deres barn er ikke født klart han ikke har noe med deg å gjøre da. Hvorfor skal han holde deg i hånden når han ikke vil ha deg og har en annen? Tror du bør komme de videre. Er. På tide nå kanskje? Det har jo ikke vært dere to uansett. Så hvorfor så sjalu? Han hadde vel ikke gått inn i ett nytt forhold om han elsket deg. Bare tenk litt lenger å slutt å bruke Lila mot han. Den dagen hun blir født da begynner ting vettu. Ha en deilig kveld :-) selvom du aldri publiserer denne!

VillaPaprika

15.07.2016 kl.23:43

Ingunn: bare så det er sagt , sjalu er jeg ikke, men lov å drømme om selvtilitten blir bedre "ingunn".

nina 2

15.07.2016 kl.21:07

Gode svar victoria til alle som tror på en som prøver å lyve seg unna ansvaret...:)

LilleMy

15.07.2016 kl.23:19

Ler av noen av kommentarene her. Ikke vanskelig å se at noen av dem hører til på et vist forum. Men kanskje på tide å ignorere disse personene nå. Du trenger ikke forsvare deg overfor disse noe mer nå. Det er reaksjoner fra deg de er ute etter. Hev deg over dem. Ikke fall ned på deres nivå ved å la de få provosere deg mer. Kanskje det ikke er så dumt å stenge kommentarfelt og gjøre seg mindre tilgjengelig for slike negative kommentarer en periode. Mange støtter deg! Lykke til!

VillaPaprika

15.07.2016 kl.23:43

LilleMy: tusen takk snille det,- ha en deilig kveld <3

15.07.2016 kl.23:20

Du er jo heeeeelt ute på kjøret, stakkar

VillaPaprika

15.07.2016 kl.23:44

Anonym: ja, noen av oss må det også =)

Laila

16.07.2016 kl.00:34

Huff. Er helt rystet over hva mennesker får seg til å skrive..makan til frekkhet..

Gratulerer med nytt hus, og lykke til med fødsel..når

den tid kommer.

God helg.:)

Anniken

16.07.2016 kl.20:10

Du har det så fint! 😍 lurer så fælt på hvor du har

Kjøpt de grå krukkene på kjøkkenet ditt! :-)

Du har fått et nydelig hjem!

Katrine- kosthold & trening

16.07.2016 kl.21:06

for et lekkert hjem du har :)

Skriv en ny kommentar

hits