Huset vårt..

God søndag alle sammen! 

Idag har jeg ligget på alle fire å vasket gulvet og dere aner ikke hvor møkkete det faktisk var her, nå er det rent igjen --- enn så lenge! Imorgen kommer snekrene å fortsetter på kjøkkenet og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan koke poteter og ha vann på kjøkkenet igjen! 

For ikke å snakke om badet , på tirsdag kommer rørlegger og setter opp dusj og vask og ja alt som skal inn! Tenk at jeg snart kan vaske tøy her i huset igjen, for en luksus! 

Gangen er ferdig med lister og knagger , speilet kommer imorgen og den fine kommode min og de lekre kurvene mine!  Kanskje dere vil se gangen i sin helhet?  Her har dere nemlig en liten smakebit. 

Stuen mangle at jeg får inn den lekre skjenken vår, en STOR vase og lampe samt to av stolene som skal kuttes av beina på å rundt bordet. Huset er ikke stort, men det er blitt utrolig koselig her og jeg føler meg utrolig avslappet og trygg her. Kjøkkenet blir perfekt til resten av huset, dere kan tro jeg gleder meg til å vise dere hvordan ting blir her! Igår fikk jeg nye lamper som skal opp, knagger, fjøl osv... Jeg kan jo nesten ikke vente til jeg kan starte med dilldallet! <3 

Her skal jeg og Olíver ha litt kosetid med film, potegul og dipp! Mor og sønn tid, og den er etterlengtet. Har dere hatt en fin helg ? Jeg håper så og at dere har koset dere med de dere er glad i <3 

56 kommentarer

Sarah

10.07.2016 kl.21:30

Så lekkert! <3

Ble det ikke spisestuesofan fra Mille Moi allikevel?

Mina

10.07.2016 kl.21:36

Jeg er mektig imponert over hvor flink du er med farger, interiør og hvordan du får det så koselig rundt deg:) tommel opp! Kanskje du skulle skrevet en bok om akkurat det;) jeg kunne trenge mange tips;)

Hvilken farge har du på veggene i stuen og på kjøkkenet? Har du malt panel eller er det ferdigmalt smart panel?:)

Pernille

10.07.2016 kl.21:40

Fine møbler og så koselig det er hos dere :) Ønsker deg en fantastisk fin kveld videre, så må du ha en fin og flott sommer!

nina 2

10.07.2016 kl.21:41

Så fantastisk flott hus :)

Luna

10.07.2016 kl.21:43

Så utrolig fint!! Hvilken farge er det på veggen i stua?

Villa

10.07.2016 kl.21:50

Rett og slett nyyydelig Camilla :-D dette kan du :-)

Møblene passer så godt inn. Kos dere :-)

anne

10.07.2016 kl.22:04

Lekkert kjempe flink er du Camilla har du fargekoden/navn på veggfargen i stuen skal male stuen min men sliter med og finne rett farge....

Christine

10.07.2016 kl.22:12

Hei Camilla ❤️

Jeg koser meg ved å følge deg på reisen inn i ditt nye hjem. Alt du tar blir jo så elegant og personlig:-) gleder meg til du legger ut rom for rom. Gangen din ser jo bare så lekker ut:)) legg gjerne ut step-by-step av gangen din 😊😊

Du inspirerer meg til tusen.

Samtidig vil jeg ønske deg lykke til når lille gullet ditt kommer 😊

Christine

Maja

10.07.2016 kl.22:22

Så nydelig 😊 du er rå med interiør!! Hadde vært spennende og sett hvordan stuen ble hvis møblene var byttet om. Spisestua der sofaen er og sofa foran peisen 😊

amalieshus

10.07.2016 kl.22:28

Fy søren du får ting gjort altså! Eg er mektig imponert og du har fått det SÅ fint!!!!!! :D

Monica

10.07.2016 kl.22:53

Hei 😊 Det blir jo så utrolig lekkert hos deg og dine , virkelig et hjemmekoselig hjem med personlig preg 😊 Gratulerer nok engang 😊

Inger-Lise

10.07.2016 kl.23:01

Hei fining :)

Så fantastisk flott deres nye hjem har blitt :) Fryd for øyet :)

Elsker spisebordet deres, hvor har du kjøpt det?

Ha en fortsatt fin kveld :)

Maria

10.07.2016 kl.23:19

Hvorfor er du så slurvete? Hadde det ikke vært bedre å pusset opp på en ordentlig måte og ventet med å sette inn møblene?

Og greit at du elsker den stilen din,men det er jo den samme hele tiden hver gang du flytter. Kan ikke kalle deg "Norges beste interiørblogger" ihvertfall. Greit at du liker det overfyllt,men det ser jo så rotete ut,ser jo ikke som det går an å røre seg der? Og enda skal det en sjenk inn?

Og den rosetten passet ikke inn i det hele tatt.

Men det er du som skal bo der og er veldig glad for at det ikke er meg!

Bw

10.07.2016 kl.23:19

Du er den flinkeste jeg vet på interiør !

😜

Therese

10.07.2016 kl.23:51

Trenger du større enn det da :)

Det er jo stort og fint hus du har kjøpt deg ;)

Skal jo vaskes og alt sammen hehe. Kjempe fint det ble😁

rebekka

10.07.2016 kl.23:56

Kor er knaggene kjøpt på veggen?

Ann Elin

11.07.2016 kl.00:20

Bare SÅ fint altså ! Dette kan du ! 😍😍

Katarina 😊

11.07.2016 kl.00:20

Du har fått ett nydelig hjem 😊

Husk på å være stolt av det du har fått til. Du er utrolig dyktig og flink 😊

Lurer på hvordan du får sofaen din til å se så god ut.

Har prøvd med puter selv, men får det bare ikke til. Hehe

Du skulle fått kommet hjem til meg når som helst og pyntet 😊

Maja

11.07.2016 kl.00:21

Maria: du er jo rett fra KG møkka ser jeg. At du ikke skammer deg! Er spesielt sted for sånne som deg. Bitch...

Victoria

11.07.2016 kl.00:23

Så fint det blir Camilla ,du er veldig flink!👌🏼😊 synes det er veldig tragisk at folk skal kommentere på st stilen din er den samme' Altså hallo i luken om en liker en stil så har en den stilen og sånn er det med den saken! Kommentaren til Maria over er jo bare helt tragisk. Alle er forskjellige så hvorfor skal folk gidde å bry seg om sånt herregud sier jeg!

Ønsker deg en flott uke Camilla! ❤️ Gleder meg til å se masse bilder i uken som kommer!❤️ Du er god som gull! Ikke glem det!❤️

-Victoria

Frupedersen

11.07.2016 kl.00:35

Maria : hvorfor i alle dager må du skrive sånt piss ? Ingen som har bedt deg lese denne bloggen. Helt utrolig unødvendig og ikke minst lavmål å skrive det du skrev. Slurvete ??? Er du helt fjern ? Det lyser misunnelse lang vei. Finn deg en annen blogg å lese.

Janne

11.07.2016 kl.00:54

Hei.

Jeg lurer på hvorfor du må ligge på alle fire og vaske gulvet- har du ikke moppestav og mopp å vaske med? Det høres veldig tungvint ut å gjøre det på den gammeldagse måte...

nina 2

11.07.2016 kl.01:16

Maria hold deg til kg møkka.Camilla ikke bry deg om kg hoffet.Jeg har fulgt deg i mange år siden unge mødre og alle mennesker har både opp og nedganger,selv om ikke alle vil inrømme det,de må sitte på et eget forum å prate dritt om alle andre.Syns fortsatt du er flink med interiør og du reiser deg hver gang kjempebra etter alt du opplever i livet.Stå på videre og jeg kommer fortsatt til å lese bloggen din uansett hva kg hoffet måtte mene om dine følgere.De trenger seriøs hjelp med å fylle dagene sine med positivitet..Ha en flott natt camilla :) :)

Marte

11.07.2016 kl.01:52

Gleder meg til å se kjøkkenet. :)

Marlen

11.07.2016 kl.03:19

Kjære, flotte Camilla! Det er kanskje noen haters der ute, men der igjen ENDA flere som digger deg og det du gjør. Stå på❤️❤️

Når det er sagt lurer jeg fryktelig på hvor taklampen over kjøkkenbordet ditt er kjøpt?

Klem Marlen

Aina

11.07.2016 kl.07:15

Kjempe fint😍 Jeg kommenterer aldri noen blogger til vanlig. Men du er one of a kind 👏🏼Du skulle skrevet en interiør bok så absolutt ! Du er utrolig flink 🙌🏽😍og håper alle negative kommentarer preller av , de må slite noe veldig sjøl .

Ha en nydelig dag fine, flinke deg☺️

Tine

11.07.2016 kl.08:53

Lekkert du får det! Jeg synes det er veldig vanskelig å finne tapet, rett og slett for mange valg for meg, hehe, så blir inspirert av å se det du velger. Vil du inkludere i steg for steg på rommene hvor det forskjellige er kjøpt?

Herlig å kunne gå fra stua og rett ut i hagen!!! Dere får det veldig kos i nye hjemmet deres😊

Lena

11.07.2016 kl.10:36

Håper du klarer å nyte de flotte tilbakemeldinger du får, og ikke la de negative gå inn på deg :) Jeg kommenterer vanligvis aldri på blogger, men dette er andre gang til deg :) Du er veldig modig som deler av livet ditt, men du er også svært heldig :) Er ikke mange som kan eie noe helt alene, er ikke alle som klarer å lage et levebrød slik du har klart. Er ikke alle som klarer å dele så mye nedturer av livet sitt, men samtidig klare alt det du gjør! Å være alenemor kommer til å gå helt supert! Det har mange klart, så ikke tenk på det :) du har også god hjelp i dine andre to barn, det kommer til å bli helt fantastisk:) Forstår at du også har et stort nettverk med folk som er glade i deg og dine <3 Skriv en bok du Camilla, du er interessant, og du har mange gode holdninger som folk kan få seg en oppvekker av. Stå på og del med verden som aldri før, ingenting er verre for de som sprer negativitet ;) Gleder meg til å følge dere videre alle sammen <3

Stine

11.07.2016 kl.11:30

Kjempe fint 😊Du er utrolig flink 💕

Lisbeth

11.07.2016 kl.11:38

Det blir såå lækkert hos dere :)gleder meg til å se hele huset når det blir ferdi(og med den farta du/dere har)blir det vel snart hihi ;)

A-L

11.07.2016 kl.13:04

Fantastisk forandring!

Ser at noen bare MÅ kritisere å finne feil. (Mot normalt.)

Viktigste er at du og ungene trives med det. Uansett hvordan du hadde gjort det, ville det alltid vært noen som ville gjort ting annerledes, og ville kritisert og rakket ned på det.

Folk er forskjellige. Heldigvis er det mange interiørblogger på nett som man kan følge, så for de som irriterer seg grønn og blå og gul over denne bloggen, er det bare finne en interiørblogg som faller i smak! :-)

Ser for øvrig at den største fansen på en viss side hevder at du står bak mange av kommentarene her med ros (og de hevder jo også at du er meg.), men nå har ei der skrevet hvordan man sjekker det, og hun fant ikke at du stod bak andre kommentarer enn dine.

De tror også at du står bak kommentarer på den fan sida også. Paranoia deluxe!! De hyler og skriker etter bevis på både det ene og det andre, så da får de skaffe bevis selv som de kan legge ut. :-)

Anonym

11.07.2016 kl.14:47

A-L: Hva er poenget med å melde fra om det her? Dersom bloggeier ønsker å vite det, så finner hun helt sikkert ut av det selv. Og en annen ting; det var ÉN bruker som lurte på om det kunne være tilfelle at bloggeier selv skrev kommentarer, og deretter ÉN annen bruker som undersøkte etter beste evne og meldte tilbake at det ikke virket sånn. Så slapp helt av!

Marte

11.07.2016 kl.15:27

Det er jo faktisk gjort slurvete. Alle med litt peiling skjønner det. Når man skal vise dette som et oppussingsprosjekt så må man regne med å få negative kommentarer. Hvis man inne takler saklig kritikk kan man ikke være en offentlig person, sånn er det bare.

VillaPaprika

11.07.2016 kl.22:43

Marte :men hvordan du vet at det er slurvete hos meg før jeg i heletatt er ferdig og uten å ha vært her er mer enn hva jeg forstår.. Det jobber fagfolk her og alle med gode referanser og flinke til sitt:0)

Lene

11.07.2016 kl.19:24

Hei! 😊 Så fint! Har du lyst til å dele fargekoden i stuen? 😇

VillaPaprika

11.07.2016 kl.21:04

Lene: hei :0) såklart den er pastellgrå s-2000n

11.07.2016 kl.19:42

Kjempefint du har fått det i stua! Men altså, vogna i hjørnet ? Det ser malplassert ut. Kan ikke den stå på rommet hennes så lenge? Bortsett fra den er det skikkelig lekkert!

VillaPaprika

11.07.2016 kl.21:05

Anonym: den står der fordi den står ifred der også synes jeg den er fin<3

Lene

11.07.2016 kl.21:55

Marte: Kan du vennligst beskrive de stedene du mener det er slurvete?

Anne

11.07.2016 kl.22:37

Hei Camilla, jeg er/var i din situasjon når det gjelder barnet du venter og jeg syns du er sterk jeg! Stå i mot disse tydlig sjalue haterne som er faktisk veldig latterlige som ikke klarer å la være å se på bloggen din selv om du har både dårlig smak og ikke er flink i følge de.

Ondskap eller sjalusi, de kan jo selv sette en betegnelse på seg basert på følelsene sine. Ingen av de to er heldige :)

Stå på Camilla, du får til mer på en måned enn mange på to år, vær stolt!

11.07.2016 kl.22:59

Du som spør hvor det er slurvete. Sjekk skjøtene på tapetet i gangen.

Til og med de bildene som hun duser ned kraftig kan du allikevel se skjøtene.

VillaPaprika

11.07.2016 kl.23:03

Anonym: artig at du nevner noe som alt er fikset i skjøtene tidligere idag med en pensel med lin på skjøtene =) Viktig å gå over sånt småpirk til slutt)

Anita E

12.07.2016 kl.00:08

Dette blir kjempebra!! Vær stolt over det du får til - mange hadde ikke klart dette selv om de ikke var gravid, og heller ikke selv om de var to!! De som kritiserer, gjør dette tydeligvis kun pga å sverte deg! Ene og alene! Ikke vanskelig å forstå det.... Det er derfor de kommer de med mange barnslig, usaklige utsagn! De driter seg ut som uintelligente vesener. Kanskje skjønner de det selv etterhvert??? Kanskje når ungene deres er så store at de blir flau over foreldrene sine??? Håper for deres skyld at de ikke trekker det for langt, hadde ikke likt å innse at jeg fremstod som uintelligent ;)

De aller, aller fleste heier på deg, Camilla!! Synes du fremstår som en omsorgsfull, god mor, med både empati og ansvarsfølelse! Stå på <3

Marlen

12.07.2016 kl.00:12

Hei camilla; Skrev lenger opp her, men mulig kommentaren min forsvant litt i alle andre ;P hehe.. Hvor er lampen over spisebordet fra? :D Klem <3

VillaPaprika

12.07.2016 kl.01:12

Marlen: den er fra tine k<3

A-L

12.07.2016 kl.01:31

Anonym fra et visst forum: Poenget mitt var ditt svar! ;-) Tusen takk for oppmerksomheten. :-D

(Jaja, fikk nå svar her i stedet for på forumet for en gangs skyld. Itte dårlig det. Hehehe.. :-D)

A-L

12.07.2016 kl.01:39

Anonym fra et visst forum: PS! Takk for at du var så modig at du turte svare meg her inne. Det skal du ha! ;-) God sommer og kos deg videre! Klem. ;-)

Anne-Lise

12.07.2016 kl.09:26

Maria: om Camilla har lyst å plassere den fine skjenken sin om så det var på do, er det vel hinna si sak!!!! Grrrr...

Henriette

12.07.2016 kl.09:44

Hei! Jeg lurer også på hvor du har kjøpt knaggene du har i gangen? Digger stilen din, veldig gjennomført👌🏼😊

VillaPaprika

12.07.2016 kl.10:18

Henriette: hei de er fra riviera maison <3

Mariiia

12.07.2016 kl.10:57

Seriøst, damer! Kjenner jeg blir helt matt og flau over alle de negative kommentarene. Her åpner Camilla hjemmet sitt for oss, deler med seg av vedig private og personlige ting, og blir rakket ned på. Skam dere! Toltalt likegyldig for meg hvor vognen blir plassert. Ha den på badet om det finnes plass der liksom... Hver og en familie får gjøre det som passer best for dem. Lurer på hvordan det ser ut hjemme hos dere andre? Noen ganger (eller ofte) her i livet så er det sånn at det praktiske må gå foran det estestiske. Stå på videre, Camilla. Du gjør en kjempejobb. 😊👍🏻

Therese

13.07.2016 kl.23:07

Hei Camilla!

Jeg må bare få lov til å si at jeg beundrer deg og det du får til i hjemmet ditt. Jeg og samboeren har kjøpt oss nytt hus, og jeg finner veldig mye inspirasjon i det du deler med oss leserne. Du har et nydelig hjem allerede, og jeg gleder meg til å se sluttresultatet. Ønsker deg alt godt og kos deg sammen med vesla når hun bestemmer seg for å komme.

VillaPaprika

13.07.2016 kl.23:08

Therese: tusen takk <3 kos dere med oppussing <3

Miriann H. Urlandå

16.07.2016 kl.01:12

Hei Camilla❤

Synes du gjør en kjempejobb på mange måter, jeg heier på deg! Kan jeg spørre deg hva gulvet ditt heter? I stuen og på soverommene.

Mvh Miriann💐

Camilla johnsen

16.07.2016 kl.08:41

Hei Camilla!

Jeg har fulgt deg siden ungemødre, og funnet så mye inspo i bloggen din. Jeg trur jeg aldri har skrevet kommentar i bloggen din før. Men må bare si at jeg kan ikke forstå hvorfor det er så mye stygge kommentarer her av å til. Jeg syns du er sterk som takle det på så fin måte. Du virker som en sikkelig oppegående dame som setter barne dine først, gjør det beste du kan i situasjoner som du kommer oppi og virkelig imponere mange. Jeg mistet pappaen til min jente på 8 år i en ulykke på den tiden du skilte deg, og det du skreiv om skilsmissen traff meg rett i hjerte. Ting er ikke planlagt men vi må jo bare leve vidre og gjøre det beste utav det. Og no er jeg gift, eget hus, og et til barn. Du er virkelig et supermenneske. Jeg heier på deg!

preemiemom

17.07.2016 kl.11:09

Spisebordet var utrolig fin. Hvor er den fra?

Skriv en ny kommentar

hits