Snart er det min tur.

Åh, vet dere hva? Min bestevenninne Sabrina fikk igår kveld den lille vakre etterlengtede tulla si( vår) ... Tårer har rent, hjertet har slått fort og jeg kom meg ikke fort nok på sykehuset for å besøke dem. Lille Chloe er altså så vakker og Lila lå å sparket som en galing i magen når jeg satt med Chloe på fanget- helt spesielt og kanskje et lite "hei hei" dunk <3 Tenk at om 8 uker er min termin uke der, jeg forstår ikke at det bare er noen uker igjen! Hvor har svangerskapet blitt av ? 

Jeg merket et stort savn til min lille jente i magen når jeg satt med Chloe, går det ann å savne noe som ligger trygt på innsiden av magen ? Hun er jo med meg hele tiden, men likevel føles hun SÅ langt -langt unna! Jeg er heldig for jeg har blitt "tante" til verdens fineste lille tulle. Sabrina og jeg har utviklet et helt utrolig nært og solid vennskap de siste 5 mndéne. Vi har stått i samme situasjon, gravide uten barnefar og har nok derfor blitt litt ekstra nære. Den første perioden hvor alt stormet som verst hos meg tok jeg sakene mine og bodde hos henne til jeg klarte å stå på beina igjen. Hun var med for å hilse på når jeg skulle få se Lila på 3D og har vært ved min side hele veien.  Hva jeg skulle gjort uten henne vet jeg ærlig ikke, hun har klart å få meg bort fra å være lei, bitter og sint til å bli glad, lykkelig og stolt! Jeg var nesten nervevrak når jeg viste at fødselen hennes hadde startet og fikk ikke timene idag til å gå fort nok ! Tenk at Chloe endelig er her, jeg er helt utenfor megselv i følelser. Det er bare noen dager siden jeg merket sparket hennes og Sabrina og jeg satt og lurte på hva som var hva av de ulike bevegelsene- nå er tiden hennes i magen over og jeg skal få lov til å bli kjent med henne <3 Om ikke lenge er det min tur...... Jeg gleder meg sånn!! 

3 kommentarer

29.06.2016 kl.02:20

Ååh, så rørende <3 Og gratulerer så masse til Sabrina! Og det med sparkingen var ekstra intens da du satt med Chloe i armene, er nok ikke en tilfeldighet, tenker jeg <3 Da mamma som høygravid med meg holdt sin bare måneder gamle lillesøster (19 år i forskjell mellom henne som eldstemann og yngstesøsteren), hadde jeg visstnok sparket som en gal i magen;D Vi har vært bestevenner hele livet og det er alle muligheter for at Chloe og din Lila også blir det - tenk så herlig!

Mai

29.06.2016 kl.10:50

Så skjønn :) Så gla jeg ble når jeg så att du var hos henne den tøffeste tiden din, sånne venner er gull verdt og alle trenger en sånn venn. Mulig du har skrevet noe om det men jeg har ikke fått det med meg. Nå kjenner jeg deg ikke men jeg unner deg virkelig alt godt, og du har ikke fortjent alt du har gått igjennom både i livet og her på bloggen.

Mia Coman

29.06.2016 kl.13:55

You deserve two joys: the new house and the little baby coming.

I want an unforgettable summer!

Warm regards, Mia

Skriv en ny kommentar

hits