Lille venn, hvem er du ?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg i disse tider går å lurer veldig på den lille jenta mi. På ultralyden nå nettopp lå hun å gjespet og strakk på den vesle kroppen sin og magen min stod i alle retninger, å ha en "ferdig" baby på innsiden av magen er veldig speiselt.  Hun har jo termin om bare 66 dager. 

Hvem er hun? hvordan vil hun se ut? hvem vil hun likne på, hvordan trekk får hun(?) Jeg gleder meg mer og mer til å ha den lille uskyldige kroppen på brystet mitt, trøste henne når hun gråter og gi henne masse kjærlighet. Garderoben hennes er på plass, sengen hennes står nå klar å venter på henne, vognen hentes hjem denne uken og de første pakkene med bleier har kommet i posten. Stelleplassen på badet blir ferdig med badet og jeg har fått en masse søtt i strikk fra mamma.  Det er alltid ekstra koselig med det som er litt personlig. <3 Jeg får straks innredet rommet hennes, snart har hun sin plass her hjemme. Jeg har nettopp bestilt meg en seng til underetasjen for henne, slik at jeg har henne i umiddelbar nærhet til meg hele tiden. Imorgen går jeg inn i uke 32. --- det er SPRØTT! 

Magen føler jeg har blitt veldig stor nå, VIPS så kom den typiske lille babykulen alle andre enn meg hadde. Det er veldig sprøtt, tenk at rett på innsiden ligger det ei lita jente, som snart skal komme å ta del i denne verden. Jeg er veldig beskymret for henne om dagen, det er en spesiell følelse som har sniket seg til overflaten for meg på henne nå. Jeg turte nesten ikke glede meg sånn skikkelig før jeg passerte uke 24, fordi jeg har vært så redd for at dt skal skje noe. Jeg har heletiden hatt mine milepæler jeg har jobbet meg mot, nå er det uke 34, deretter håper jeg at jeg kan sette uke 36. som neste.  Jeg blir nøye og ofte fulgt opp av jordmor og lege så en ting er sikkert, jenta mi har det veldig bra på innsiden nå. 

Magen har gode mål, men jeg får hele tiden høre at jeg vil få ei lita jente, hvordan de kan se det vet ikke jeg, men det er ihvertfall beskjeden de til en hver tid gir meg. Nå skal hun ca være 1,8 kg og i slutten av uke 32 , 1,95 kg. Hun ligger veldig til siden så jeg merker kroppen hennes veldig godt og jeg har aldri før merket så godt at en fot har sparket meg fra innsiden før. De sier hun er en veldig sterk og fin jente som er svært aktiv. 

Det rare er at om 2,5 mnd er hun her og mest sannsynelig har hun klart å bli et par uker. Det er jo ikke lenge til akkurat. 

"Hvem er du lille venn? Jeg håper du har det bra i magen noen uker til" ... <3 
 

7 kommentarer

nina 2

27.06.2016 kl.21:11

Syns du har en kjempe fin mage:) jeg fikk stor mage med en gang ved alle mine graviditeter,har 4 barn da,men med 3 fikk jeg svangerskapsforgiftning.så jeg forstår hva du har gått og går igjennom i graviditeten din.Kos deg med magen og kvelden camilla :) :)

Stine

27.06.2016 kl.21:26

Så flott du er og nydelig mage <3 Og det er spesielt gøy å følge deg nå i disse tider, jeg har nemlig termin 6.september, så våre små skiller ikke mange dagene! Nyt den siste tiden, vi er heldige som får oppleve dette!

Ønsker deg en kjempe fin kveld videre :-)

K

27.06.2016 kl.21:46

Så vakker du er! :)

Vet åssen det er å gå gravid alene uten barnefaren. Og hvordan det er å oppdra barnet etterpå. Én ting kan jeg si, og det er at denne babyen virkelig blir DIN. Det er noe helt unikt å ha hele ansvaret alene. Og ofte tenker man kanskje umiddelbart at det er noe kjipt. Men alt fra navnevalget til oppdragelsesmetode og det båndet dere har: det er i dine hender. Og den følelsen er ganske amazing.

Å oppdra et barn som eneste forelder gir en mulighet til å komme veldig nærme, og det er utrolig koselig.

Du trenger ingen som ikke ønsker å være der. Du er så sterk og dette går kjempebra. Bare se på de andre ungene dine om du noensinne skulle få noen kjipe tanker (som jo kan komme når man er full av hormoner) ;)

Kos deg med magen -det fortjener du :)

27.06.2016 kl.22:38

Magen din har virkelig vokst i det siste :O Plutselig er hun her, tiden går jo så fort!

rebekka

27.06.2016 kl.23:37

Hei. Kor er nattbordene dine i fra? Kor fint du har det

28.06.2016 kl.07:32

Du er helt utrolig! Jeg beundrer deg virkelig. Din kommende baby er en heldig jente <3 Selv ønsker vi oss barn og hus, men vi har så dårlig råd. Det gjør vondt :( Du er heldig som har en familie og et nydelig hus du holder på mwd :) Drømmer meg bort i bloggen din. Dere får et nydelig hjem! Stå på videre :)

veronika

30.06.2016 kl.22:24

ganske så nyderlig dame <3 og knall fint i heimen din! må si du er en super inspirasjon i deg selv og ditt intriør <3

Skriv en ny kommentar

hits