Jeg trodde magen hadde blitt borte?

Da jeg først delte nyheten med graviditeten hadde jeg allerede begynt å få mage og jeg var helt sikker på at magen kom til å bli enorm! I uke 20 var det som om noe snudde ved magen for brått var den ikke så stor lenger, men Lila vokste godt likevel. Da jeg ble alene og meg selv igjen etter kvalmen avtok, begynte jeg å trene og jeg fikk brått en helt annen fasong. Nå har jeg i tillegg lagt om kostholdet så jeg veier jo mindre nå som jeg er 31 uker på vei enn jeg gjorde på vårparten i fjor... Helt utrolig, men så er det nok sant som ekspertene sier, trening og kosthold har alt å si om man faktisk klarer å legge seg opp en levestandard av det.  Lila har vokst godt den siste tiden, etter uke 28 endret magen seg helt, brått ble den avlange lille magen min en rund kul, og nå har den bare blitt større og større hver uke (slik skal det såklart være)... Jeg føler meg virkelig gravid om dagen, ting er tyngre og bekkenet mitt er ikke noe snilt med meg. 

Lila skal i følge målene være rundt 1,7 kg i slutten av denne svangerskapsuken og til tirsdag går jeg inn i min uke 32. Hver uke er en milepæle og jeg puster ut for at jeg nå føler smerten har avtatt og formen faktisk er bedre igjen! Mye har nok å gjøre med at jeg er veldig glad om dagen også! Jeg stortirives mer enn noen gang og jeg er oppriktig stolt av barna og meg selv, jeg får til det jeg ønsker og klarer meg utmerket godt selv. I perioder har jeg tenkt at en mann for meg ville vært direkte i veien, samtidig har jeg brukt litt tid de siste par månedene med en veldig fin en... Tiden får vise, jeg går nok under kategori: Optimist!

Jeg har blitt pepret huden full angående barnefar og det som skjer på den siden, men jeg kunne ikke hatt mindre likgyldighet til nettopp dette enn hva jeg nå har. Jeg hadde ikke sett for meg å komme over noe ved det mennesket noen gang pga. Lila, men når jeg først kom over var jeg også helt over i mitt eget følelsesregister. Jeg vet mange mener det ene og det andre, men Lila er min lille baby og jeg ønsker henne mer enn noe annet her i verden. Hun, Olíver og Mathilde er det viktigste jeg har og jeg hadde gjort alt jeg har gjort om igjen for å ha nettopp dem. Det er helt sykt, men selv om jeg ville vært mitt siste forhold forut ville jeg aldri vært foruten henne. Det er vel slik vi mennesker er satt sammen, når man får barn endres man jo utrolig mye og alt får en annen betydning. 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå begynner faktisk rommene i huset å bli ferdig! Det er mer eller mindre kun småtteri og pirk som står igjen på soverommene og nede har nye vegger kommet opp. Kjøkkenet og badet kommer til uken så det går virkelig fremover her nå. Alt er rivd ut og satt opp igjen, akkurat slik jeg vil ha det. På bildet under ser dere rommet til Lila. Endelist, malt dørlist, garderobe og ny lysbryter mangler, men utover det kan jeg snart starte med å få innredet det. 

Som dere ser er døren mellom Lila sin plass og meg fjernet, så hun ligger ikke "vakum"-plassert i en bod som så mange fint sa. Jeg gjør virkelig det beste jeg kan ut av plassen jeg har og vil som sikkert mange andre mødre ha henne den første tiden inne hos meg. Jeg gleder meg virkelig til å vise dere alt, men jeg prøver å ta dere med litt etter litt - for at dette blir en flott plass for meg og barna er ingen tvil! Jeg håper dere har det bra, nå skal ungene og jeg på IKEA med verdens beste reservetante og handle litt småtteri som mangler... Nyt fredagen videre så kanskje sees vi igjen etterpå! I hvert fall imorgen! 

44 kommentarer

blandebatteri svart

24.06.2016 kl.17:14

hyggelig :)

nina 2

24.06.2016 kl.18:32

Syns du er flink til å ordne til for deg og dine barn :)Blir virkelig fint huset ditt :) ha en nydelig fredag :) :)

solveig sundt

24.06.2016 kl.19:04

Bra jobba! Fulgt deg lenge.

24.06.2016 kl.19:42

Kor e knottene på kommoden din i fra.? Spørr igjen og håper på svar. Kass str e den Nye tak lampen din fra tine k? l eller xl ? Og kass farge er den? Var så fin...... spennende og se framover....

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:45

Anonym: hvilken kommode (?) <3

Mette

24.06.2016 kl.20:11

Fantastisk kjekt å følge framgangen din :) Eg er så glad på dine vegne ! Du er et råskinn og får ting gjort så bra og fort !:)

Kan du legge ut innkjøpsliste? På alt ifra lister, til speil og interiør, senger osv :) Du er en stor inspirasjon. Du er sterk, rå og så flink til det du gjør. Vere en mamma, og alt med interiør :) Masse lykke til, ønsker deg og dine små alt godt i framtiden :)

Maia

24.06.2016 kl.20:40

Hvordan klarte du å trene så mye med sterk bekkenløsning?

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:46

Maia: svøm i varmt vann , gå beveg deg og få folk som kan dette til å hjelpe deg! Varmt vann er å anbefale :0)

Linda

24.06.2016 kl.21:50

Så kjempefint det blir.Syntes det ser flott ut med toppene du har valgt på soverommene. Du er dyktig👍

24.06.2016 kl.22:12

Ingen tvil om att du gjør det beste for deg og barna dine💗... Du får det nydelig hjemme hos deg!

Eva

24.06.2016 kl.22:29

Spennende å følge oppussingen din. Må innrømme at jeg av og til titter innom bloggen til hun som kopierer alt du gjør. Hun kan jo ikke være helt god (for å si det mildt). Hvis du ønsker å få en slutt på kopieringen, hvorfor blokkerer du ikke bare IP-adressen hennes? Jeg er ingen kløpper på data, men jeg har hørt om en annen blogger som har gjort det med troll som bare slenger dritt i kommentarfeltet. Hun kan jo fremdeles logge seg inn på bloggen din fra andre steder, men du gjør det i hvertfall vanskeligere for henne å følge deg.

Imponert over tempoet ditt. Det kommer til å bli kjempefint hos deg.

24.06.2016 kl.22:45

Jeg sier det igjen: du eeeeer så fin gravid!!!! Skikkelig nydelig <3

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:54

Anonym: ååå, tusen takk<3

Elisabeth

24.06.2016 kl.22:57

Du må seriøst slutte å lese all dritten folk skriv om deg Camilla. Du veit sjølv at du gjer dei tinga som er rett for deg og dine! Stå på flotte deg!

Karia

24.06.2016 kl.23:00

Hei Camilla Det er så moro å følge med på oppussingen. Det blir fint og bedre blir det sikkert når alle detaljene er på plass. Jeg er nesten like ivrig som deg! Her på sidelinjen. Jeg er så glad du har valgt å skrive navnet til bittelillesøster Lila og ikke Leila. Da slipper hun å forklare alle som ikke kjenner henne hvordan navnet skal uttales og passe på at det skrives riktig. Det enkleste er alltid det beste. Og navnet er nydelig. Hvor er nærmeste Ikea for deg? Drar du til Sverige? Ha fortsatt god arbeidslyst. Klem

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:54

Karia: furuset og slependen er de jeg drar til<3 takk, elsker navnet selv , synes det er så nydelig <3

Silje

24.06.2016 kl.23:44

Smart og slanke seg når man er gravid!

Spesielt når man er drit tynn fra før! Skjerp deg! Du skal være ett forbilde for to døtre!

Du må begynne og holde kjeften din om Hans! Det er så low shit, white trash som det kan bli. Hvis du er så over han som du påstår, så driter du i han! Du verken tenker på eller blogger om han!

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:52

Silje: du nevner navet til han, ikke jeg. Men jo jeg er dessverre ikke lei meg det mennesket lenger, og eier ei heller respekt for boikotting av eget barn, slanke meg gjør jeg ikke, men lever sunt gjør jeg, noe flere burde tenke på og noe mine barn absolutt skal følge. Du er vel b-bandens talehund som drar alt ved innlegget ut av realiteten og skygger over guden selv.

Lisa

25.06.2016 kl.00:36

Nydelige lister😊 hvor kjøper du dem?

VillaPaprika

25.06.2016 kl.00:53

Lisa: kommer eget innlegg på listene når de kommer opp og er ferdig - rå lekre!

25.06.2016 kl.00:59

Fantastisk flott gravid og beundrer din energi:)

Blir utrolig flott hjem du skaper til deg og dine barn.

VillaPaprika

25.06.2016 kl.01:47

Anonym: tusen tusen takk<3

25.06.2016 kl.01:02

Nå er jo ikke barnet født enda, så kan vel tenkes at ting forandrer seg. Ikke så mye han som far får gjort nå, og det er slutt mellom dere så du kan da ikke forvente at han skal stille opp for deg da.

VillaPaprika

25.06.2016 kl.01:49

Anonym: vi får satse på at den endringen ikke skjer. Best slik.

Anonym

25.06.2016 kl.08:48

Å stakkars deg Camilla, den kommentaren over fortjente du ikke. Drit i sånne folk som bare spyr ut eder og galle. Klart han som far kan gjøre mye selv om barnet ikke er født enda. Det minste han kan gjøre er å stille opp og sørge for at moren til barnet hans har det bra? Går fint an å vise litt interesse for barnet før det kommer ut av magen. Stå på videre Camilla, du er helt rå!

VillaPaprika

25.06.2016 kl.18:51

Anonym: barnets biologiske far har dummet seg ut helt på egen hånd så jeg håper oppriktig den mannen en dag får som fortjent. Det skal ikke skje fra meg. Klart skulle han ihvertfall vist tegn til å ønsket barnet, men slik ble det ikke og Lila kan aldri savne noen som aldri var en del av hennes liv. Personlig håper jeg han aldri vier et blikk eller setning til meg i fremtiden, men det er mitt ønske. Ha en deilig lørdag<3

Ada

25.06.2016 kl.12:10

Du er kjempeflinke Camilla!:-) Har ikke følgt deg så lenge men syns du virka så ekte og en veldig flink stylist. Ser mange skriver om en som kopiere deg? Hvem er det?

VillaPaprika

25.06.2016 kl.18:52

Ada: tusen takk snille deg, jeg er super fornøyd så langt <_3

Lise

25.06.2016 kl.16:38

Jeg synes du er råflink og har en evne til å få det ekstremt fint rundt deg. Du er en stor inspirasjon til kvinner der ute som kanskje ikke har det så lett. Alt du får til alene, og at du er ærlig og utleverer deg via din blogg er beundringsverdig! Jeg synes det er trist at det finnes jenter som rakker ned på deg og skriver stygge ting til deg. Tro meg, karma kommer tilbake til deg så de får sin runde senere i livet, tro du meg! Synes det er synd at du ofte må forsvare deg på bloggen, og da har på en måte disse usikre jentene som tydeligvis har et behov for å si noe sårende- vunnet. Skulle ønske du hevet deg over dem, uten å måtte forklare dem noe som helst! Det finnes nok av oss andre som liker din inspirasjon og som beundrer deg for ditt pågangsmot. Jeg vet at du kommer til å bli en fantastisk mor og gjøre det beste for at Barna dine har det Bra. Det finnes nok av barn der ute i verden som ikke har verken mat eller tak over hodet, som blir slått og misbrukt, lever i fattigdom eller krig. Så er det altså noen som påpeker det vakre rommet som du lager til ditt lille hjerte som snart entrer verden. Jeg har ikke ord.... uansett u go girl! Mange som heier på deg her ute ☺ en stor klem fra meg

VillaPaprika

25.06.2016 kl.18:55

Lise: det er godt å vite at det finnes så mange gode lesere der ute, det varmer hjertet mitt<3 jeg gjør så godt jeg føler jeg kan så håper jeg bare det er godt nok<3

Toril

25.06.2016 kl.18:06

Flotte lister, de tok seg godt ut. Vi har noe lignende mellom stue og kjøkken, men de nedre klossene dine var mye finere. Det er nok mere å velge mellom nå. Men er det 2 dører til Lilas rom?

VillaPaprika

25.06.2016 kl.18:55

Toril: ja og en er fjernet :0)

Lilla

25.06.2016 kl.23:10

Kjempe fin blogg :) Jeg har bare et spørsmål, når du sier at du går inn i uke 32. Er du 31+0 dager da? Jeg er gravid uke 15+4, og lurer på om jeg sier det riktig at jeg er i uke 16... Det er så ulikt fra nettside til nettside, app til app, at jeg blir litt surrete :P heheh

VillaPaprika

26.06.2016 kl.00:27

Lilla: jeg er idag 30+5 dager , altså fullgåtte 30 uker og i min uke 31. Noen regner uker+ dager på de apene mens andre regner kun uke - for ule. :0(
)

elin

25.06.2016 kl.23:50

Hei! lurte på om du kunne vise hva du har tenkt å gjøre med den bjelken som går langs taket?

vi har enn akkurat lik en og har null peiling på om hva jeg skal gjør med den siden den deler rommet så pass mye.

Anne

26.06.2016 kl.03:10

Silje kl. 23.24: for en bitch du er som tror du kan sitte her og bestemme om Camilla kan få lov å snakke om Hans på sin egen blogg, det er jo ikke opp til deg å bestemme det!! Her inne kan hun si akkurat det hun vil om hva som helst, det er tross alt hennes blogg, og det er jo bare fakta hun konstaterer. Jeg er enig med Camilla; det beste er at han holder seg helt unna, sånn som han har oppført seg. Han fortjener virkelig ikke noen kontakt med barnet sitt. Det er heller du som skal holde kjeft, for hvis det plager deg så veldig, så er det bare for deg å aldri mer klikke deg inn her. Så enkelt er det, og så slipper vi andre å lese det våset ditt.

VillaPaprika

26.06.2016 kl.09:21

Anne: Det er lite jeg ønsker å si om barnefar, men jeg håper han blir hvor han er og får sin happy ending der. Enkelt å greit. Nyt søndagen og takk for at du forstår =) <3

trine

26.06.2016 kl.17:38

Heisann! :)

Hvor er kjolen/toppen fra?

VillaPaprika

26.06.2016 kl.17:39

trine: den er fra vero moda =)

27.06.2016 kl.01:14

Altså.. Jeg har ikke ord.. Det du driver med er faktisk ulovlig. Å utlevere sensetiv informasjon på den måten du gjør... Helt utrolig at ingen kan forklare deg dette, når du ikke skjønner det selv. Alt du skriver kan jo bli brukt mot deg... Du må begynne å tenke litt før du skriver. Eller la hver å skriv noe om vedkommende i det hele tatt. Det er private ting du skriver om.. Og det er fra en side av saken. Og det spiller ingen rolle at du ikke nevner navn.. Du bekrefter gang på gang i kommentarfeltet hvem det er snakk om. Jeg blir oppriktig lei meg på dine veiene også. Ikke bare på barnefaren, som ikke får forsvart seg på noe som helst måte. Trist og tragisk..

VillaPaprika

27.06.2016 kl.01:32

Anonym: Det er ikke ulovelig å skrive at barnefar ikke er i bildet , det er slik det er. Finn på noe annet enn å sitt å jag etter feil og mangler overalt. Det foreligger INGEN sensetiv informasjon på barnefar på min blogg. Kun forklart at han ikke ønsker å høre fra meg eller står til ansvar per dags dato. Er dette ulovelig tar jeg gladlig å møter opp. For alt du vet kan det være nissen som er barnfar ;)

27.06.2016 kl.11:21

gud du er vakker Camilla. den lampen du har der på lila sitt rom. ka heter den og sjermen? utrolig fin.

Nusie

27.06.2016 kl.16:14

Hvor er listene du bruke kjøpt?

VillaPaprika

27.06.2016 kl.20:39

Nusie: de er fra oracdecor =)

Skriv en ny kommentar

hits