Verdens fineste poncho!

Reklame / millemoi. 


Weeee!!! 

På fredag sikret jeg meg denne godbiten av en poncho og allerede har jeg brukt den masse!  Nå som jeg er gravid er det ikke mye jeg føler meg veldig flott i siden jeg føler magen begynner å bli større. Jeg har ikke kjøpt meg mye tøy i dette svangerskapet, men jeg prøver likevel å finne noen plagg som passer nå og senere. Bohem/klassisk som jeg alltid har vært er det ingen hemmlighet at denne ponchoen var perfekt for meg! Det er ikke slik at jeg ikke har bodd i slike plagg fast tidligere...hhi.. Men dere, hvordan har deres helg vært ? 

Min har vært rolig, jeg sliter med sterke kynnere og mye ned press i magen nå så jeg prøver å ta ting litt med ro, på tirsdag går jeg inn i uke 30 så nå merker jeg at magen blir tyngre og tyngre! Sovner tvert på sofaen tidligere og tidigere hver kveld og våkner lys våken midt på natta. Lila sparker som en GAL, så mye mulig jeg får en nattvåken baby. Hmmm.. Vi får se! 

Jeg håper dere vet å nyt søndagen!! Vi skrives litt senere! 

 

 

 

6 kommentarer

susanne

12.06.2016 kl.14:10

hvem tror du bryr seg om at du har kynnere....?

det er så lite spennende å lese...på en interiør blogg.

Mia

12.06.2016 kl.16:06

Trudde bloggen handlet om livet til Camilla jeg??? Og aatt interiør var hobbyen hennes???

Mari

12.06.2016 kl.17:46

Det skulle jo ikke være en ren interiør blogg lenger, og er man gravid er det klart at det er det man skriver mest om! Kanskje du blir gravid en dag selv da vil du kanskje skjønne hva det dreier seg om.. Jeg er selv gravid i uke 31 og lillemann sparker som en gal her også😅Det er både fint og til tider slitsomt..

Victoria

12.06.2016 kl.18:02

Susanne: Herregud for en unødvendig og barnslig kommentar! Det er Camilla sin blogg og hun skriver da om akkuratt det hun vil! Du burde virkelig gå i deg selv og tenke deg om før du skriver sånne useriøse og usaklige kommentarer. Er jo bare å slutte å lese bloggen om du ikke liker det som står her! Enkelt og greitt!;)

Håper du har det bra Camilla og at du koser deg med planlegging av nytt hus❤️😊

Monica

15.06.2016 kl.23:51

Har dere "nettrolla" tenkt å ta livet av dama???

Så mye sinne og aggresjon 😯

Husk at dere om noen år mest sannsynelig kommer til å slite med haugevis av dårlig samvittighet. Den dagen dere er modne nok til å forstå hvor skjørt livet er. "Vær snille mot hverandre" -for Guds skyld.

Camilla ❤ Lykke til med absolutt alt du måtte foreta deg.

Natthida Granheim

21.06.2016 kl.22:55

Dyktige & fantastiske DU! Inspirasjon for mange og deres hjem:-)

Vakker familie<3

Ps. Ikke bry deg om nettrollene. Når de faktisk tar seg "tid" til å lese & kommentere bloggen dine, så må det være sjalusi. Noe er det iallefall.

Klem fra ei som følger deg:-)

Skriv en ny kommentar

hits