"They see me rollin- they hatin"

Hihi, neida... MEN!! Snart skal vi ut å trille med denne. 

Jeg fikk jo en brukt vogn til Lila for noen uker siden, men i dag stod denne og ventet på henne. Helt splitter ny i årets nye farge! Denne skal bli med meg på alt og for de som lurer - joda, jeg fikk den inn i min cx3! woohooo!! For de som kanskje også har den bilen og lurer på det så vil jeg anbefale å fjerne den øverste bagasjeplaten, når den fjernes blir bagasjerommet dypere! Jeg setter bagen litt skrått oppå stellet for å få igjen bagasjedøren, men det er ikke plass til annet heller, kun en stelleveske og vognpose isåfall... Det kjekke er at for butikk-flying trenger jeg ikke å ha med bagen hver gang, for setet kan jo plasseres på understellet om man velger å ha delene til det.

Så er dere på jakt etter en billig brukt vogn i 2013/14-modell kan dere få kjøpe min for 3500,- i creme med alt av tilbehør (sportvogn + bag). Ingen skader på den og jeg har ei heller aldri brukt den som dere sikkert vet. (Den kostet 3900,- brukt da jeg fikk den). Send meg bare en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com om intr. Noen gir seg nok over pga. jeg tok imot denne og selger den jeg hadde, men jeg velger heller å håpe at de som kjøper den jeg hadde blir kanonfornøyde!! <3 


Jeg håper ukene frem til nuppelura mi kommer går fort. Alt står nå klart og venter på den lille tulla mi. Jeg føler meg så heldig om dagen. Jeg har straks drømmehuset, har verdens beste barn som er helt fantastiske om dagen og begynner å se brikker falle mer og mer på plass! Jeg håper alle som skriver de er i samme situasjon osv. som meg faktisk har tro på seg selv! Jeg unner ingen andre å gå igjennom det samme, men det er aldri for galt for at det ikke er godt for noe - husk det! 

Jeg har lært: Jeg vil ikke ha tilbake alt det vonde for å tro at jeg har det bra, da har jeg det heller bra basert på hva jeg har her og nå!  Fremover nå - vel ungene og jeg har mer å dele med dere!!! Gleder meg!!! 

53 kommentarer

Brit

11.06.2016 kl.18:54

Husk merking av sponsede produkter.

VillaPaprika

11.06.2016 kl.23:15

Brit: Skal jeg merke gaver også? Aldri sett noen gjøre det før?

Anita

11.06.2016 kl.20:35

Selger du videre noe du har fått gratis??

VillaPaprika

11.06.2016 kl.23:12

Anita: Ja altså, de kjøpte det ikke til meg for at jeg skulle gi det til noen andre så ja, jeg selger den jeg fikk til Lila=) Da får jeg heller kjøpt meg noe annet jeg trenger =)

Leah

11.06.2016 kl.20:38

Når reiser dere til Thailand?

Monika

11.06.2016 kl.23:33

Men, herregud asså... Let o Camilla få fred, frå domme kommentare å spm. Såmmå faan får andre kå o kjøpe å kant o jer ting. Ingen andre har någgå me d. Da kæn døkk drite ti å gå inn her, ingen tvang d. Stå på Camilla😀Du e super på mange måte, digge stiln din. Glede me t alt d nye😃

11.06.2016 kl.23:49

Om det er en gave fra den butikken du nevner på instagram, så ja. Om det er en gave fra feks. mormor, så nei.:-)

VillaPaprika

12.06.2016 kl.00:02

Anonym: tagget en butikk, har ikke skrevet spons.

Linda

12.06.2016 kl.00:04

Så flott vogn. Du kommer til og være stolt som bare det når du skal ut og trille med den😊😊

VillaPaprika

12.06.2016 kl.00:50

Linda: er såååå stolt! <3

Hege

12.06.2016 kl.00:12

Du burde serr lese deg opp på regler rundt merking.. Gave/sponset produkt MÅ merkes tydelig øverst i innlegget.. For dette er vel gave fra en butikk eller næringsdrivende?😉 ikke fra en tante eller bestefar?..

VillaPaprika

12.06.2016 kl.00:49

Hege: ingen butikk har gitt meg denne gave så merke må jeg ikke.

Tine

12.06.2016 kl.01:21

Skal dere til Thailand? Trodde det var til Paris jeg.

VillaPaprika

12.06.2016 kl.01:32

Tine: vi skal reise jorda rundt vi, men ikke i min situasjon nå.

Lise

12.06.2016 kl.02:29

Camilla, du er bare rå med kommentarene dine! Stå på, fortsett å slå tilbake på tåpelige kommentarer. Takk for alt du deler. Jeg heier storveis på deg! Og gled deg over den spennende tiden du er inne i. Nytt hus, baby på vei, livet.. Stor klem

Leah

12.06.2016 kl.07:42

Jo, men du skrev jo et langt innlegg om at du og venninnen din skal reise til Thailand med barna, for du ville oppleve verden selv med nyfødt baby. Når er reisen bestilt til? Blir spennende å lese hvordan det er å reise så langt med liten baby.

T A

12.06.2016 kl.08:34

Hei! Jeg lurer på om du kunne skrive et innlegg som handler om ansvar og bevissthet angående miljø og bærekraft. Dette er ikke relatert spesifikt til denne bloggposten men det du skriver om generelt. Grunnen til at jeg spør er fordi du skriver mye om "ting" og "trender". Mener du for eksempel at vi har ansvar som forbrukere? Jeg er selv arkitekt og opptatt av å belaste kloden med minst mulig ting, dvs. Gjenbruk, selvbygging, en kritisk holdning til hva jeg kjøper og ikke minst at det jeg omgir meg med har lang varighet. Ingen av disse punktene står i kontrast til et kreativt og kult interiør, heller tvert i mot. Når jeg leser blogger som dine så blir jeg ærlig talt litt matt, for jeg får en følelse av at det ikke finnes noen holdninger til hvem vi er som forbrukere. Jeg hadde satt stor pris på det om du ville skrive litt om dine tanker rundt dette tema.

VillaPaprika

12.06.2016 kl.09:21

T A: tror ikke det er noe jeg kommer til å skrive om sånn sett. Men det er sikkert mange andre bloggere som er gode på nettopp det så hør heller med noen andre:0) ha en nydelig søndag:0)

12.06.2016 kl.09:32

Du kommer til å få et realt skattesmell hvis du ikke lærer deg reglene i forhold til gaver når du driver en blogg. Dette ser jo ut som det er en butikk/produsent som har gitt deg vognen. Du hadde vogn fra før, det er vel ingen av dine nærmeste som drar ut å kjøper vogn sånn helt plutselig. Kan heller ikke tenke meg at venner eller bekjente kjøper en vogn til mange tusen. Du kaller det " gave", men butikken eller produsenten ønsker å få noe igjen for dette ved at du gir reklame for vognen.

VillaPaprika

12.06.2016 kl.11:13

Anonym: Men nå må du fakitsk gi deg, jo dette er en gave og det får da være grenser for hvor mye mer info om nettopp det jeg må dele. Du får ringe butikken å spørre selv, når folk betaler for noe må det IKKE skattes av eller settes med spons lenker osv. Slik tull har jeg faktisk aldri hørt om før. Håper skattevesenet titter innom meg jeg da, for heldigvis er jeg helt rå på å bokføre det jeg må beskatte og jeg tar alltid vare på kvitteringer. Er man virkelig såååå opptatt av en gave jeg har fått at man må prøve å finne feil jeg skal gjøre når jeg ikke har fjort noen! Stakkars mennesker =) Ha en flott dag.

Elin

12.06.2016 kl.09:57

Nydelig vogn og meget god og trille. Minuset er at den tar stor plass I bilen, og er tung og løfte ut og inn, så vi valgte å kjøpe en liten bilvogn ::)) Skulle vi reise på lengre turer, fikk vi ikke plass til noe annet.

VillaPaprika

12.06.2016 kl.11:15

Elin: Jeg elsker den, så gleder meg til jeg kan trille rundt på den! <3 ha en deilig søndag <3

Maria

12.06.2016 kl.10:22

Leah: nå må du slutte å gnåle om det samme. Når dem reiser på tur bestemmer da de. Vil du vite hvordan det er å reise så langt med en liten baby, ja her har du informasjon: jeg reiste til Australia i 6 uker da mini var 8 mnd. Det var null problem! Det var to mellomlandinger, og en ganske lang reise - men mini sov nesten hele veien. Ikke noe vondt i ørene, ikke noe skriking. Varmen var heller ikke noe problem, hadde på lett tøy og brukte en god solkrem + hatt. Koste oss masse! Sånn der, nå har du svaret ditt. Om du fortsatt lurer er det relativt mange som reiser langt unna i permisjonen eller på ferie generelt, er du så nysgjerrig kan du sikkert lage en tråd på KG sammen med medsøstrene dine - men regn med at enkelte der inne ikke forstår at det fødes barn i varme land og at det finnes flere varme land enn kalde her på jorda... Vil man reise så er det bare å reise...

Kråke

12.06.2016 kl.10:46

Lurer på om du noen gang blir fornøyd? :O Du har godt smak, men ting tar litt av. Jeg kommer til å slutte å lese bloggen for det er for mye intriger og ville tilstander her :/

VillaPaprika

12.06.2016 kl.11:16

Kråke: Jeg er fornøyd, er lesere som prøver å fremme noe annet. Hva jeg bytter ut eller ikke er mitt problem, ikke andre sitt =) Ha en flott søndag .

Toril

12.06.2016 kl.11:02

Dette er jo fortvilende. Disse jentene snur og vender på hvert ord du skriver, rene flisespikkeriet. Rett og slett en personforfølgelse. Jeg ser ingen annen blogg som har samme problemet, og dette må da være straffbart. Det er trist å se på denne forfølgelsen av ei gravid dame med 2 unger. Veldig trist.

Christina

12.06.2016 kl.11:19

Anonym: ta deg en bolle! Kan du ikke pjatte videre med kvigene på KG, så slipper vi å høre på oppgulpet hele tiden!:P Der inne har de faktisk gått til det fysiske skritt at de sjekker skattelistene til Camilla, det sier litt om det sykelige besettelses forholdet de har! Stakkars folk!

VillaPaprika

12.06.2016 kl.11:41

Christina: er det noen som kan sende meg info på disse forum brukerene, jeg finner meg ikke i mer nå, dette er ren trakkasering så jeg tenkte meg ned på poltistasjonen å anmelde disse brukrene en gang for alle. Send meg gjerne linker, vi tar inn det vi kan selv, men noen tråder blir slettet før jeg finner dem og dette begynner å bli en forfølgelse av vemlige folk.

Anne

12.06.2016 kl.11:22

Toril: Helt enig, helt forkastelig slike de holder på. Mobbing er det!

Christina

12.06.2016 kl.11:51

Villapaprika: denne fruMachiatto eller hva hun kaller seg skriver at hun har sjekket skattelistene dine. Men det kan du også se inne på altinn hvem som har sjekket. For det skal stå der ettersom det nå ikke er offentlig informasjon på samme måte som før. Og da er hun avslørt. Ellers så er det varma, Pluttiplutti, flowergirl, talluahbegood, frurosa, shoppingqueen, blant annet. Jeg har tatt screenshot av hun som sier hun har sjekket skattelistene dine. Har du prøvd å kontakte de som driver kvinneguiden? Og be dem ta grep? Synes absolutt du skal anmelde, dette er ikke greit!

Christina

12.06.2016 kl.11:53

Vet der er flere her som sitter på screenshots og slik av KG tråden, her trenger vi alle på laget.

Anne-L

12.06.2016 kl.12:02

FruMacchiato skriver at hun har sjekket skatten din. Her kan du se hvordan du finner ut hvem som har sjekket skatten din: http://www.dinside.no/936437/hvem-har-sokt-paa-skatten-min

(Tatt PrtSc)

Christina

12.06.2016 kl.12:16

Du får bare le du Bergensia, men KG har blitt anmeldt før - blir de anmeldt igjen må de begynne å ta grep. Den som ler sist ler best vettu. DEt å sjekke skattelistene og skrive om inntekten sånn offentlig er rett og slett uhørt.

Anne-L

12.06.2016 kl.12:18

Christina: Sykelig besettelse er det rette ordet. Tar jo helt av der inne. Sitte å skrive lange kommentarer og diskutere et menneske så og si daglig gjennom flere år, er skremmende. (Den verste hetsen, sjikane, trakasseringen er moderert bort.)

De har jo full oversikt over ALT C har foretatt seg og ikke foretatt seg ned til den minste detalj siden hun startet å blogge. (og det er vel mange år siden.

Regner med at de som jobber med den saken, har fått med seg det meste av det som har blitt skrevet der inne, også det som er blitt moderert bort.

Maia

12.06.2016 kl.12:21

Men er det ikke vanlig å takke giveren for en gave? Og ikke linke til en butikk? Hvis jeg hadde fått en helt ny vogn av verdi nærmere 10.000 kr hadde jeg jo gitt giveren cred? Om det er en tante, en Bestemor eller hvem som helst? Hvorfor takker du ikke vedkommende?

VillaPaprika

12.06.2016 kl.12:30

Maia: takket ikke en butikk, viste til hvor de kom fra.
Jeg trenger ikke takke hvem den er fra, for vedkommene vil ikke det ;) enkelt og greit =)

Gro

12.06.2016 kl.12:41

Dere vet at det er fullt lovlig å sjekke skattelistene, til tross for at man må logge inn? Hun dere nevner over her har virkelig ikke gjort noe galt.

Lisbeth

12.06.2016 kl.12:51

Tror virkelig ikke det er mulig å slenge så mye dritt om ett menneske på en gang jeg, bruker ikke å skrive her inne men nå måtte jeg folk som driver og trakaserer her kan faktisk bli anmeldt, og det hadde jeg gjort, ta kopi av anmeldelsen og publisere den her legg ut fult navn på de så får vi se hvor tøffe de blir ettervært de nettrolla her tror neimen ikke de har annet å gjøre jeg enn å finne feil mangler hos andre, ja de er perfekte tror de selv ja, nei stå på du vakre deg og kos deg med ny vogn nye møbler og nytt hjem stor klem fra meg.

Christina

12.06.2016 kl.13:31

Gro: så du synes det er greit at en person legger ut om inntekten til en annen? Hvordan ville du følt det om noen gjorde dette med deg? Nei, slutt å beskytt mobberne på KG som bare trakasserer! På tide at folk blir anmeldt så denne forfølgelsen kan få en stopp.!

Anne-L

12.06.2016 kl.13:31

Christina: Ja, de er flinke der inne til å prate moral og etikk, men å ta en titt på seg selv, klarer de ikke. Faktisk ble jeg litt overrasket over at folk der inne vår sååååå interessert i C, at de faktisk MÅTTE sjekke skatten hennes. Nesten litt søtt. Hehe.

De tør ikke kommentere på bloggen i frykt for at e-mail og IP adresse kommmer opp, men å sjekke skatten hvor fullt navn kommer opp, er helt greit. Hehehe. Livets paradoks.

Jaja, e'kke ulovlig å sjekke skatten, men bare det at faktisk folk gjør det, og legger det ut på et nettforum attpåtil, tar virkelig kaka!

Anne-L

12.06.2016 kl.13:37

Gro: Du har helt rett. Det er selvfølgelig ikke ulovlig å sjekke skatten til folk. Det er heller ikke det det reageres på, men at det legges ut nærmest som skryt, og er lagt ut kun med den hensikt å hetse og rakke ned på C.

Victoria

12.06.2016 kl.14:06

Ja det er bare å anmelde Camilla, de damene der har fått drevet på for lenge, har vært inn å sett noen ganger og det er jo bare tull og dumme påstander som står der, makan til hva folk bruker tiden sin til! Og at mange sjekker skattelisten din også, det er jo helt forkastelig😑 Håper at vi kan få slutt på dette en gang for alle!

Ønsker deg en forsatt fin Søndag! ❤️

Silje

12.06.2016 kl.16:29

Anne-L:

Det er ingen som gir kvinneguiden og disse brukerene mer PR enn deg!

Jeg hadde aldri hørt om rampelyset forumet på kvinneguiden før du kommenterte side opp og ned om de her.

Hva med å rulle inn og bare slutte å gi de PR ? Du får jo flere av oss til å klikke inn å se der.

Du snakker om at de ikke har noe liv som skriver der. Hva med deg da som konstant sjekker hva de skriver der, informerer her og gir dem oppmerksomhet?

Slutt å nevn dem her. Vil Camilla vite hva de skriver kan hun gå inn selv.

Trine

12.06.2016 kl.16:36

O M G 😭😭 ER DET VIRKELIG MULIG Å KLARE Å TRØKKET UT AV SEG SÅ MYE SVADA!! HVIS ALT DETTE PLAGER ALLE DERE SÅ VELDIG, SÅ KAN DERE IKKE BARE LA VÆR Å LESE DENNE BLOGGEN. DEKKER SPØRSMÅLENE OG DRITTEN ET BEHOV I DERE? HAR DERE IKKE NOE VIKTIGERE Å BRUKE TIDEN DERES PÅ? JEG GIR MEG HELT OVER JEG!! FÅ DERE ET LIV!!

MissDaisy

12.06.2016 kl.17:47

Jeg blir helt matt av å lese alle di stygge kommentarene du får her inne. Jeg lurer på om disse folkene som skriver så mye dritt ville kommer bort til deg på gata å sagt d samme. Neppe! Feige folk. Du får trøste deg med at du mest sannsynlig har et mye mer intr. liv enn dem. Tenk å bruke tiden sin på å sitte å rakke ned på hver minste lille ting. Har jo faktisk vært flere lange innlegg om den stakkars RL posen du har stående under bordet og hvor ofte du spiser på mc donalds, det er jo en helt syk besettelse folk har. Jeg hadde ikke taklet å fåt så mye stygt slengt etter meg, du er virkelig en sterk person. Kos deg med vogna di, den var kjempefin:) Ha en fin søndag:)

Mona

12.06.2016 kl.18:26

Kjære vene. Kan dere som har store problemer finne noe annet å bruke det på? For de av oss som vil lese diverse blogger, uten å være så innmari stygge. Dette blir ikke noe trivsel lengre. Blir til at folk ikke gidder å lese kommentarer med alt oppgulp. Hold noen av meningene for dere selv kansje.. Hvem, hva og hvor har vel ikke noen betydning for oss? Jeg leser for inspirasjon, ikke for å ødelegge min eller andres hverdag. Alle kain feie for egen dør! Stå på med det du ønsker, å ikke hva andre mener👍🏻

Anne-L

12.06.2016 kl.22:42

Silje: Uffda, beklager sterkt at jeg har TVUNGET deg til å gå inn på forumet DU nevner! :-)

Hvor har jeg skrevet at de på forumet som DU nevner, ikke har noe liv? Hvor har jeg nevnt navnet på forumet DU nevner? Dato? Tid? Regner med at du har loggført det! :-)

Bestemmer du hva jeg skal skrive her? :-) Takk for at du følger så godt med på hva JEG skriver her inne vennen. Well done! :-D

Anne-L

12.06.2016 kl.22:46

PS! Jeg hadde heller aldri lest om forumet du nevner før jeg leste om det her! :-D Hm.. hvem kan jeg legge skylda på det for tro? Bla i arkivet å finne synderen. Hehehe.

Matianne

13.06.2016 kl.06:59

Det beste rådet jeg kan gi, er å slette innleggene fra disse KGslarverne og la være å lese forumet. De er ikke mange, og de er ikke viktige. La dem slarve på forumet sitt, og så får vi håpe de ikke har barn å oppdra.

13.06.2016 kl.17:00

Dere som skriker anmeld anmeld.. Hvilke lover er brutt?

VillaPaprika

13.06.2016 kl.23:20

Anonym: sjikane er faktisk ulovelig.

Frk

14.06.2016 kl.13:30

Var på foredrag om netthets. Politiet har en egen AVD for dette. Var politiet som hadde foredraget. Så ja, det er mulig å anmelde og de tar netthets veldig seriøst. Strafferammen er også høy. Så å skjule seg bak standardkommentaren; "hun er en offentlig person så hun må tåle å bli kritisert" holder ikke som forsvar.

Anki

18.06.2016 kl.22:42

At det finnes så mange utrolig barnslige mennesker rundt om, er bare helt utrolig. Skaff dere et liv i stedet for å sitte der å finne på kvalme kommentarer. Tror dere ikke at oppegående lesere gjennomskuer de 'anonyme' innleggene deres?? Er bare så dumt at jeg finner ikke dekkende ord! Lyser misunnelse og sjalusi i lange baner. Stå på Camilla og prøv så godt du kan å heve deg over slike smålige og sarkastiske kommentarer. Vet det kan være vanskelig og gir de seg ikke så anmeld! Masse lykke til videre med hus, svangerskap og blogg. Jeg heier på deg <3 klem fra meg.

Skriv en ny kommentar

hits