Hampton inspirert babyrom

Hampton og cottage er min røde tråd på Lila sitt nye rom, eller i boligen generelt. Jeg har satt sammen en stil nå som jeg tror blir perfekt i huset, for jeg elsker virkelig den hampton pregede stilen, men med en touch av cottage. Jeg har valgt tapeter fra Riviera (Borge) og selv om det ser hardt ut så har jeg en ganske så god plan på hvordan tråden skal bli med hvitt og rosa til. Jeg gleder meg sååå til å begynne, det er nesten litt uvirkelig at det bare er 9 dager til nøklene er i mine hender! Wiiihiiiii!! Her ser dere en smakebit av hvordan det skal bli, men hvordan jeg skal sette det sammen må dere vente å se. 


Ellers har jeg i dag merket en enorm glede over å snart få lillemor i armene min, nå er hun bare 87 dager unna termin og jeg synes ikke det er lenge siden jeg sa jeg bare hadde 150 dager igjen heller. Tenk at om 3 måneder har jeg henne i armene mine <3  

Det har vært litt stille her inne, men jeg lever. Jeg har trengt noen dager pause, pause fra alt det som til enhver tid renner inn. Jeg vurderer nå å stenge kommentarfeltet, men jeg er ennå ikke helt sikker. Siden det er så mange som faktisk stiller spørsmål som kan være hyggelig å få svar på, synes jeg det oppriktig er leit at "en" ødelegger for alle. Så nå gjør jeg som Baloo - "tar livet som det faller seg og gir blaffen i bekymringer og strev...."

Vi sees for en kjempekoselig dag i morgen så nyt natten, så sees vi <3 

11 kommentarer

Cathrine

07.06.2016 kl.00:25

Hei skjønne deg! Jeg får helt vondt i hjerte og sinn av å lese alle de ondsinnede kommentarene du får. Håper du klarer å heve deg over dem. Personer som skriver slikt er syke og burde fått hjelp. Lykke til med resten av svangerskapet og innflytting i det nye huset. Ønsker deg alt godt. Klem fra Cathrine

Line

07.06.2016 kl.08:35

Kjære deg,

Jeg skjønner SÅ godt at du vurderer å stenge kommentarfeltet, det er måte på hvor mye ond, usaklig skit man skal godta! Er jo flere store bloggere som har gjort det, med god grunn... Synes du er tøff, jeg! Ha en herlig dag❤️

Maria

07.06.2016 kl.09:21

Steng kommentar feltet. Og lag heller en Facebook fanpage der folk kan kommentere. Hvis ikke du allerede har en. :)

Når de må stå frem med ordentlig navn er de ikke så tøffe lenger. Voksne folk som oppfører seg som dritt unger.

Nei stå på du! Heier på deg!!!! :)

VillaPaprika

07.06.2016 kl.09:34

Maria: jeg har en - villapaprika =)
Begynn å følg meg <3

Cecilie

07.06.2016 kl.10:10

Om du ikke ønsker å stenge det så kanskje noen kan gå gjennom kommentarene og slette de usaklige og ondskapsfulle kommentarene? Det er helt utrolig hva folk får seg til å skrive. Lykke til med planlegging og siste rest av svangerskap :-).

Minna

07.06.2016 kl.11:20

Du kan jo bare la være med å publisere det verste mølet, inkludert kommentarer fra egne "fans" som ikke tåler den minste kritikk på dine vegne.

Hanne

07.06.2016 kl.13:05

Jeg forstår veldig godt om du stenger kommentarfeltet, at du har holdt ut disse stygge kommentarene så lenge sier litt om hvor sterk du er! Jeg er gravid selv og tåler ikke mye før jeg blir veldig lei meg. Hvorfor folk tror de kan skrive slike ting til deg og at det er greit må gudene vite. Hva med å holde seg for god til å skrive slikt, hva godt kommer ut av å holde på slik med andre mennesker? Stakkars folk, de kan ikke ha et godt og innholdsrikt liv ihvertfall. Det er bare å synes synd på dem og heve hodet. Stå på videre, du virker som en fantastisk flink, omsorgsfull og snill mor og det er det som betyr noe.

07.06.2016 kl.14:20

Hei

Er så spent på hvordan barnerommene blir:D gleder meg masse til inspirasjon :):)

Sniker inn et litt annet spørsmål også. Hva trener du for tiden som gravid? Er selv gravid i uke 30 og sliter med å finne en treningsform som ikke er for slitsom og vond til bekken. Du ser fantastisk ut! Digger bloggen din<3

Hilsen Stine

Victoria :0)

07.06.2016 kl.16:36

Jeg hadde syns at det hadde vært trist om du virkelig hadde måttet/følt at du må stenge kommentarfeltet:( Men jeg støtter deg fordi jeg har sett hva visse mennesker skriver her inne, som foreksempel på ditt forrige innlegg om sashimi. jeg tenkte ikke over det i det hele tatt at det liksom skal være "farlig". Men uansett om noen allerede hadde skrevet det så rant det jo bare inn med samme kommentarer. Du har jo sjekka med din jordmor , og da må jo folk forstå at det betyr at det er greit.

Jeg er veldig lei av at det konstant er folk som skal hakke på deg, for vær eneste ting du gjør. Jeg bruker kommentar feltet ditt til å rose deg for det du gjør og til eventuelt trøste deg i disse vonde tidene som har vært, og det er også mange andre som bruker kommentar feltet til dette. Dessverre er det noen få som bare er her for å skape kvalme. Det er ganske dumt for oss som har lyst å kommentere fint:( Håper virkelig at de slutter å oppføre seg sånn.

Jeg heier på deg og ser veldig opp til deg. Tenk å ha en slik evne innenfor Interiør og styling som du har!:) Er helt målløs over hvor flink du er<3 Håper at du og Lila har det fint og selfølgelig Oliver og Mathilde også;)

Håper du får en fin uke og helg<3<3

Anne-L

07.06.2016 kl.16:44

Minna: Poenget med å stenge kommentarfeltet, er at INGEN får kommentert! Da kommmer heller ikke dritten deres inn i hennes mailboks. Det har ikke noe med å poste/ikke poste kommentarer! Folk klager for øvrig på at hun ikke poster dritt kommentarene, men poster hun dem, er det feil også! E'kke så greit! :-)

V

08.06.2016 kl.02:14

Anne-L: Minna stilte er helt legitimt spørsmål og så går du rett i strupen på hun, slapp litt av heller og la C svare for seg selv?

Skriv en ny kommentar

hits