Kveldkos med baben minVips, kvelden kom fort i dag også den! Her sitter jeg med baben min, Sabrina. Vi har spist og spist, og ligger nå godt tilbake og ser på Paradise Hotel og drikker jucie fra balkongen... Vi leker såklart at det er et kaldt glass vin, men den tid kommer, den kommer. Vi venter jentene våre med 8 ukers mellomrom så det går mye i babyprat og tanker rundt det. Sabrina har termin 1 juli og jeg 1 september! Vi har begge kjøpt oss skinnvogner, mye av samme garderobe - ja generelt. Slik går det når man har ALT for "mye" å bedrive tiden sin med i denne før-tiden. haha.. 


Vognen står til pynt i stuen, blomstene er på bordet, lysene er nå tent (ikke på bildet) og kvelden nytes! Pass på å nyte kvelden - og sommerfølelsen! 

18 kommentarer

Lila Nielsen

31.05.2016 kl.23:32

Du er helt skada som har vogn, seng og alt stående fremme alt nå!! Syns synd på Mathilde. Du gjør ventetiden jæævlig lang for henne, med og gjøre dette. Og ja. Jeg heter det samme som fosteret ditt 😒

VillaPaprika

31.05.2016 kl.23:59

Lila Nielsen: Beklager, men med en slik kommentar som dette prøver du enten å få meg sint eller så har du et problem med å holde usakelige meldinger for deg selv.

Barnet mitt er ikke noe "foster" , det brude du vite når du vet uken jeg er i.
Mathilde tenker ikke slik som deg på ventetiden, for oss er det en kos tid.
Å være skadet betyr at noe er ødelagt, jeg er dessverre ikke det for din del,
Vognen står inne , sengen står oppe, stellebordet er på plass og til og med bilsetet er i gangen - og takk gud for at slipper å irritere meg over det og påpeke diagnoser på folk og skrive barnslig om jeg deler ulike meninger enn andre =)

Ha en deilig kveld- Lila- nydelig navn <3

01.06.2016 kl.00:20

Den vasen boble vasen. Har du str m eller L på den. Og det brettet i fra millemoi på bordet ditt? Vet du navnet på det? 80 80 du har på puten din den store blå? Ser dere har 60 60 i nettbutikken og 80 80. Flott hjem dere har.

01.06.2016 kl.00:27

Hei så flott dere har det? De lyspærene over salongbordet heter de noe spesielt? Og den kurvlampen din på kjøkkenet kor e den kjøpt? Var jo så tøff den andre du hadde og tidligere. Kjekt og se på bloggen din. Og vakte barn du har kjøre vakre deg. Klem fra meg

Ina

01.06.2016 kl.08:31

Lila Nielsen: Det er noe som kalles Nesting..noen har stort behov for dette, andre ordner ting i siste liten. Å ha ting fremme er en naturlig måte å glede seg på. Med mitt første barn sto sprinkelsengen fremme i stua mange uker med alt fine vi kjøpte oppi :-) <3 Nyt ventetiden!

01.06.2016 kl.08:38

Eh.. Barnet i magen er et foster helt til det fødes....

VillaPaprika

01.06.2016 kl.08:41

Anonym: jeg tror svæt få går rundt å sier foster om det så heter et foster fem til fødsel. merker at jeg snat sperrer hele kommentarfeltet og en og en ip adresse fordi folk aldri klarer å være hygglige her inne. Det er hundre måter å skrive ting på og alle er ikke like hyggelig.

Hanne

01.06.2016 kl.08:55

Man går vel ikke rundt å spørr gravide kvinner som er så langt på vei som dette hvordan det går med hennes foster eller hva fosteret skal hente eller deler navn med? Ikke engang legen eller jordmoren min sa foster til meg i mine svangerskap. Uansett hva Camilla skriver her inne eller legger ut av bilder skal stygge eller usjarmerende kommentarer legges igjen. For meg virker det som om noen er syke etter å skulle prøve å knekke henne på en eller annen måte for ingen andre bloggere hadde orket så stygge kommentarfelt over så lang tid som henne. Stå på Camilla , jeg fatter ikke hvordan du holder ut alt folk kommer med. De må kunne ha sin mening, men nåde deg om du har din. Siden du er en blogger må du rett og slett stå i midten å ta imot alt ellers er du useriøs eller syk etter oppmerksomhet! Nei vettuhva. Du er beundringsverdig.

VillaPaprika

01.06.2016 kl.08:56

Hanne: tusen takk søte snille deg <3

01.06.2016 kl.08:59

Synes du har det utrolig fint,og tenker at det er viktig å være forberedt,spesielt når man er alene i svangerskapet. Plutselig kan du gå i fødsel,og da er det veldig greit å stresse med disse timgene etter x-antall uker på sykehus. MEN,det finnes ett men.. Det er også viktig å være forberedt på at det kan skje noe. Å få barn er en risikosport,og man har dessverre ingen garantier.

Selv hadde jeg alt på stell fra uke 25. Babyen ble født i uke 30 og døde etter 6 uker på sykehuset. Det er ikke meningen å være en partypooper her,altså. Men å komme hjem med et tomt bilsete til to storesøsken,var absolutt ikke en god følelse.

VillaPaprika

01.06.2016 kl.10:30

Anonym: Hei. Veldig trist at babyen din døde, men om noe skulle skjedd ville ikke det vært noe bedre med eller uten et bilsete eller en vogn i gangen. Magen er der hver dag og tanker rudnt dette deles jo hver eneste dag så jeg kan ikke gå å belage meg på at noe kan gå galt, det kan skje meg noe, de jeg er glad i og det å elve generelt er ingen garanti. Håper det går bedre med dere nå og at dere får en fin sommer. <3

Line

01.06.2016 kl.09:43

Kjære vene... Ingen kaller vel en baby for foster? Det er vel et embryo de 4 første ukene, så foster de neste 4 ukene(eller noe i nærheten) Ingen spør vel hvordan det går med fosteret? Kos deg med både babyen din, med forberedelser, babyting og kos! Drit i misunnelige nett troll, KOS deg!

Vanja

01.06.2016 kl.10:33

Åh himmel og hav. jeg har termin en uke etter Camilla, og jeg har hatt sprinkelsengen en god del klart til jeg var halvveis - nettopp fordi at alt for mye skal skje fremover så det ikke blir tid til det senere. Vogn kjøpte vi også nylig, og min datter på snart 7 år synes ikke ventetiden blir noe lengre fordi! Og man sitter faktisk IKKE å kaller folk for skada. Fy faen at det er mulig å komme med så masse bullshit???!

Kos deg i svangerskapet ditt du Camilla, med BABYEN din!

01.06.2016 kl.11:07

Alle dere som blir sjokkerte over kommentarfeltet her. Hva tror dere gjør at akkurat Camilla sitt kommentarfelt ser ut som rene sirkusmanesjen? Kan det ha noe med bloggerens måte å drive bloggen å gjøre? Er Camilla et slags uskyldig offer? Eller legger hun mye opp til det selv? Det er jo mye rart å se i kommentarfelt rundt om kring, men dette tar kaka. Har nok noe med bloggeren å gjøre også...

Den ene dagen ble graviditeten oppdaget når det var for seint for abort. Den neste ble det oppdaget i uke 5. Kraftig bekkenløsning kureres med jogging.. Det emeste som mangler her er ei skjeggete dame og en sykt god linedanser.

VillaPaprika

01.06.2016 kl.12:19

Anonym: aldri har jeg sagt at jeg fant ut at jeg var gravid etter at abort var et alternativ , men at jeg ble satt i en situasjon hvor jeg gjerne hadde om det da hadde vært mulig. Lesere leser ofte mellom linjer, er alltid to sider av en sak, ikke bare lesere sin tolkning. Ha en deilig sommerdag

01.06.2016 kl.13:31

At det finnes så mange snerpete sneller med ikke bedre ting å gjøre enn å skyfle dritt i et kommentarfelt på en blogg! HELT utrolig. Er ikke sjalu på deg med dette, Camilla og synes det er trasig at du må oppleve dette.

Til noe litt koseligere (sykere!) - jeg drømte om deg inatt og det var SÅ levende! Drømte at du hadde overtatt gamleleiligheten til gamlenaboen min; han var alkoholiker og leiligheten var veldig preget av det i vikreligheten da han levde, men du hadde fått den så utrolig bra til etter kort tid og på en måte samtidig bevart et fint minne om ham, noe jeg fant så rørende <3 Det var masse mer, vi preiket en del sammen og det var veldig koselig - en drøm med fin stemning i:)

Anne-L

01.06.2016 kl.14:44

Så så ro helt ned nå. Pass på hjertet. Dumt å ergre på seg hjerteinfarkt. Da får vel C skylda for det også.....

Uansett hva bloggere skriver, så gir det ingen rett til å trakassere, hetse, mobbe, sjikanere, spre rykter, drive med ondsinnet sladder, rakke ned på, trykke ned, spekulere av ren ondskap etc. Så enkelt er det!

Men forstår at haterne ønsker å ha noen og skylde på for deres egen atferd. Blir som med menn som banker kjerringene sine. Hun sa og gjorde det og det, så det gir meg rett til å banke henne for det er hennes skyld.

(Nå blir jeg vel nevnt på en viss plass igjen. (Omvendt psykologi funka sist. Hehe.)

Leonore

01.06.2016 kl.20:15

anonym: hold dritten din til et visst forum, det stinker KG laaaaang vei av kommetaren din.

Skriv en ny kommentar

hits