Babyen min har begynt å drømme.

Tiden går fort, nesten litt for bra-fort ! Jeg er så evig takknemlig for at jeg føler tiden flyr og ikke står stille. Jeg venter, men jeg står ikke og ser på klokken og før jeg vet ordet av det nå er den lille jenta mi her. I morgen går jeg inn i uke 28 ( 27+0-27+6) Nå er babisen over kiloen og dersom lillemor ble født nå vil hun mest sannsynlig klare seg. Dere kan tro jeg venter og tenker masse på hvordan ting skal bli fremover. Nå er liksom alt på plass, hun er gått fra foster til en baby, hun beveger seg hele tiden, nå er det slik at magen blir stående i ulike retninger når hun beveger seg og når jeg synger har jeg fått for meg at hun hører det og beveger seg deretter. hihi


Det er liksom bare meg og Lila, det er rart med det. Olíver og Mathilde har jo aldri vært mine helt alene, Håkon har vært der hele tiden og jeg har alltid hatt en person nummer to som har vært med i avgjørelsene. Nå står jeg og tar alle avgjørelser alene og planlegger en hverdag som blir hennes og min på fulltid. Noen ganger er dette veldig skummelt, så jeg må si det står stor respekt av alle dere som har gått igjennom dette før meg. Jeg merker misunnelsen er stor (på en god måte ovenfor dem altså) når jeg står med andre venninner som skal ha babis på lik tid som meg sammen med partneren sin. Jeg mener ikke at det er noe synd i meg som skal ha en frisk, lita jente - langt ifra, men jeg skulle ønske jeg hadde hatt en å dele opplevelsen min med. En som ivrig kjente etter spark, synes magen var fin, stolt var med på ultralyd, var med å skru sammen babysengen, handlet inn babyutstyr, ja generelt en å dele denne opplevelsen med. Ting er og blir hva man gjør det til selv, men det er vel ingen hemmlighet at det å gå igjennom et svangerskap alene ikke er en drøm i seg selv. 


Ellers er det mye som skjer med lillemor.. Det står nå at babyen har begynt å drømme og jeg merker at hun hopper rundt i takt titt og ofte, så noen ganger lurer jeg på om hun hikker eller hva hun gjør. Denne perioden merker jeg det har skjedd mye, det er tydelig en kraftig vokseperiode nå og magen blir strammere og strammere. Jeg synes det å trekke pusten sittende er tungt og jeg sliter virkelig med dårlig bekken. Utover det føler jeg meg i utrolig god form, jeg trener og bruker masse tid på å holde meg i form. Jeg håper å være oppe og hoppe relativt fort etter at hun kommer til verden så jeg gjør det jeg kan for å prøve å holde meg i bevegelse! Om to uker nå begynner jeg i min uke 30... Og bare det i seg selv er helt utrolig, hvor blir tiden av? Nå er 66,7 % av svangerskapet mitt over og 94 dager står igjen til termin. Jeg har nå vært gravid i 27 uker. Helt utrolig - tenk at over seks måneder er gått og det er nå 23 uker siden testen slo ut positivt...  

15 kommentarer

MammaMarthine

31.05.2016 kl.00:23

Hei! Så morsomt å se hvordan du har det som gravid! Jeg er selv gravid i uke 35! Ser du sliter med bekkenplager, det gjør jeg også. Skrev på bloggen i dag om 10 tips til gravide med smertefull bekkenløsning, gå gjerne inn på bloggen og se :)

Ha en fin mandag!

Mammadal

31.05.2016 kl.05:54

Morsomt å få være med å følge deg :)

Husker selv hvor fort tiden gikk med alle mine svangerskap,utenom første ;) Med første kunne liksom ikke ting skje fort nok,etter hvert som jeg har fått både svangerskap 2-3 & 4, så fløy tiden bare fortere og fortere ;) Rart med det,men det er vel noe med å gjøre noe man har gjort fra før tenker jeg :)

Ha en fin dag! :)

Line

31.05.2016 kl.12:58

Du ser smashing ut, Camilla! Skjønner at du gleder deg😃 Du behøver ikke svare på dette, og jeg mener absolutt ikke å være frekk- men skal ikke Barnefar ha noe med henne å gjøre? Har han sagt fra seg henne? Mener å huske han var med på ultralyd, mulig jeg tar feil!

VillaPaprika

31.05.2016 kl.13:01

Line: Hei hei, takk for det =) han var med på en ultralyd 17. februar, men meste av ansvaret faller på meg. Hva som skjer videre vil tiden vise =)

31.05.2016 kl.13:17

Hei :)

Vil ikke far ha noe med barna og gjøre eller er det en felles avgjørelse ? Han er pappa til de andre barna om jeg har forstått rett og han har heller ikke kontakt med dem ? Eller har de en annen pappa ? <3 Ikke alltid lett å få med seg alt når man er ''ny''... Nydelig mage :D Tulla er heldig som får en så flink mamma som deg : )

VillaPaprika

31.05.2016 kl.14:46

Anonym: Hei og hopp =) Pappaen til Olíver og Mathilde har dem 50 % - altså har vi annenhver uke =) Lila har jeg foreldreansvaret for når hun kommer=)

31.05.2016 kl.15:26

Wow! Holy moly så fin du er gravid!

VillaPaprika

31.05.2016 kl.16:09

Anonym: sååå koselig å høre <3

alia

31.05.2016 kl.18:47

Hva trener du? :)

VillaPaprika

31.05.2016 kl.22:29

alia: masse tur og jogging =)

31.05.2016 kl.19:01

Å HALLO,-RANNVEIG H. WANNABE...

VillaPaprika

31.05.2016 kl.22:29

Anonym: oki, ha en fin kveld =)

Ella

31.05.2016 kl.20:49

Syns du er modig og tøff! Jeg unner deg alt godt<3 å gå igjennom dette er tøft alene, men det er mest synd i han som går glipp av det egentlig..

VillaPaprika

31.05.2016 kl.22:27

Ella: tusen takk snille deg <3

Kine

01.06.2016 kl.23:20

Å for en nydelig mage du har:) er innom bloggen din innimellom, synes det er gøy å følge svangerskapet når jeg er nesten like langt selv.. Jeg synes at magen din kom til syne så fort, men så har den liksom bremset opp på et punkt? Mener den ikke er særlig større en for noen uker siden;) ubetydelig bemerkning.. Men SÅ fin! ^^

Skriv en ny kommentar

hits