Fra soverom til stuen.

Det er ikke før jeg står med nøkkelen i hånden at moroa virkelig begynner, men planleggningsfasen og drømmefasen er også en stor del av moroa - ikke sant?  Jeg har tenkt til å å rive veggen bak spisestuen på bildet, det for å få åpen stue-spisestue og kjøkkenløsning. Peisen ser på bildet pen ut, men denne er ikke praktisk og ei heller pen i virkeligheten.Tror det heter biopeis det som er der idag (?), er litt usikker. Jeg skal derfor sette inn en ny. Veggene skal males i en lys gjennomgående farge som heter vam sand hvor taklister, vinduslister, karmer, tak og annet skal males i en kritthvit farge. Dragen i taket skal males i samme farge som tak og lister.  

Gulvet jeg skal ha skal være lyst og verandadøren skal byttes. Gardinbrettet skal fjernes og aircondition skal flyttes. Huset er veldig koselig, jeg fikk en god følelse første gang jeg satt beina på innsiden der og bestemte meg der og da for at jeg skulle ha denne boligen. Det er ikke noe slott eller den sprekste boligen i gata ennå, men jeg vet med sikkerhet at når vi har fått gjort det meste her så vil det bli noe helt annet. Det handler om å sette sitt eget preg på det. Den ene eller andre veien - jeg ser for meg alt og gleder meg enormt masse! 


Trappen i huset har jeg ikke noen bilder av, men her må det skje noe, så jeg kommer nok til å trenge noen tips når jeg får tatt noen. På torsdag skal jeg innom huset så da skal jeg ta masse bilder å vise til dere! Som dere ser på bildet er det litt som må gjøres og dette er noe jeg gleder meg til å ta med meg dere på! Ekstra stas blir det å ta noen bilder til torsdagen, da får jeg liksom vist dere mest mulig. 

Jeg gleder meg til å se hvordan dette vil bli til slutt, en ting er sikkert!! Dette vil bli kjempe bra! 
 

10 kommentarer

Maren Andersen

23.05.2016 kl.19:39

Så utrolig spennende! :-) gleder meg til å se! :-) god kveld!

Monica

23.05.2016 kl.20:24

Er så spennende å følge deg , dette kommer til å bli kjempefint og det viktigste er st dere trives der 😊 Masse masse lykke til 😊

Anita F

24.05.2016 kl.09:53

Ååh, jeg gleder meg! :)

Jeg såg forresten noen som la folie (?) i trappetrinnene, det ble veldig lekkert. Litt sånn ala det du brukte på kjøkkenbenken tror jeg..

Sarah

24.05.2016 kl.10:33

Jeg leter og leter etter den Varm Sand fargen du skriver om, men kan ikke finne den.. Hvem er det som har den?

Har Sand i stua nå, men kunne tenke meg noe annet :)

VillaPaprika

24.05.2016 kl.13:44

Sarah: fargen heter vam sand ikke varm sand =)

24.05.2016 kl.10:40

Med dine tryllekunster kjem det til å bli berre rålekkert! Spennande!!

Therese Birkeland

24.05.2016 kl.17:22

gleder meg sånn til å se når duner ferdig, du er så flink :-)

Marlene

25.05.2016 kl.09:45

Mener du Wet Sand fra Flugger? Den er så fin! :-)

Ada

25.05.2016 kl.11:03

Jeg finner heller ikke fargen vam sand 😕 Hvem er det som selger den fargen? Holder på å skal velge ny farge til stuen no, og hadde lyst å se denne fargen først 😊

Ida

25.05.2016 kl.20:37

Hei !

Håper du kan legge ut tips og video av tapetsering.

Det er virkelig noe jeg ønsker å gjøre selv hjemme, men jeg tør ikke prøve.

Er redd jeg ikke vil få det til, å dermed bare gjøre ting kjempe stygt.

Skriv en ny kommentar

hits