Hvor blir tiden av?

Ja, så er uken kommet og jeg sitter ennå våken. Klokken er ikke på min side og døgnet er nesten snudd... Til tirsdag skal Sabrina, mamma og jeg avsted og se på veslemor i magen. Den lille huleboeren min har begynt å bli nokså tydelig i bevegelsene sine nå og jeg merker at magen kan stramme og gjøre fryktelig vondt. På tirsdag går jeg inn i uke 27 og tenk dere det - nå har jeg klart meg siden uke 13 helt alene og 64,2 % av mitt svangerskap er nå over og 101 dager står igjen på kalenderen til termin.  Lila er i slutten av denne uken - altså i dag 930 gram og ca. 31 cm lang. Nå overlever hun mest sannsynlig på utsiden av magen - sjansen er ihvertfall større for at hun vil gjøre det med den hjelpen som i dag er å få. 


 

Jeg blir nesten litt satt ut over hvor fort tiden faktisk går. Jeg er i kalendermåned 6 og i graviditetsmåned 7, i dag har jeg vært gravid i 25 uker og 6 dager - helt sykt og helt sprøtt! Jeg har fått 2 ulike termindatoer - den 1.9.2016 og den 5.9.2016. Jeg har sagt at jeg er et sted midt mellom, men følger datoen fra ordinær ultralyd når jeg følger de ulike appene osv. I juli skal jeg inn til sjekk igjen og da får jeg vite enda mer angående hvordan ting vil bli. 

Babymagen er på plass, men jeg har ingen stor mage eller gravidkropp. Jeg er ennå veldig lita. haha... Det hadde jeg ikke trodd var mulig når magen stod ut de første 3/4 månedene. Jeg trener veldig mye, men kun for min egen del. Jeg føler trening og mye bevegelse er veldig viktig for at jeg skal klare å holde meg oppe. Bekkenet mitt er helt umulig og jeg er til tider helt fortvilet over det. Tipsene jeg har fått har derfor vært gull for meg, mange ulike tips har hjulpet meg mer enn hva jeg hadde trodd var mulig. 


Storesøster venter spent på å kunne trille og få en babis i hus. Jeg vet med sikkerhet at det vil bli masse hjelp i Olíver og Mathilde og storesøster er nok mer spent enn noen andre. På tirsdag skal jeg vise dere bildene jeg får av Lila og dere kan tro jeg gleder meg! 


Ha en deilig natt, vi skrives!   

 

5 kommentarer

Maren

23.05.2016 kl.06:08

Tiden går sååå fort!

Lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg med de tipsene som har funket for deg med tanke på bekkenløsning? Ønsker deg en super dag! :)

Solfrid

23.05.2016 kl.10:21

Det nærmer seg nå :) Så spennende å følge med deg :) Vil du skrive litt om trening i forhold til graviditet? :)

Lise

23.05.2016 kl.13:41

Hei! Jeg bare lurer på hvordan navnet til storebror uttales? Jeg ser det er en spesiell "i" der. Hva heter det tegnet?

24.05.2016 kl.00:35

For noen vakre og rørende bilder <3 Blir så spennende å følge med!

Christine

24.05.2016 kl.10:40

Masse tvi tvi 😊😊

Navnet på gutten din , uttales ikke det Oliiiver ??

Skriv en ny kommentar

hits