Full planlegging.God torsdag! Hvordan har dagen deres vært så langt ? 

Vel, her går det i planlegging av ny bolig for om bare 3 uker overtar jeg nøklene til mitt nye hjem! Wiiiiiiiihiii!   Kjøkkenet er alltid hjertet i huset og her har jeg MANGE ønsker for små og store løsninger.  Jeg ønsker at ting skal bli mest mulig praktisk så om noen har pusset opp kjøkken og har noen gode løsninger som dere anbefaler på innsiden av skuffer og skap håper jeg dere kan røpe et råd eller to til meg! Jeg skal ha et kjøkken uten håndtak, kun en vegg med skap fra bånn til topp og ellers ingenting! Jeg har stor tro på at det vil bli bra, for jeg trenger å få ting mest mulig åpent. Jeg har planer om et hvitt kjøkken med benkeplate i betonglook- ha dere noen gode forslag på noen bra ? Siden alle mine hvitevarer skal være innebygd selger jeg mine SMEG hvitevarer, så om noen er på jakt etter pent brukte hvitevarer med null skader eller merker til en billigere penge er det bare å kontakte meg på camilla.stylebynorway@outlook.com  Oppvaskmaskinen selger for kr 6500,- og kjøleskapet 7000,-  Alt fra september/oktober 2015. 

Jeg håper dere alle har en deilig dag og har mange gode tips å komme med til mitt nye kjøkken! Nyt dagen så skrives vi! 

 

NB! Jeg fant ingen riktig kilde på bildene over så har dere de er det bare å gi meg dem så skal de rette få sin cred. 
 

11 kommentarer

lise

19.05.2016 kl.13:28

Hei! Superoppusserne gjorde nettopp ein episode der dei gav ei benkeplate ei betonglook!

Siv Torill Hauge

19.05.2016 kl.16:05

Hei😊 På superoppusserne lagde de benkeplate i betonglook ved bruk av et produkt som heter mikrobetong. Detta kan smøres ut på de fleste flater, og har god slitestyrke.

Måten de lagde benkeplate på i programmet var å sage til mdf-plater. Disse la de dobbelt for å få høyde på benkeplaten. Deretter smurte de mikrobetong over. Nesten som å sparkle. Men det kan være litt vanskelig å få det 100% jevnt om en gjør det selv, og det koster litt å få fagfolk til å gjøre det😊

feel

19.05.2016 kl.16:25

Vi har hvit kjøkken uten håndtak, alt går i rette linjer. Superfornøyd! men må vaske ofte i skuffer og skap.

Lykke til👍🏼

Karoline

19.05.2016 kl.17:26

Vi pusset opp kjøkken for 2 år siden og er fortsatt sur for at jeg ikke valgte mer skuffer og da spesielt kildesorteringsskuff under vasken. Det jeg er veldig glad for at vi valgte er MYE benkplass og Qooker, en slags vannkoker i krana, finnes også som sprudlevann. Lykke til!

Cecilie

19.05.2016 kl.18:26

Så nettopp et kjøkken hvor knivene ligger i en skjult hylle under overskapene. Kommer automatisk ned når man trykker på en knapp. Bælkult!

Anne-L

19.05.2016 kl.19:24

Fikk lyst på betong look på kjøkkenet selv. Takk for tips. Fant dette da jeg googlet:

http://www.murdekor.no/#!mikrosement/spjsu

http://www.murdekor.no/#!kjkkenbenk/c6pc

Maren Andersen

19.05.2016 kl.21:31

Så fantastisk med skuffeinnredning med integrert brødboks og oppbevaring til løk og poteter! :-) :-) for en god ide! Kjøkkenet ditt blir nok helt fantastisk! God kveld :-)

Agnethe

19.05.2016 kl.21:37

Nettopp byttet kjøkken selv. Elektrisk skuffåpner på søppelskuffen. Genialt når man står med søppel i hendende, bare en liten dytt så kommer den ut.

B

20.05.2016 kl.01:05

å ha kildesortering under vasken syns jeg er en skikkelig dårlig løsning. Hvis jeg har matrester jeg skal kaste av fate før jeg vasker det, må jeg liksom flytte meg bakover, å stå veldig kronglete for å vaske fatene. (Man tar ikke skuffen ut/inn/ut/inn om man har flere fat. Eller om jeg står å vasker opp ting, å noen skal hive noe.. Jeg var i et kjøkken dær man hadde søppel skap/skuff till høyre for vask, å oppvaskmaskin til venstre for vasken, helt utrolig hvor mye lettere det ble😅 "Skrape fat-vake-rett i maskinen) uten noen form for kronglete stilling. Oppvaskmaskinen var og byggd opp i arbeidshøyde(satt inn i langskap). Så om jeg kunne velge pånytt, så har jeg heller bygd opp vaskemaskinen istede for komfyren. Man er oftere inni oppvaskmaskinen 😊

Mona

20.05.2016 kl.10:32

Hei Camilla.

Dette blir spennende å følge med på. Jeg er i samme situasjon selv. Mannen min og jeg holder på og renovere/pusse opp et veldig gammelt hus. Det har vært en krevende men kjempegøy prosess. Vi regner med å flytte inn innen mørketiden tar til for fult. Dette er faktisk hus nr to vi pusser opp men dette har vært det mest krevende. Det første huset er det jeg deler på min instagram konto @behindabluedoor. Det er morro når en skal velge ut og sette sammen sitt nye hjem. Så mange avgjørelser og mye å tenke på. Vi har valgt Drømmekjøkken og det skal vi snart i gang med å montere, venter på et skap. Snart skal vi til å lage bad, soverom. Så nå må jeg i gang med planlegging av bad. Det er utrolig morro spesielt når man har innteressen for det. Jeg vet hvordan du har det :)

Ønsker deg masse lykke til, blir gøy å se hva du velger :)

LIkte så godt tak listene du la ut et bilde av for en liten stund siden...speil lister kalte du de. Kan jeg spørre hvor du fant de ? De var litt sånn herskapelige :)

Ha en fin helg.

Klem Klem

Charlotte

22.05.2016 kl.18:18

Ser du ønsker hvitt kjøkken, styr unna høyglans hvertfall. Jeg hadde det i huset jeg solgte tidligere i år, og høyglans er det mest ræva jeg har vært borti. Det ble skittent og støvete bare du sendte et kjapt blikk bortpå. Jeg vil alltid ha det pent og ryddig rundt meg, men den kjøkkeninnredningen holdt på å ta livet av meg, haha!

Tenkte også å nevne det ei oppi her skrev: kildesortering og oppvaskmaskin på hver side av vasken. Det "normale" er jo å ha søppel under vasken, men hvorfor "skal" man ha det når det er så tungvint? Gleder meg til å følge med på veien videre :-)

Skriv en ny kommentar

hits