17.MAI.....

God natt i luken! Vips var det 17 mai! Jeg kom litt senere inn idag enn først ønsket, men sånn går det med 100 ting som skal gjøres på likt! 

Idag har jeg vært effektiv, maten er klar, bordet er klart , skjorter er stryket, barna er skrubbet, hår er krøllet , flagget står klar og jeg skal straks finne hodeputen for nå er det 17 mai! En stor dag for store og små , her i heimen gleder vi oss masse! 

Alle har ordnet seg her hos oss og Martine kom i siste liten for litt stell av neglene sine! 
Når der var i stand var det bare å starte på seg selv...Alt og alle kommer før meg om dagen og jeg kan si det er kjempe koselig å se hvor mange som setter pris på det jeg gjør for dem, det varmer virkelig hjertet mitt. 

Mathilde tok finpussen på bordet idag, la på gaffel og kniv, samt roser så nå er det klart for koselig frokost immorgen med familien min <3 
Hipp hipp hurra !! Jeg håper dere alle får en fantastisk feiring! Vi sees i finstasen- jeg passet nemlig bunaden min! Snakk om lykke !! 

Vi skrives! 

3 kommentarer

17.05.2016 kl.08:07

Du er veldig flott gravid. Gløder.kass farge har du på vognen? Camilla eller hvit? Har du tips til et stort og fint salongbord?

Toril

17.05.2016 kl.11:12

Det ser skikkelig hjemmekoselig ut, sånn er det dagen før dagen, mange ting skal ordnes. Ha en fin nasjonaldag.

Hege

18.05.2016 kl.20:12

Skulle ønske du ble flinkere å ta bilder! At du ikke redigerte en sånn blurry ramme :( Det hadde løftet bloggen 10 hakk, og gjort bildene mer "rene" å se på. Kun konstruktiv kritikk:)

Skriv en ny kommentar

hits