Dagene er til for å nytes!God kveld i stuen og happy pinsehelg! 


Her inne er det som om jeg logger meg inn i en evig liten negativ kommentarboble, den ene kommentaren etter den andre prøver å overgår hverandre med shit. Jeg kan ikke si jeg blir overrasket, jeg må bare leve med dere fremover. Det negative har tydelig en stor rolle i livet til mange og jeg er nesten imponert over de som har så mye frustrasjon til meg at de faktisk analyserer alt jeg skriver og gjør for å finne noe de skal kunne pirke på eller "ta" meg på. Ja, nåde meg om jeg skriver et ord feil, bygger opp en setning feil, svarer krass tilbake, legger ut bilde av barna, skriver om ting som er sårt, deler et bilde for mye eller for lite fra sofakroken min, og for ikke å glemme at jeg har blitt kjedelig og mælete her inne. Jeg må bare ønske dere velkommen, for forsvinne gjør de som holder på slik ikke. Det som er så fint er at jeg slipper å kaste meg på samme karusell og faktisk velger selv å tørre å drite meg ut, bli ledd av og fremdeles stå opp hver eneste morgen. Jeg er ikke den som logger meg inn på ulike forum og må sitte bak navn og anonyme navn her inne for å kunne si en ting i hvert fall. Jeg skriver det jeg gjør og ja, det kan være aldri så dumt til tider, men så har jeg valgt å si det likevel. Så enkelt og så greit. Om o´hellige Fredrikstad-folk eller Norges befolkning sitter og "ler" av meg må være deres sak, så lenge dere snakker om meg må jeg jo virkelig bety noe... ( Jeg mener for all del ikke at det bør være positivt.) Jeg har sett mye rart den siste tiden, ingenting overrasker meg lenger. Folk kan lage barn, stikke fra ansvar, familie kan boikotte hverandre, man treffer nye, penger er brått eierkapitalen til ufin kjeft, facebook-statuser deles for å "støte", ekser av nye flammer sender meldinger for å beskytte verden, meldinger på A4 sider tikker inn med lange sammendrag om hvorvidt jeg må gå "videre", datoer blir løyet om og VIPS er alt mitt problem - helt ok. Jeg må bare gratulere til de som oppdrar og ser på sine barn og familie holde på slik. Hva skal jeg si, jeg blir ikke overrasket... Før ble jeg sint, nå tenker jeg oppriktig - så leit å spinne seg inn i et slik nett. Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men stopper her og ønsker dere dette gjelder virkelig lykke til og alt godt for fremtiden. 


Uansett: Takk for at vi er en hel gjeng mer med positivitet som ikke er satt sammen slik.-. Jeg svever selv på en rosa sky om dagen, den følelsen er helt himmelsk - helt sant! Livet er en nydelig reise og jeg bare forguder det å være...  I disse dager går jeg og planlegger mitt nye hjem til den store gullmedaljen - god hjelp får jeg også! Jeg har så mye fra neste uke og uken etter jeg skal ta dere med på, så her kan dere bare glede dere! Det kommer masse interiør, men jeg har så mange nye ting jeg vil dele med de som synes interiør er toppen...  Så JO - det kommer! 
Ellers er jeg snart 25 fulle uker - wiiihiii!!! Magen er liten og søt og lillemor sparker som en GAL!  Formen er helt topp, men bekkenet er udregelig! Jeg trener og trener og det hjelper godt på. Jeg tror ikke jeg har vært så trent på lenge faktisk. Kondisen begynner å holde tett med meg nå og jeg bare elsker det å føle meg i god form! Bukse - Bikbok, topp - h&m, sko - spania, Jakke - Ralph Lauren. Jeg håper dere alle får en deilig kveld - jeg ser på Eurovision og koser meg med vannmelon... haha ... I morgen blir det blider av et ferdigdekket 17.mai-bord - vi sees! 

54 kommentarer

14.05.2016 kl.22:56

Jo mer du skriver og opplyser om alt det negative jo MER negative blir folkene! Drit i dem. Drit i å lag ett langt innlegg (om dem). De negative får all oppmerksomheten din!! Det er jo det de ønsker.

Stå på!

VillaPaprika

14.05.2016 kl.23:19

Anonym: Jeg bryr meg ikke sånn lenger jeg altså=) de må gjerme føle de får litt gratis påfyll, men snille deg ønsker jeg en fantastisk kveld<3

Mari

14.05.2016 kl.22:59

Er jo bare å stenge kommentarfeltet? :) Slipper man negative ting.

VillaPaprika

14.05.2016 kl.23:20

Mari: da mister jeg de gode så det skal de ikke få gleden av <3 det vil alltid komme no =) ha en fantastisk kveld <3

Pernille

14.05.2016 kl.23:22

Så fine bilder :) Ønsker deg en kjempefin pinse!

VillaPaprika

14.05.2016 kl.23:23

Pernille: tuse takk og det samme <3

Cm

14.05.2016 kl.23:24

Må bare si takk til deg du sterke flotte kvinne som inspirer på alle områder i livet å ikke bare hva det gjelder interiør, selv om du er et geni når det kommer til det område. Stå på videre sånn du gjør. Liker utrolig godt den fine blandingen du har av temaer i bloggen din.er gøy å få lov å følge deg på din reise i livets faser. Hilsen ei fra Fredrikstad som heier på deg

VillaPaprika

14.05.2016 kl.23:26

Cm: Så koselig , varmer hjertet mitt <3 håper du får en fantastisk pinse! <3

Maren Andersen

14.05.2016 kl.23:30

Så trist å lese hva noen mennesker får seg til å skrive! Stå på Camilla! Du er dyktig og veldig inspirerende! :-) gratulerer med boligkjøp! Gleder meg til å se hva du tryller frem :-) :-) god natt, pinse og 17.mai!

VillaPaprika

15.05.2016 kl.00:07

Maren Andersen: tusen takk vakre<3 masse god pinsehelg<3

14.05.2016 kl.23:31

Du er virkelig i psykisk ubalanse du Camilla.... det er trist å se at du er så desperat etter oppmerksomhet at du utleverer deg selv på den måten du gjør.... et godt råd fra meg.... søk hjelp!!

VillaPaprika

15.05.2016 kl.00:09

Anonym: Jo, ja , jøss, ønsker deg oppriktig god helg<3.

Martine

14.05.2016 kl.23:39

Fortsett som du gjør, virker som du har det godt og er lykkelig :) Og det fortjener du! Det er mange som har en trang til å være negative- har jeg sett, og du står stødig som et fjell og reiser deg gang på gang. Jeg tar av meg hatten for deg :) Kos deg med lille magen og barna dine :) lykke til videre i svangerskapet :D vil bare ønske deg en fin kveld og en god natt :)

Klem

VillaPaprika

15.05.2016 kl.00:08

Martine: masse-masse takk<3 nyt helgen<3<3

Tine

15.05.2016 kl.00:01

Det er ikke en god menneskelig kvalitet å rakke ned på andre eller godte seg på andres vegne. Tror det kun er en håndfull folk isåfall, men disse er tydeligvis veldig aktive, dessverre.

Du bruker mye tid på å skrive til/om dem, forsvare deg - det gir dem bensin-men det er ikke det viktigste. Det viktigste er at du stadig leser disse tåpelige kommentarene og det er ikke noe ett menneske skal måtte gjøre - få andre til å skrolle gjennom kommentarene og la de normale/gode være igjen. Og med tanke på barna dine er det jo og fint om de slipper å se slike kommentarer senere, når de en dag leser gjennom. Skjerm dere mot det negative-det er jo ikke det bloggen din er til for-å ta imot dritt?

Jeg synes du er flink, ser ut til å være en super mamma og jeg beundrer hvor sterk du er som kommer deg gjennom og står på! Husk; tårer er ikke et tegn på svakhet, men på at en har vært nødt til å være sterk så lenge!

Ønsker deg og dine alt godt!

VillaPaprika

15.05.2016 kl.00:07

Tine: tusen takk snille gode<3 nyt pinsehelgen <3

Milla

15.05.2016 kl.00:09

Anonym: skrivemåten din ligner veldig på en bruker på KG som til stadighet spyr ut samme beskyldninger. Skaff deg et liv, kanskje noen vil omgås deg...

Vigdis

15.05.2016 kl.00:22

Det er så inspirerende og morsomt å følge deg Camilla. Du er en ung flott kvinne med fantastiske evner innenfor interiør. Samtidig får vi være

med deg på svangerskap - og nytt hjem. GØY 😊

Til alle dere negative personer - skaff dere et liv!!

Heier på deg Camilla 😊

nina 2

15.05.2016 kl.00:45

stå på flotte camilla,ha en nydelig natt..:)

Nisha

15.05.2016 kl.01:34

Noen sier jeg være troll. På kommentaren. Jeg bare spør spørsmål. Må du adoptere lila? Hun ligne på pappan, da du vil kjenne du blir sint? Du håper lila lligne mamman sin? Eller søsken.

Victoria

15.05.2016 kl.02:09

Ikke bry deg om stygge kommentarer .Disse menneskene kan ikke ha det godt med seg selv ,når de har behov for å drive på slik. Hev deg over de! Du er en sterk kvinne, og jeg ser veldig opp til deg. Du er tvers igjennom god. Jeg gleder meg så veldig til å følge deg på boligreisen til drømmehjemmet!❤️ Du er et fint menneske, som på lik linje med alle mennesker fortjener du å bli behandlet med respekt!

Jeg heier på deg, fine og flinke Camilla! Jeg klikker meg inn på din blogg hver eneste dag og det er alltid noe intressant å lese❤️ Jeg liker at du skriver både innlegg om interiør, men også innlegg som er personlige der du snakker rett fra hjertet❤️

Jeg ønsker deg og dine flotte barn, en fin pinsehelg og kommende 17 mai feiring!

Stor klem fra meg!❤️❤️❤️

Solfrid

15.05.2016 kl.02:10

Skjønner virkelig ikke hvorfor folk skriver sånne negative kommentarer! Har man ikke noe positivt å si så kan man heller drite i å si noe som helst! Stå på videre!:D Jeg heier på deg :D Ha en fin pinse og 17. Mai :)

SEK

15.05.2016 kl.06:49

"Vi hadde kommet så mye lengre om vi hadde sett på alle elementene som brikker i et stort og ubegrenset puzzlespill,hvor vi kunne avslørt det ene mysteriet etter det andre.Om vi hadde våget å behandle hverandres kunnskap og metoder med respekt og interesse.Men som alt annet i "gammel energi" handler det ikke alltid om å hjelpe hverandre frem mot forløsningen av en felles intensjon,men heller om å løfte seg selv opp ved å holde hverandre nede."Sitat:Gro Helen Tørum!!

Anita

15.05.2016 kl.07:23

Du får ufortjent mye tyn. Og den siste kommentaren fra Milla må man jo le av.

Hun sier du er på KG og kommer med kommentarer. Skaff deg et liv.

Vel, lille Milla. Det du driver med, har oversikt over det som skjer på KG OG er her inne og slenger dritt. Om noen bør skaffe seg et liv er det vel deg!

Du fremstår ikke som i mental balanse ved å komme med denne kommentaren.

Og da har jeg lagt igjen min første kommentar noensinne på en blogg. 😊

Stå på Camilla. Har lagt merke til engasjementet rundt deg og din person, det må bunne i sjalusi. Hvorfor gidder folk å følge en person hvis hun (deg) er så idiot, ustabil, håpløs og lignende?

Tror det er mange unge usikre misunnelige jentunger som følger deg.

Selv er jeg 39 og følger deg fordi jeg alltid er ute etter inspirasjon til hjemmet.

Lykke til med nytt hus og den lille i magen.

Linn

15.05.2016 kl.09:07

Til anonym! Psykisk ubalanse? Har du tenkt over hva du selv driver på med, som stort sett ALLTID må legge igjen en sur kommentar her inne. Det er psykisk ubalanse, og ikke en eneste gang kan si noe fint om en annen person. Du må virkelig slite med deg selv du, ta deg en lykke pille and be happy .. Ha en fin fin dag Camilla :)

15.05.2016 kl.09:10

Anita: Tror du misforstår Milla over her. Hun skriver ikke kommentaren til Camilla. Hun skriver den til anonym ;) Stå på Camilla. La haters være haters.. Vi er flere som bare ønsker deg og dine alt godt !! 💜💜

A

15.05.2016 kl.09:24

Hei Camilla! Jeg er enig med flere her inne som skriver at du ikke må gi disse menneskene som bare spyr ut negative kommentarer noe oppmerksomhet. Hvis du ignorere og ikke svarer på disse kommentarene så blir det ikke noe gøy lenger. Om du føler du må svare så hev deg over dem og svar på en koselig måte. Det er med en gang disse menneskene skjønner at de har en innvirkning på deg at de føler glede. Helt sykt, men slike mennesker finnes det mange av der ute. De har det ikke godt med seg selv og de er misunnelig på mennesker som får til ting. I stedet for å gjøre noe med seg selv og sitt liv sitter de hjemme å rakker ned på andre som prøver å gjøre noe med livet sitt. Disse menneskene syns jeg personlig veldig synd på. De rakker ned på andre for å heve seg selv. Det er så trist. Du er en kvinne som tar sjangser, og da risikerer man å feile av og til. Det er sånn man lærer. Du er inspirerende for oss som elsker interiør og en flott mamma. Ikke la noen andre si noe annet. Heldigvis så er det mange rundt seg som bekreftet dette i hverdagen. Hør på dem og ikke la disse nett trollene ha innvirkning på deg. Ha fortsatt en flott pinse og 17.mai feiring.

Lene

15.05.2016 kl.09:53

Stå på Camilla. Så kan de som viser så mye sjalusi her seile sin egen sjø :)

Vanja

15.05.2016 kl.09:57

Hei Camilla <3

Hvilken trening gjør du for bekkenet? Jeg har skikkelige problemer med bekkenet, og tror nesten ikke jeg bør gjøre noe - men tester litt kun for å se om noe hjelper :) Ha en fin dag, kjære deg <3 satser på at disse trollene kan ta seg en bolle å la deg være.

VillaPaprika

15.05.2016 kl.09:59

Vanja: send meg en privat melding på Facebook, så skal jeg sende deg programmet jeg følger<3

Hanne

15.05.2016 kl.10:30

Synes du stråler!

Du må ikke tenke på kommentarene, folk vil alltid dømme, spedielt når man deler så mye i det offentlige! Tror det er mye sjalusi ute å går i dette tilfellet.

Hvor er buksa og skoene fra? Digger antrekket! :)

God pinse :)

Milla

15.05.2016 kl.11:12

Anita: er du syk i hodet eller? Jeg skriver at drittslengingen fra anonym om camillas mentale helse er helt uhørt og ligner mistenkelig på en av brukerene på KG som til stadighet skriver om det samme. Jeg er da for svarte aldri sagt at Camilla er på KG!!! Lær deg å lese kvinne! At det går an! Jeg er en av de som ikke kan fordra de folka som sitter å kommenterer dritt og det er åpenlyst at de som sitter på KG er de som slenger dritt her inne også! Her skylder du meg en kraftig unnskyldning! Vet du HVA!!! Du får lære deg å lese og se at jeg skriver til anonym som spekulerer i Camillas helse! Skjerp deg!

Anne-L

15.05.2016 kl.11:16

Anita: Millas kommmentar var skrevet til Anonym, ikke Camilla. Milla forsvarer C. Les den en gang til, så ser du det. :-)

Lene

15.05.2016 kl.11:16

Anita: Milla beskylder da ikke Camilla for noenting! Her har du lest feil eller vil lese feil! Hun kommenterer jo på det stygge anonym skriver, da dette florerer på KG også. Du burde kanskje passe på hva du beskylder andre for når du ikke har lest ting skikkelig.

Stine

15.05.2016 kl.11:20

Må starte med å si at du var UTROLIG fin i det antrekket! Kledde deg virkelig! Det er synd å se at du får så mye dritt som du får, som jeg mener er direkte ufortjent. Men noen lever for å rakke ned på andre ;) Jeg er imponert over alt du har klart å oppnå i så ung alder, og selv om alt kansje ikke har gått som ønskelig, gir du ikke opp. Det beundrer jeg deg for! Du er utrolig sterk, sterkere enn de fleste. Og jeg håper du ikke lar andre mennesker ødelegge for deg. Jeg har beundret deg lenge, helt siden jeg så deg på unge mødre for flere år siden. Ikke bare er du flink med interiør, men du har en helt fantastisk personlighet og utstråling. Og virker som en like fantastisk mor! Aldri slutt å være deg selv! Ønsker deg alt godt videre :)

Rebecca

15.05.2016 kl.11:47

Du stråler om kapp med solen😊

Skriv om det du vil skrive,at noken gjemmer seg bak det anonyme for å slenge drit sier vell bare at det ikke er alle som er sosialt oppegående,og har manglende form for empati samt folkeskikk😊 Fryktelig mange av de i begynt å bli.

Stå på frøken strøken😊

Ha en nydelig Pinse!

Victoria

15.05.2016 kl.12:01

Anita: milla snakker ikke om Camilla, men en anonym som har kommentert en ufin kommentar litt lenger oppe;)

Maria

15.05.2016 kl.12:29

Det er bare syke mennesker som sitter og kommenterer negative ting! Dette fortjener du bare ikke. De er veldig feige. Kanskje de bør underskrive med sitt hele og fulle navn. Du gjør det bra! Fortsett slik! :) Lykke til med ny leilighet! :)

15.05.2016 kl.12:47

Hva poserer du for? Modell har du aldri vært...

Stina

15.05.2016 kl.14:17

Hei Camilla!

Du ser smashing ut <3

Du må gerne lage et innlegg med hva du spiser, du ser utrolig bra ut altså :-)

Hvilken trening gjør du ? Spinning, løp, styrke, yoga? Luer pga jeg selv er gravid og i tvivl om hva eg kan trene :-)

Hvor mye og ofte trener du :)

Ha en fin pinse og 17. Mai <3

15.05.2016 kl.15:00

Hei☺ lurer på når du skal til paris? Hadde vært fint å sett bilder fra disneyland☺

Elin

15.05.2016 kl.16:48

Mennesker som må rakke ned på andre, har jo problemer selv, de møter seg selv i døra så det holder. Klager på at du har problemer og må søke hjelp, de er jo der selv. La vør og publiser de kommentarene de kommer med, så får de i hverfall ikke den oppmerksomheten. Stå på! Klem

Ida

15.05.2016 kl.22:16

Jeg syns du er både tøff og sterk som står i det der. Du er en inspirasjon for andre. Både som menneske og med interiør☺ Står på videre og drite i alle de som bare har negativt å komme med. ☺

Nina

15.05.2016 kl.22:30

Hei. Jeg kommenterer aldri, men nå kan jeg ikke la være.

Jeg er en voksen dame som leser bloggen din fordi jeg synes du gir mange, gode og inspirerende tips om interiør. I det siste synes jeg du har hatt mer fokus på nettroll. Hva disse nettrollene skriver om og til deg er jeg svært lite interessert i. Jeg synes virkelig du bør ignorere dem. Hver gang du skriver et innlegg som over, mater du dem. Du mister også lesere, ergo så vinner de. Så kjære deg, hev deg over dem og ignorer dem. Ikke la de få et helt innlegg på DIN blogg.

Camilla

15.05.2016 kl.22:57

At så mange "voksne" mennesker kan være mobbere sjokkerer meg. Vi har en jenoe i hus som sliter med mobbing på skole hvor foreldrene til mobberen viser tegn til meget lav intelligens ved å true om saken forfølges videre. Mennesker med så mye ondt i seg må selv slite fælt, og det er meget synd på de. At de dag inn og ut sitter forran den lille skjermen som lyser mot de og skriver stygge ord fordi de er usikre på seg selv. Mange av de er kanskje ikke klar over det selv, men om de kjenner etter så har de det ikke så fint om andres liv kan irritere de så mye at de er villige til å ta fatt i rene stygge ord og formuleringer. Deres foreldre må kanskje ha vært av samme ulla, kanskje foreldrene er fortvilet men skjønner de ikke kan gjøre stort nå som de har voksne-mobbere i familien. Synd. Mobbernes barn blir mobbere...de lærer å nøye seg med småborger-oppførsel og vil leve et stakkarslig liv. Nyt det Camilla, dette er tegn på at så utrolig mange er så misfornøyd med eget liv at de faktisk bruker livet sitt på å skrive stygge kommentarer til deg...de vier tid og ressurser til deg. Det er jo nesten litt fantastisk- selv om jeg skjønner det til tider er meget frustrerende å måtte lese igjennom alle driten for å komme til det gode.KG er jo rene husmorsporno for triste mødre...stakkars burugler. Lykke til videre med alt, jeg gleder meg til å se mer til hele den skjønne familien din også når mini kommer til verden. Stå på og vit at du har mange støttespillere!! <3 Camilla

Madelaine

15.05.2016 kl.23:10

Blås i de dumme kommentarene, livet ditt vil bli mye bedre! :) Forresten, når kommer det mer av deg på Uke for Uke? =)

Isea

16.05.2016 kl.02:42

Alltid like fin! Hadde vært supert om du kunne ha dagens antrekk hver dag❤️

Anne Thorsen

16.05.2016 kl.09:56

Anita: nå er du virkelig på villspor. Har du i det hele tatt lest kommentaren til Milla? Hun skriver jo at kommentaren til anonym er mistenkelig lik slik de holder på på KG, hvor i huleste beskylder hun Camilla for å være på KG? Nå må du virkelig ta deg sammen. Her henger du ut feil person.

Elin

16.05.2016 kl.14:43

Anonym: Vil tro Camilla poserer for deg!!! Så du fikk noe å skrive om! Masse god bedring ønsker jeg deg!

Marianne

16.05.2016 kl.18:51

Anita: tror du skylder Milla en solid unnskydning. Her har beskylder du henne som forvarer Camilla med det ene etter det andre. Tror du burde lese igjennom kommentaren fra Milla en gang til, og så legge deg flat. Skikkelig ufint. Hun svarer jo anonym lenger opp, ergo det står i kommentaren- anonym:

Hege

16.05.2016 kl.21:08

Hei Camilla!:)

Er det noen spesielle øvelser du gjør med tanke på bekken? Sliter selv veldig med bekkenet, men føler ingenting hjelper:/

Fantastisk blogg forresten :)

Grete

17.05.2016 kl.13:09

Jeg heier på deg! Du er strålende på alle måter! Kjekt å lese bloggen din og blir overrasket over alle som slenger dritt til deg!

Julie

18.05.2016 kl.11:15

Blir helt skremt av hvor stygge kommentarer enkelte legger igjen. Er på tide å få noe gjøre på når man legger seg såå mye oppi andres liv at man lager et forum utav det!

Ønsker deg og dere alt god videre med den nye babyen som er på vei! Håper du klarer å tenke positivt. :-)

Andrea

20.05.2016 kl.23:21

Jøss for ei dame! Lenge sidan eg har vore innom bloggen din, men det er alltid ein fryd med masse god inspo - takk for det!:) forstår ikkje kva det er med deg som gjer folk så ondsinna, er trist å lese det du må gjennomgå! Eg heiar uansett på deg og håpar du har masse gode mennesker rundt deg som vil deg vel. Dei trolla som tydlegvis bur på ulike forum burde verkeleg gå i seg sjølv. Lykke til med siste innspirt av graviditeten, du strålar:)

Skriv en ny kommentar

hits